aplicatii utile preferate smartphone
Altele,  Produse favorite

16 aplicatii preferate pentru smartphone

Bună dragilor, Smartphone-urile au devenit un obiect de care nu ne putem lipsi în viața de zi cu zi. Acestea au devenit mult mai mult decât scopul lor inițial de a ușura comunicarea cu alte persoane. Fie că le folosim pentru a naviga pe internet, pe post de GPS, pentru a face cumpărături sau ca alarmă, smartphone-urile sunt cele mai importante device-uri din viața noastră. Eu folosesc aproape non-stop smartphone-ul, suntem de nedezlipit. Așa că m-am gândit să vă arăt astăzi 16 aplicatii preferate pentru smartphone pe care eu le folosesc și care îmi plac extrem de mult.

PS: În denumirea aplicației v-am inserat link-urile de unde puteți descărca aplicațiile 😉 Sper ca lista mea de aplicatii preferate să vă fie de ajutor.

1. Facebook. Cine nu are Facebook? În scop personal în folosesc mai puțin, cât să văd ce fac prietenii mei, ce este nou, eventual ce se întâmplă prin oraș/țară/lume. Cel mai mult îl folosesc pentru pagina blogului Lindemona blog, pagina firmei noastre Aliage Bioenergy SRL sau pagina mea Oriflame IGM Team. Astfel, îmi place să fiu mereu cu ochii în patru, să văd ce e nou, ce produse se lansează sau să văd idei de make-up 😀

2. Instagram. O sursă de inspirație fără margini. Îmi place că totul e vizual și super ușor de utilizat. Ador aplicația asta. Puteți vedea și de pe calculator pe site-ul www.instagram.com însă nu puteți posta. Pe mine mă găsiți la @lindemona.

3. Pinterest. O altă aplicați de milioane. Vă recomand cu drag să o încercați, mai ales dacă vă place să încercați lucruri noi, aveți nevoie de idei de handmade, de decorațiuni, de orice. Pentru bloggeri este excelent. Au și site, www.pinterest.com, iar pe mine mă găsiți cu userul lindemona. Dacă sunteți blogger trebuie să fie printre aplicatii preferate.

4. Goodreads. Dacă ești pasionat de lectură o să îți placă această aplicație. Poți căuta cărți, recenzii, vezi ce au citit prietenii, părerea lor despre cărți, notarea cărților. Cel mai mult îmi place că îmi pot crea liste cu cărți pe care vreau să le citesc, cu ce am citit și cel mai important, lista cu cărțile pe care tocmai le citesc. La acestea pot actualiza permanent pagina la care am ajuns, îmi arată cât % din carte am parcurs, pot adăuga părerea mea la fiecare actualizare sau să îmi notez câte ceva legat de carte. E super tare. Dacă o folosiți și voi, mă găsiți AICI. PS: Goodreads se poate folosi și de pe PC, pe site-ul www.goodreads.com

5. S Health. Este o aplicație de la Samsung care te ajută să monitorizezi pașii făcuți, câtă apă sau cafea ai băut, poți să măsori pulsul, nivelul de stres și multe altele. De asemenea se sincronizează super bine cu aplicația Lifesum sau alte aplicații.

6. Runtastic. Deși m-am obișnuit să folosesc SHealth atunci când merg la alergat sau cu bicicleta, în cazul altor activități îmi place să folosesc această aplicație. Arată o mulțime de informații și e ușor de folosit.

7. LadysCalendar Free. Este o aplicație pentru femei și cred că fiecare ar trebui să aibă o astfel de aplicație pe telefon. Îmi place că pot pune parolă, astfel că informațiile intime rămân doar pentru mine. Puteți folosi calendarul pentru a vă nota perioadele acelea problematice lunare și vă atenționează înainte cu câteva zile. Dacă folosiți vreun tratament, vă reamintește când trebuie să vă luați medicamentele. Și o mulțime de alte informații super utile.

8. Shazam. Ați pățit să fiți undeva și dintr-o dată să fie o melodie care vă place foarte mult, dar nimeni nu știe să vă spună cum se numește? Ei bine, Shazam pentru asta e prieten bun. Puneți Shazam să asculte o melodie și vă spune cum se numește, cine o cântă, vă arată videoclipul etc. În plus, puteți vedea cele mai căutate melodii, cele mai noi hit-uri.

aplicatii preferate smartphone telefon

9. Peel Remote Smart Controle. Aplicația vine instalată pe unele telefoane Samsung și este cea mai bună aplicație care vă ajută să controlați întregul televizor. Orice televizor. Eu îl folosesc la un televizor din ăla mega modern, de ocupă jumătate de cameră.

10. Google Maps, salvarea mea din orice încurcătură. Am folosit aplicația asta și pe jos, când căutam o locație sau cu mașina. Mă ajută să calculez distanța până la o anumită destinație, arată unde este drum în lucru, cât de aglomerat este drumul (orașe mari) și poți vedea exact cum arată clădirile și străzile. Ai nevoie de internet atunci când stabilești un traseu, dar odată setat, aplicația funcționează doar prin GPS, deci o puteți folosi fără internet. Puteți să o folosiți și pe alte device-uri la www.google.ro/maps

11. Oriflame business. Evident, este o aplicație pentru consultanții Oriflame și este super utilă pentru cei care doresc să facă din Oriflame o afacere proprie. Te ajută să gestionezi mai ușor echipa, să vezi câte BP-uri ai, câte ai nevoie până la următorul nivel etc.

12. Expense IQ. Dacă vreți să vă țineți sub control veniturile, dar mai ales cheltuielile, Expense IQ este super util. Puteți pune câștigurile voastre, puteți adăuga toate cheltuielile, le puteți defalca pe categorii. Îmi place că pot controla mai ușor bănuții mei și văd unde cheltuiesc mai mult. Cred că e foarte utilă.

13. Page Manager este aplicația de la Facebook care vă ajută să gestionați mai bine paginile voastre de Facebook. Puteți vedea statistile, postați mai ușor sau să răspundeți la mesaje.

14. Duolingo este o aplicație extrem de utilă pentru cei care își doresc să învețe o limbă străină sau pur și simplu să își reamintească anumite lucruri învățate. Apar mereu lecții noi, foarte bine structurate, cu explicații, puteți pune întrebări dacă nu înțelegeți ceva. Merită încercat, sigur v-a deveni una dintre aplicatii preferate ale voastre. Poate fi folosit și de pe PC pe www.duolingo.com

15. CeCumpăr. Cum îi spune și numele, aplicația este pentru cumpărături. Aceasta conține o mulțime de magazine care se găsesc în România și mereu au actualizate flyerele cu oferte. Îmi place să mă uit când vreau să merg la cumpărături. Acasă am timp suficient să îmi aleg produsele aflate la oferte, care știu că am nevoie, le pot salva, iar în magazin merg direct la ele. Așa economisesc timp și bani.

16. Lifesum. Aplicația aceasta mă ajută să controlez mai ușor ceea ce mănânc. Când simt că am deviat de la tot ce înseamnă mâncare sănătoasă, apelez la Lifesum. Îmi notez tot ce mănânc, iar la finalul zilei văd exact câte calorii am consumat, aproximativ câte proteine, grăsimi sau carbohidrați. Nu folosesc pentru o dietă, pur și simplu vreau să văd dacă consum mâncare care oferă corpului meu tot ce are nevoie și să reglez anumite probleme: consumul de prea multe calorii, prea multe grăsimi, prea puține proteine etc. În plus, puteți adăuga și caloriile consumate, respectiv ce activități fizice ați făcut.

Acestea e o parte din lista mea de aplicatii preferate care mă ajută să fiu mai organizată atât cu timpul meu, cât și cu viața personală și cu sănătatea mea.

Voi ce aplicatii preferate aveți? Cum vă ajută aplicații pentru smartphone în viața de zi cu zi?

%d blogeri au apreciat: