Altele

Competiția cu tine începe – SuperBlog 2021

Competițiile sunt cel mai bun mod de a descoperi greșelile pe care le faci. Tocmai de asta le ador. Iar competiția SuperBlog este acea perioadă din an în care mă bucur că pot scrie creativ, dar pe un brief clar stabilit de câtre partenerii probelor.

SuperBlog este locul unde eu scriu din plăcerea de a scrie, iar alții îmi oferă o notare a articolelor. Atunci e un fel de „momentul adevărului”. Notele mari îmi oferă o aprobare că ceea ce am înțeles din brief a fost corect și ceea ce am așternut în articol a fost interesant. Notele mici sunt pentru mine semnalele de alarmă. Sunt bine venite și acestea, mai ales că din acestea învâț, defapt. Astea sunt cele mai importante. Pentru că cineva nu este de acord cu ceea ce am scris, iar văzând articolele înscrise la competiție cu note mari sunt lecții pentru mine.

În sfera de parenting am văzut de nenumărate ori criticată orice tentativă de competiție. Pentru că poate crea frustrări, copilul (omul în general, aș adăuga) se simte mai neapreciat, mai slab etc. Ei bine, așa e. Dar dacă e competiție în ceea ce îți place, trebuie să știi să-ți extragi lecțiile, să accepți eventualele eșecuri și să încerci să ajungi cât mai bun. Pentru că sincer, nu trebuie să fi bun în toate. Dar dacă ai ales un domeniu, un lucru pe care îți dorești să-l faci, atunci te rog să îl faci cât mai bine posibil. Pentru că cel mai frumos sentiment pe care îl ai, e atunci când vezi că munca ta este apreciată.

Iar SuperBlog este locul unde creativitatea și plăcerea de a scrie sunt cele mai apreciate. Locul unde te poți exprima cel mai bine ca bloger.

Așa că te invit să îți conturezi harta succesului în blogging. Fie că ai deja o destinație clară sau încă o cauți, pe un drum plin de necunoscut ai nevoie de repere. Îndrăznește! Comunitatea SuperBlog te susține să le descoperi.

Cum te înscrii:

  1. Citești regulamentul competiției și pagina Întrebări și răspunsuri. Dacă nu găsești informațiile căutate, ne poți adresa întrebări aici, în comentarii, prin e-mail (superblog@swissplan.biz) sau pe Facebook.
  2. Îți anunți participarea la competiție într-un scurt articol pe blog
  3. Completezi formularul de înscriere
  4. Intri în comunitatea SuperBlog!  
  5. Te antrenezi! La 1 octombrie se lansează prima probă! Dar te poți alătura oricând, până în decembrie 😉

De aici, mult succes să ai și creativitate. Succes tuturor!

%d blogeri au apreciat: