top 5 produse preferatele lunii februarie 2017 lindemona blog
Produse favorite

Top 5 preferatele lunii februarie

Bună dragilor, trebuie să recunosc că nu îmi vine să cred că am trecut deja peste luna februarie și că pot să vă povestesc  din nou despre top 5 preferatele lunii februarie 2017. A trecut atât de repede timpul. Pentru acest top am ales produsele pe care le-am folosit zilnic în luna februarie și care mi-au plăcut cel mai mult. Așa că topul 5 conține următoarele produse:

top 5 produse preferatele lunii februarie 2017 lindemona blog

  1. Apă micelară Bioderma Sebium. Apa aceasta este atât de populară în mediul online, încât nici nu cred că este o surpriză că apare în acest top. Îmi place foarte mult, este eficientă, îmi curăță tenul foarte bine, nu lasă urme, pielea rămâne curată. Am o presimțire că o să ajungă preferata mea. Dar până atunci, mai vedem și pe urmă îi acordăm un articol special dedicat ei.
  2. Fond de ten The ONE Everlasting foundation Extreme de la Oriflame. Este al 3-lea sau al 4-lea recipient pe care îl am. Până în momentul de față este fondul de ten preferat. Are acoperire medie spre mare, nu este foarte uleios, are o textură frumoasă, arată bine pe ten, nu îmi provoacă neplăceri și rezistă bine 8-10 ore, atât cât am eu nevoie.
  3. Bio-Oil. Un ulei care își face foarte bine treaba. Îl folosesc în locul cremei de noapte, iar până dimineața tenul meu este refăcut și pregătit pentru o nouă zi. Eu am tenul gras și nu mi-a afectat deloc tenul, din contră, ajută pielea să se refacă după unele tratamente anti acneice, care usucă foarte tare tenul. De asemenea, este foarte bun împotriva vergeturilor. Are un miros plăcut.
  4. Gel Conturare Sprancene Stay Put Brow Medium Brown de la Milani. Descoperirea mea din luna X, de când am devenit obsedată de acest produs. Preferatele mele erau produsele speciale pentru sprâncene de la Oriflame, precum kitul pentru sprâncene The ONE sau gelul pentru sprâncene din gama Giordani Gold. Nu am renunțat la ele, dar am adăugat și acest produs în topul preferințelor. Îmi place să vine cu o pensulă specială și foarte utilă. În plus, fiind produs cremos, nu doar nuanțează firele, ci le și aranjează foarte bine. Trebuie să ne auzim cu el la un review. Neapărat.
  5. Cremă de ochi Ecobeauty de la Oriflame. O cremă de ochi destul de lichidă, apoasă, însă care intră repede în piele și hidratează ușor pielea. Îmi place produsul, îl folosesc cu drag, dar recomand persoanelor care nu au mari probleme cu zona din jurul ochilor (cearcăne, dezhidratare, riduri, linii de expresie propunțate). Este un produs ușor, dar ok.

Pot adăuga listei cu preferatele lunii februarie o carte pe care am reușit să o termin de citit luna aceasta, respectiv Biblia Pierdută de Igor Berger. A fost o lectură plăcută, cu acțiune, mult mister, dar și informații noi și interesante. Sincer, mi-a luat cam mult timp până să termin de citit cartea. Având descrieri lungi și devieri de la subiect, uneori m-a pierdut. Per total mi-a plăcut, stilul autorului seamănă mult cu cel al lui Dan Brown, însă are și câteva deosebiri. Cine a mai citit cartea asta? Cum vi s-a părut?

 

Un plus din luna iubirii, nu mă pot abține de a nu vă âmpărtăși cel mai frumos moment al lunii (unul dintre ele). Am avut un mini mega trip, de vizitat 4 țări în 4 zile, iar cel mai frumos a fost în Slovacia, în mijlocul capitalei sale Bratislava, când am văzut primul curcubeu în plină iarnă. Superb.

 

Curcubeu in plina iarna ❤🌈 #rainbow #beautiful #instadaily #bratislava #winter #citybreak #slovakia

O postare distribuită de Lindemona blog (@lindemona) pe

Care sunt preferatele lunii februarie cu care vă lăudați voi?

%d blogeri au apreciat: