Review: Rimel The ONE Instant Extension Oriflame

Bună dragelor, Astăzi vreau să vă povestesc despre un alt produs de la Oriflame, rimel The ONE Instant Extension. A fost lansat în campania C12 din 2015, iar de atunci îl putem găsi aproape în fiecare catalog. V-ați pus vreodată întrebarea ce produs de machiaj ați lua cu voi, dacă ar fi să alegeți doar unul? Probabil e greu de ales, dar eu mereu aș opta pentru un rimel. Sunt produsele mele preferate de machiaj, fără care nu ies din casă. Fie că aleg să mă machiez sau să am tenul natural, un rimel oricum există.

Ce spune Oriflame despre produs

„Obţine efect de alungire a genelor în câteva secunde. Rimelul pentru alungire extremă a genelor, cu perie inovatoare în formă de spirală şi formulă flexibilă, îmbogăţită cu fibre, alunecă printre gene şi le alungeşte cu până la 74%. Formulă cu uscare rapidă, pentru o finisare fără urme.” – Oriflame

Ingrediente

Sursa: CosDNA

Părerea mea despre produs

1. Alungeşte bine genele
Cum promite de la bun început, acest rimel The ONE Instant Extension are rolul de alungire a genelor. Nu pot să spun că este ceva ieşit din comun, însă își face foarte bine treaba.

2. Nu încarcă genele
Am încercat să îl aplic insistent, să îi amplific efectul, dar nu e genul de rimel care, dacă insişti, e în stare să îţi rămână tot produsul pe gene. Alungeşte genele şi le oferă puţin volum, dar nu încarcă, decât atât cât este nevoie.

3. Nu „cade” de pe gene
Poate aţi păţit şi voi cu unele rimeluri ca după uscare să se sfărâme şi să cadă tot de pe gene, lăsând urme urâte pe sub ochi. Nu este deloc cazul cu rimelul acesta.

4. Nu se întinde
Puteţi răde până la lacrimi liniştite. Rimelul nu se întinde deloc. PONT: Dacă vă murdăriţi din greşeală la aplicarea rimelului, nu întindeţi cu degetul sau şerveţel. Riscaţi să vă stricaţi întreg machiajul. Lăsaţi rimelul să se usuce, iar pe urmă periaţi cu o perie pentru sprancene sau o perie curată de la un rimel vechi 😉

5. Nu este un rimel pentru volum
Din păcate rimelul este doar pentu alungire. Aşadar nu vă aşteptaţi să vă ofere un volum wow, ci unul discret, natural, dar frumos.

6. Perie mare, dar uşor de folosit
Aproape uşor de folosit. Cel puţin eu mereu am nevoie de ceva timp să mă acomodez cu peria unui rimel nou. La început mi se părea prea mare şi ciudată, pentru că are perii în formă de spirală. Aplicaţi rimelul de la baza genelor în sus, prin rotirea periei. Astfel nu vi se lipesc genele, rămân frumos periate şi rimelul se aplică mult mai uşor. Dacă vă place o perie mai pare, este perfect.

Produsul este disponibil în 2 nuanţe: Black, cu codul 32035 şi Black Blue – un albastru închis – cu codul 32036. Preţul la reducere este aproximativ 18 lei și îl găsiți în catalogul Oriflame, precum și pe site-ul Oriflame. Vă puteți comanda direct, completând acest formular: , în urma căruia veți primi un e-mail cu datele de logare.

Produsul este valabil 6 luni de la deschidere.

Concluzie:
Nu regret că l-am cumpărat. Îl recomand persoanelor care vor un rimel pentru alungire şi le plac periile mai lungi şi dese. Nu cred că am să îl recumpăr, nu pentru că nu îmi place, dar genele mele au nevoie de mai mult volum, fiind foarte rare și subțirele.

Ați încercat rimelurile de la Oriflame? Ce părere aveți despre ele? Ați folosit rimel The ONE Istant Extension?

Related Post

 • Nu am incercat de mult produse de la Oriflame. Insa eu de la o mascara imi doresc cam tot ce se poate! 😀

  • Eu îmi doresc volum, nu de alta, dar să se vadă că am și eu 2-3 fire 😀

 • Ema Radulescu

  Am fost dependenta de rimel, dar acum am mai mult de 6 luni de cand am renuntat la el. Multumesc pentru recomandare, `pare o varianta buna in cazul in care as opta din nou pentru un astfel de produs.

 • Mie mi-a placut foarte mult The One varianta mov, pe el l-as recumpara. In cazul rimelurilor putine ma multumesc, asa ca de cele mai multe ori merg pe varianta cunoscuta, nu prea imi doresc sa incerc ceva nou. Nu ma descurc deloc cu periutele mari, ma manjesc toata 🙁

  • Cel mov e THE ONE Wonderlash și este cel mai bun rimel de la Oriflame și cel mai căutat. Și eu m-am dezobișnuit de la rimelurile cu periuțe mari, așa că mă mai mânjesc cu ele, mai ales la prima folosire 😀

 • ella fairytale

  Rimelul il folosesc foarte rar, nu l-am incercat pe cel de la Oriflame, dar daca nu incarca genele e un produs care merita cumparat.

 • Era o vreme cand rimelul si rujul era machiajul meu nelipsit, acum nu prea mai folosesc nici astea, decat la ocazii.

 • Cred ca il am si eu, dar parca pe alta culoare scrisul! Urmeaza sa ii dau si lui o sansa, sper sa imi placa!

 • Carmen Si David Alexa

  Salut. Eu am din păcate o problema cu rimelul în general. Îmi găsesc foarte greu unul care sa nu-mi provoace dureri ale ochiului. Oftalmologul zice ca pot dezvolta o alergie în timp la anumite produse cosmetice. Așa că, îmi găsesc tare greu ceva pe plac.
  Acest rimel nu l-am încercat, dar poate în viitor îl voi testa și eu.

  • În cazul acesta aș recomanda rimelul The ONE Wonderlash sau de la Giordani Gold, cred că sunt mai bune și periile sunt mult mai practice, astfel că se poate controla mai bine aplicarea.

 • Oh. Daca e un rimel care nu curge si de la care nu te murdaresti.. asta caut eu. Pacat totusi ca nu da volum foarte mult desi.. pe genele tale nu arata rau deloc. Sau poate ai tu gene frumoase! 🙂

  • Mersi, dar cred că a ieșit bine în poză 🙂 Eu caut un rimel care să ofere volum de la baza genelor, ceea ce nu reușesc cu acest rimel din cauza periei prea mari. În rest e bun.

 • Cred ca n-am mai folosit un rimel de prin toamna, de cand mi-am pus genele false. De la Oriflame chiar nu mai tin minte de cand n-am mai incercat ceva.

 • Gia Gianina

  Nu l-am incercat, dar il stiu ca a fost foarte promovat o lunga perioada de timp in online. As vrea sa-l incerc, sunt curioasa de peria spiralata.

  • Pentru mine a fost puțin cam nepractică peria, îmi place mai mult cea de la The ONE Wonderlash, dar m-am adaptat 😀

 • Nu am mai incercat de ceva timp un rimel Oriflame dar acesta chiar pare unul deosebit, multumim pentru review.

 • Bianca

  Chiar folosesc rimeluri de la Oriflame și mereu am fost mulțumită de ele, în special de cele de la the one.

 • Ghimpu Elena

  L-am avut si eu insa mie nu mi-a placut, imi lipea prea rau genele.