Aniversare Oriflame 50 ani – program de bun venit

Bună dragilor, luna aceasta Oriflame sărbătorește 50 de ani de când ne încântă cu produse de calitate, dar și cu un business avantajos. Această aniversare Oriflame vine cu o mulțime de produse noi, oferte și cadouri, dar și cu un nou program pentru consultanți și pentru sponsori. Despre acestea mi-ar plăcea să vă povestesc astăzi. Vă reamintesc: sunt programe la care se poate înscrie oricine, indiferent de sex, vârstă (totuși, specific peste 16 ani) sau alte criterii.

Acestea fiind spuse, nu vă mai țin pe jar. Acestea sunt cele două programe valabile în campaniile C5 și C6 Oriflame 2017 și cadourile pe care veți primi:

1. Program de bun venit

În campania C5-C6, Oriflame are un program super pentru cei care se înscriu. Acest program de bun venit presupune parcurgerea a 3 pași:
 • Pasul 1: plasarea unei comenzi de minim 150 lei (preț de catalog) din catalogul C5/C6
 • Pasul 2: plasarea unei comenzi de minim 250 lei (preț de catalog) din catalogul C6/C7
 • Pasul 3: plasarea unei comenzi de minim 350 lei (preț de catalog) din catalogul C7/C8
Dacă parcurgeți un pas, plasați comanda în următoarea campanie și primiți cadoul. Pentru a primi toate cadourile, trebuie să parcurgeți toți pașii. Dar dacă vă place ideea cel puțin 1%, lăsați un mesaj și am să vă răspund la orice întrebare aveți ;)
Acestea sunt cadourile:

Singuri vă puteți îndeplini visurile. Hai să încercăm! Înscrie-te AICI sau lasă-mi un mesaj. Parcurgem acest program de bun venit împreună!
 

2. Program pentru sponsori

 
Cadourile nu se opresc aici. Oriflame te răsplătește de fiecare dată când îți inviți prietenii să se alăture echipei tale. Iar de acest program poate beneficia oricine e consultant Oriflame, chiar și noii consultanți. Să vedem cum puteți obține cadourile:
 
Invită doi prieteni să se alăture echipei Oriflame, ajută-i să realizeze Pasul 2 din Programul de Bun Venit C5 și primești la alegere, un set pentru ea sau un ceas pentru el, pentru numai 10 lei.
Produsele cadou sunt cumulative: pentru 2 recruți care au finalizat Pasul 2 din Programul de Bun Venit C5, sponsorul obține unul dintre cadouri , pentru 4 recruți obține două cadouri (poate alege 2 seturi pentru femei, 2 seturi pentru bărbați sau ambele cadouri șamd.
Invită doi prieteni să se alăture Oriflame, ajută-i să realizeze Pasul 2 din Programul de Bun Venit C6 și primești o mașină de înghețată pentru numai 10 lei.
Produsele cadou sunt cumulative: pentru 2 recruți care au finalizat Pasul 2 din Programul de Bun Venit C6, sponsorul obține un cadou, pentru 4 recruți obține două cadouri etc.

Dacă vreți și voi să

vă distrați 
arătați bine 
câștigați bani
completați AICI formularul, iar eu am să vă contactez. Sau puteți să îmi lăsați un mesaj ;)
Toți consultanții/clienții direcți beneficiază de următoarele procente de discount, în funcție de valoarea comenzii:
aniversare oriflame program de bun venit c5 c6 2017

Vă aștept în echipa mea!

 • Imi place ideea ca Oriflame a pregatit un -program de bun venit – care sa se potrivesca in privinta cadourilor si femeilor si barbatilor.

  • Da, asta e super. Au introdus acest lucru și în programul lor de bun venit standard (când nu au cadouri speciale, ca acum). E bine pentru că sunt mulți bărbați care se înscriu în Oriflame.

 • Am vazut pe Facebook un fel de beauty box de la ei. Tentant!

  • Da, de multe ori au ofertă foarte bună pentru astfel de pachete.

 • Alexandra Haliga

  Mie una nu-mi place Oriflame-ul deloc..

  • Consider că fiecare are propriile preferințe și opinii. Îmi pare rău că produsele lor nu ți s-au potrivit.

 • vyo vyoleta

  Nu am fost pana acum reprezentat Oriflame, dar produsele lor le foloseam destul de des.

  • Dacă îți plac produsele lor și le folosești, eu zic că e mai avantajos să devii consultant sau client direct. Cumperi produse direct, ai reduceri și o mulțime de cadouri.

 • Foarte tentant programul de bun venit ! Am fost si eu mai demult reprezentant 🙂

  • Cum de ai renunțat?

   • Lipsa de timp ! Acum multi ani cand am fost eu reprezentant, aveau mari probleme cu stocurile de produse. Comandam de exemplu de 500 lei si veneau produse de 300 lei. Si incet, s-au pierdut si clientii din cauza asta…

 • e destul de ok programul de bun venit, am tot avut oferte de inscriere. am fost reprezentant avon in trecut, dar nu m-as mai chinui cu asa ceva…

  • Pentru mine e o plăcere să acord timp pentru Oriflame. Învăț o mulțime de lucruri, atât despre partea de beauty, cât și partea de business.

 • Bianca

  Mama e reprezentat de mai bine de 10 ani. Mie îmi plac anumite produse din gama lor, cum ar fi tușurile stilou pentru ochi, dar și parfumul Giordani White Gold.

 • Cosmin

  Suna bine tot ce ai scris despre Oriflame si de comenzi. DE asemenea reducerile par a fi bune la diverse praguri de preturi
  Cosmin

 • A trecut ceva timp de la ultima comanda Oriflame. Am vazut ca au niste oferte bune la inscrieri. Pentru moment mi-am dat comanda de un fond de ten. Este in jur de 30 lei, dar cica are o acoperire medie spre mare. Sunt curioasa sa vad cum este

  • Mereu am programe interesante. Mie îmi place și partea lor de business.
   Ce fond de ten? Eu folosesc The ONE Everlasting Extreme și mă împac cel mai bine cu el.