bucătăria modernă acesorii cool ustensile dajar sprin superblog lindemona
Altele

Bucătăria modernă – accesorii cool

SuperBlog este un loc de poveste, un loc plin de provocări. Una dintre ele este și provocarea lansată de către Dajar de a spune care sunt cele mai necesare accesorii dintr-o bucătărie. Tema mi s-a părut cam dificilă. Asta până am intrat pe magazinul online și am pierdut noțiunea timpului admirând cănile, ceștile, diverse accesorii cool pentru bucătăria modernă și atrăgătoare.

Una din plăcerile mele este căutarea ceștilor pentru cafea și a cănilor pentru ceai. Reușesc să pierd noțiunea timpului admirând diverse forme, culori sau materiale. Tocmai din cauza aceasta consider că una dintre cele mai importante accesorii sunt ceștile și cănile. Sincer! Cum poți începe ziua dacă nu ai ceașcă frumoasă pentru cafeaua aromată de dimineață?

Odată începută ziua, trecem la ustensile pentru pregătirea mesei. Iar aici putem vorbi despre seturi de tacămuri, seturi de farfurii sau boluri pentru servirea mesei. Gama diversificată oferită de Dajar ne permite accesorizarea perfectă, în funcție de colecții, de culori, astfel încât să avem o bucătărie perfectă estetic, nu doar practiv.

Ultima dintre nebuniile mele din această categorie au fost seturile de oale. Majoritatea oalelor sunt din aceași poveste, simple, din inox, iar tigăile sunt un set complet în negru cu argintiu. Astfel, cromatic, lucrurile par din aceași gamă, deși nici nu sunt toate de la același producător.

Armonia în bucătărie

Poate acum o să spuneți că este o exagerare să asortezi diverse ustensile de bucătărie, să le tot potrivești sau că mi-ar fi sărit vreo țandără. Poate! Dar să fim sinceri. Cine nu e atras de pozele perfecte din bucătării pe care le vedem pe Instagram sau diverse reviste de specialitate? Cum să nu îți dorești să ai și în viața de zi cu zi imaginile instagramabile?

Bucătăria este locul unde ne petrecem majoritatea timpul, astfel că este important să o facem să arată cât mai plăcut și să fie cât mai utilă. Trebuie să ne simțim bine și să ne fure privirea și atenția ceea ce se află în jurul nostru. Tocmai din acest principiu, ador să văd lucrurile cât mai asortate, cât mai frumos accesorizate, chiar și atunci când vine vorba de bucătărie.

În bucătăria noastră am ales culoarea maro ca fiind principală, combinație de lemn și inox. Astfel că, de câte ori alegem câte un accesoriu nou, ținem cont și de acest aspect. Este atât de plăcut să le vezi pe toate în armonie. Îți este mai mare dragul să petreci timpul într-o astfel de încăpere.

Voi ce accesorii cool ați ales pentru a avea bucătăria modernă și armonioasă?

Vă invit să vizitați magazinul online al celor de la Dajar. Atenție! Se recomandă să fie utilizat cu responsabilitate, altfel riscați să vă îndrăgostiți și voi de diversitatea și frumusețea articolelor disponibile.

PS: Am plecat să îmi aleg cana termică perfectă, sper să mă pot decide dacă o să fie cu balerină desenată sau una cu o explozie de flori sălbatice și capac turcoaz :*

Articol scris pentru proba 4 – Și bucătăria ta are nevoie de accesorii cool! în cadrul competiției Spring SuperBlog 2020.

%d blogeri au apreciat: