Vara asta se poartă picioarele sexy cu Gilette Venus Breeze
Beauty,  Corp,  Review

Vara asta se poartă picioarele sexy cu Gillette Venus Breeze

Luna aceasta am avut ocazia să încerc noile produse ale celor de la Gillette. Gillette a lansat noul aparat de ras pentru femei Gillette Venus Breeze. Am primit produsele prin cei de la BuzzStore, cărora le mulţumesc foarte mult. Am avut timp o lună să le probez şi să descopăr amănunte despre aceste produse. Aşa că astăzi vin cu o părere despre ele.

Despre produs

,,Epilatul poate fi foarte uşor! Venus Breeze este un aparat de ras feminin cu 3 lame care cuprind fiecare unduire a corpului şi ating fiecare fir de păr. Rezultatul este o epilare aproape de piele şi catifelare neîntrecută. Produsele Venus sunt proiectate pentru a se potrivi cu toate stilurile de viaţă, fie că îţi doreşti epilarea perfectă sau doar un moment de plăcere şi răsfăţ.

* Mai puţine iritaţii şi tăieturi versus aparatele de ras de unică folosinţă
* Venus Breeze are 3 lame plus o bandă hidratantă care ajută la obţinerea unui ras confortabil, cu mai puţine iritaţii şi tăieturi
* Venus Breeze îndepărtează efectiv fiecare fir de păr, pentru a-ţi face pielea picioarelor să arate super catifelată!
* Un epilat de lungă durată, un motiv de stres în minus
* Măner Soft Grip pentru un control aderent.” – eMag

Părerea mea

Mod de folosire Pentru a obţine cele mai bune rezultate, folosiţi acest aparat de ras la sfârşitul duşului, atunci când firele de păr sunt deja înmuiate. Produsul este uşor de folosit, şansele de a te tăia sunt aproape inexistente. Acest fapt se datorează flexibilităţii capetelor şi a gelului care facilitează alunecarea mai uşoară a aparatului pe piele. 

Eficienţă Am folosit produsul acesta cu foarte mare drag. A devenit salvarea mea în momentele în care vreau să arăt bine într-un timp foarte scurt. Datorită gelului de la capelete lamelor, aparatul alunecă uşor pe piele, elimină toate firele nedorite, iar pielea rămâne catifelată.

Miros Gelul pe care îl conţine Gillette Venus Breeze cred că este cu ulei de lavandă pentru că miroase exact aşa. Are un miros foarte plăcut, dar nu am observat să rămăna în piele.

Textură În ceea ce priveşte gelul, am o părere aşa şi aşa. Textura lui pare foarte ok, însă ceea ce nu prea m-a încântat a fost faptul că de la apă, după un timp devine prea gelatinos şi se prelinge pe lame. E puţin deranjant, însă nu influenţează deloc funcţionarea aparatului.

Ambalaj Cel pe care l-am primit eu este un aparat de ras cu două capete, deci am şi rezervă. De asemenea, se găsesc rezerve separat, fără a fi nevoie să cumpăraţi aparat nou.

De unde? Produsul este disponibil la eMag, unde găsiţi şi rezerve pentru el.

Cu cât? Preţul celui pe care îl am şi eu este de 46,99 lei (momentan e la ofertă cu 31,99 lei!), iar 4 rezerve sunt cu 65,99 lei (acum cu 52,99 lei!).

Cantitate Aparat de ras (mâner adaptabil) cu 2 rezerve.

parere despre aparat de ras gillette venus

Concluzia

Folosesc produsele Gillette Venus de mult timp, am încercat mai multe tipuri, însă acesta mi se pare cel mai bun. Este cel mai uşor de folosit aparat şi cel mai eficient. Nu trebuie să te chinui, pur şi simplu dai repede cu el şi ai scăpat de părul inestetic, indiferent de zonă. În plus, este sigur, oricât de grăbită am fost, nu m-am tăiat niciodată cu el. Nici nu cred că ai cum. Datorită gelului care lasă pielea foarte fină şi permite aparatului să alunece mult mai uşor pe piele. Cu siguranţă am să îl folosesc pentru mult timp şi îl recomand cu drag. Merită încercat.

Tu ce metodă de epilare preferi? Ai încercat produsele Gillette Venus pentru femei?

Review: Exfoliant de corp cu lavandă Love Nature Oriflame

gillette venus breeze buzzstore

Anunțuri publicitare
%d blogeri au apreciat: