Altele,  Blogging

Blogging la superlativ = SuperBlog

Trebuie să încep cu o mărturisire: toamna nu este anotimpul meu preferat. Defapt, nu îl suport deloc. Înțeleg că frunzele au culori superbe, formează un covor minunat pe iarba verde și umedă. Că începem să purtăm pulovere moi și super călduroase, că în sfârșit scoatem botinele și cizmele super fashion din dulap. Însă ceea ce distruge tot farmecul este vremea asta super schimbătoare și ploile.

Din fericire a apărut în urmă cu 11 ani o competiție care încălzește atmosfera, ne pune rotițele minții în mișcare la cote maxime și ne face să uităm de părțile negative ale anotimpului. V-ați prins despre ce tot vorbesc aici? E SuperBlog!

SuperBlog 2019

Am văzut articole din cadrul competiției ani la rând, le-am citit cu drag și de abea așteptam să mai descopăr câteva. Anul acesta am decis să încerc și eu. Am luat parte la Spring SuperBlog care a avut loc în primăvară. Nu am reușit să particip la toate probele, dar nu acesta era scopul meu. Doream doar să descopăr cum funcționează o astfel de competiție, ce presupune și voiam doar un fel de încălzire pentru adevăratul SuperBlog. După lungi așteptări, a venit și toamna și implicit competiția mult așteptată.

Sper din tot sufletul să am suficient timp și putere de a participa la toate probele competiției. O fi greu, o știu de acum: servici, servici part-time, business MLM, cursuri pentru acreditare ca expert contabil. Și dacă tot mai rămăneau 5 minute pe zi, hai să facem și SuperBlog.

Acestea fiind spuse, urez mult succes tuturor participanților, articole exact pe placul sponsorilor și multă răbdare cititorilor. Vă pup și vă îmbrățișez. 

Să înceapă SuperBlog!

%d blogeri au apreciat: