Casa de vacanță
Altele

Casa de vacanță perfectă

În timp ce vizitam superbele meleaguri bihorene, am descoperit peisaje frumoase, aerul curat și zonele neatinse de civilizație modernă. Totul ni s-a părut de vis. Un loc perfect de relaxare și detașare de la agitația cotiniană. Așa s-a născut dorința noastră de a ne crea un loc special acolo, o căsuță de vacanță. Planul căsuței este perfect conturat în mintea noastră, așteaptă doar momentul potrivit de a fi realizat. Până atunci, vă invit în casa de vacanță din vis.

casa de vacanță

Imaginează-ți o căsuță mică situată într-o zonă liniștită de lângă Plopiș, Zalău, cu geamuri mari către munți și păduri bogate, pajiști pline cu iarbă verde și flori de câmp. Nu este de vis? Oricine și-ar dori să poată să-ți petreacă weekendul într-un astfel de peisaj de poveste.

Povestea noastră are o căsuță din lemn și piatră decorativă, o terasă mică în lateral, iar din față sunt geamuri mari care luminează un living și o bucătărie mică, dotată doar cu strictul necesar. Un living cu fotolii comode, o bibliotecă bogată și un șemineu cald. Împodobit cu motive folclorice, materiale tradiționale, totul fiind simplu, dar cuprinzător. Dormitorul este unul mic, situat deasupra livingului, format doar dintr-un pat comod și odihnitor, cu priveliște către cerul senin.

vindem ieftin
Vindem ieftin

Nu este vorba despre lucruri materiale, este un loc de poveste, un loc simplu, clasic, care îmbină tradiționalul cu modernul. Un loc cald care să țină locul unei oaze de liniște și relaxare. Plin de flori, iarbă verde, zăpadă din abundență pe timpul iernii.

Poate ți se pare un proiect ambițios având în vedere zona destul de pustie și lipsită de diverse posibilități. Totuși, cred în diverse firme care vin în ajutorul celor cu vise frumoase și îi ajută să îți vadă căsuța de povești realizată. Astfel sunt și cei de la Vindem-Ieftin, care oferă diverse materiale de construcții în Plopiș sau oriunde prin țară. Este suficient să visezi, să pui pe hârtie tot ce îți dorești și să îți faci un plan. De materiale, acoperiș, garduri, pavaje și tot ce ține de construcție visului tău se ocupă ei.

Despre Vindem-ieftin

Vindem-ieftin.ro este un concept unic în România: tratăm fiecare client în funcție de ce vrea să cumpere, scurtăm drumul de la producător / importator / distribuitor la clientul final, marfa ajungând de la aceștia direct la tine sau pe șantierul tău. Astfel, evităm un cost destul de mare cu depozitarea, manipularea și încă un transport care s-ar regăsi în prețul produsului la depozitele clasice. Noi, în calitate de revânzători, contractăm prețuri mai bune, negociate periodic, iar adaosul nostru nu cuprinde cheltuielile unui depozit sau hypermarket (15-20%). Implicit, avem un avantaj, pe care îl transmitem și clienților noștri.  

Vindem-ieftin

Un concept foarte interesant și de asemenea util atunci când îți dorești să construiești cât mai repede, dar și la un preț cât mai rezonabil. Atunci cu siguranță apelezi la cineva din domeniu, profesioniști care îți vin în ajutor.

Construcția caselor este un proiect ambițios; care indiferent de cât de bine ești pregătit, te stoarce de energie. Cel puțin cam așa văd eu situația. Însă cu oameni potriviți, la locul potrivit, orice este posibil. Așa că mult succes în realizarea tuturor viselor și de abea aștept să vă postez imagini cu o căsuță din povestea mea.

Articol scris pentru proba 3 – Cu Vindem-Ieftin, construiești sau renovezi oriunde vrei în cadrul competiției Spring SuperBlog 2020.

%d blogeri au apreciat: