Review: Rimel The ONE Instant Extension Oriflame
Beauty,  Makeup,  Oriflame,  Review

Review: Rimel The ONE Instant Extension Oriflame

Bună dragelor, Astăzi vreau să vă povestesc despre un alt produs de la Oriflame, rimel The ONE Instant Extension. A fost lansat în campania C12 din 2015, iar de atunci îl putem găsi aproape în fiecare catalog. V-ați pus vreodată întrebarea ce produs de machiaj ați lua cu voi, dacă ar fi să alegeți doar unul? Probabil e greu de ales, dar eu mereu aș opta pentru un rimel. Sunt produsele mele preferate de machiaj, fără care nu ies din casă. Fie că aleg să mă machiez sau să am tenul natural, un rimel oricum există.

Ce spune Oriflame despre produs

„Obţine efect de alungire a genelor în câteva secunde. Rimelul pentru alungire extremă a genelor, cu perie inovatoare în formă de spirală şi formulă flexibilă, îmbogăţită cu fibre, alunecă printre gene şi le alungeşte cu până la 74%. Formulă cu uscare rapidă, pentru o finisare fără urme.” – Oriflame

Ingrediente

Sursa: CosDNA

Părerea mea despre produs

1. Alungeşte bine genele
Cum promite de la bun început, acest rimel The ONE Instant Extension are rolul de alungire a genelor. Nu pot să spun că este ceva ieşit din comun, însă își face foarte bine treaba.

2. Nu încarcă genele
Am încercat să îl aplic insistent, să îi amplific efectul, dar nu e genul de rimel care, dacă insişti, e în stare să îţi rămână tot produsul pe gene. Alungeşte genele şi le oferă puţin volum, dar nu încarcă, decât atât cât este nevoie.

3. Nu „cade” de pe gene
Poate aţi păţit şi voi cu unele rimeluri ca după uscare să se sfărâme şi să cadă tot de pe gene, lăsând urme urâte pe sub ochi. Nu este deloc cazul cu rimelul acesta.

4. Nu se întinde
Puteţi răde până la lacrimi liniştite. Rimelul nu se întinde deloc. PONT: Dacă vă murdăriţi din greşeală la aplicarea rimelului, nu întindeţi cu degetul sau şerveţel. Riscaţi să vă stricaţi întreg machiajul. Lăsaţi rimelul să se usuce, iar pe urmă periaţi cu o perie pentru sprancene sau o perie curată de la un rimel vechi 😉

5. Nu este un rimel pentru volum
Din păcate rimelul este doar pentu alungire. Aşadar nu vă aşteptaţi să vă ofere un volum wow, ci unul discret, natural, dar frumos.

6. Perie mare, dar uşor de folosit
Aproape uşor de folosit. Cel puţin eu mereu am nevoie de ceva timp să mă acomodez cu peria unui rimel nou. La început mi se părea prea mare şi ciudată, pentru că are perii în formă de spirală. Aplicaţi rimelul de la baza genelor în sus, prin rotirea periei. Astfel nu vi se lipesc genele, rămân frumos periate şi rimelul se aplică mult mai uşor. Dacă vă place o perie mai pare, este perfect.

Produsul este disponibil în 2 nuanţe: Black, cu codul 32035 şi Black Blue – un albastru închis – cu codul 32036. Preţul la reducere este aproximativ 18 lei și îl găsiți în catalogul Oriflame, precum și pe site-ul Oriflame. Vă puteți comanda direct, completând acest formular: , în urma căruia veți primi un e-mail cu datele de logare.

Produsul este valabil 6 luni de la deschidere.

Concluzie:
Nu regret că l-am cumpărat. Îl recomand persoanelor care vor un rimel pentru alungire şi le plac periile mai lungi şi dese. Nu cred că am să îl recumpăr, nu pentru că nu îmi place, dar genele mele au nevoie de mai mult volum, fiind foarte rare și subțirele.

Ați încercat rimelurile de la Oriflame? Ce părere aveți despre ele? Ați folosit rimel The ONE Istant Extension?

%d blogeri au apreciat: