amenajează-ți propriul colț de rai cu favi
Altele

Amenajează-ți propriul colț de rai cu Favi

Lunile trecute am fost provocată de AIA Proiect să vă expun planurile și visele mele legate de casa ideală. Mi-am luat inima în dinți și v-am povestit totul în articolul Casa viitorului se proiecteză acum. Ei bine, cred că a sosit momentul să amenajăm o încăpere din casa viitorului. Mai exact propriul colț de rai. Ați auzit de Favi.ro?

Pe lângă dornitor, bucătărie și baie, cred că fiecare își dorește un loc special al lui, propriul colț de rai unde să îți poți încărca bateriile și să îți faci planuri pentru următoarele ore, zile, luni, ani. Astfel de locșor îmi doresc și eu. Unde va fi? Cât de mare o să fie? Spun sincer, încă nu știu. Dar știu care vor fi elementele must-have pe care trebuie să le dețină. Iar despre acestea vreau să vă povestesc astăzi.

Balansoar

balansoar leagan de camera alb floral favi amenajează-ți propriul colț de rai cu favi

Balansoarul este cu siguranță un must-have în ceea ce privește planurile mele pentru o astfel de cameră. Îmi doresc un astfel de balansoar de o grămadă de timp, iar singurul impediment de până acum pentru a-l achiziționa a fost spațiul. Nu știu unde l-aș pune. Dar la prima reamenajare, sigur îi voi păstra un loc liber. E ideal pentru a savura o cafea sau ceai, după o zi lungă la servici sau o idee bună de a-ți începe ziua cu o carte bună alături.

Lumină

O cameră scăldată în lumină naturală este ideală pentru o astfel de încăpere, dar din păcate soarele nu așteaptă după noi. Iar iernile sunt cele mai grele. Așadar, cu siguranță o să am nevoie de lustre sau corpuri de iluminat. În ultimul timp îmi plac super mult lustrele simple și cât mai neobișnuite, precum cele din imagine. Fără mari pretenții, însă deosebite.

Flori și plante decorative

Ul rol foarte important, cel puțin pentru mine, îl au plantele decorative. O atmosferă liniștitoare, plină de prospețime și energie cu siguranță prinde bine la sfârșitul zilei. Astfel, încăperea mea cu siguranță o să fie plină de astfel de decorațiuni. În plus, plantele împrospătează aerul din cameră și unele ne îmbie cu mirosul lor plăcut.

Perete din piatră, lemn

perete piatra fototapet tapet favi propriul colț de rai

Ador inserțiile din lemn sau elemente din piatră în astfel de încăperi. Astfel, un perete din piatră ar fi ideal. Dar vă vând un pont: dacă nu vreți să vă chinuiți, să aruncați o mulțime de bani și timp, apelați la tapet clasic sau fototapet 😉 Astfel, puteți să creți diverse peisaje chiar la voi în casă, să vă simțiți ca pe plajă, la apus de soare sau pe munte, într-un loc răcoros. Ține doar de voi și de micile voastre plăceri. Mici vacanță direct la tine acasă 😉

Măsuță de cafea

Frumoasa și nelipsita măsuță de cafea cu siguranță este elementul cel mai dorit în încăpere. Iar dacă aceasta are și un rol decorativ, mai special, o să vă fie mai mare dragul să savurați cafeaua de dimineață aici.

Cred că am atins cam toate punctele necesare pe care trebuie să le conțină colțișorul meu de rai. Un loc plin de energie, lumină și relaxare. Iar Favi.ro ne oferă toate aceste decorațiuni. Și muuuulte altele. Un adevărat rai pentru iubitorii de design interior, amenajări și lucrușoare utile și frumoase. Vă invit să aruncați o privire pe site-ul lor.

Tu cum ți-ai decora propriul colț de rai? Ce lucruri interesante ai găsit la Favi?

Sursă foto: Favi.ro
%d blogeri au apreciat: