5 activități primăvara asta acasă
Altele

Cum ne petrecem primăvara asta acasă?

Razele soarelui pătrund răzleț printre via readusă la viață și luminează frumos camera. Diminețile de primăvară sunt preferatele mele. Simt că deschid ochii și totul revine la viață, soarele îmi redă energia mult așteptată, iar ziua poate să înceapă. Mă grăbesc cu micul dejun, aplic un machiaj natural, un balsam de buze, iau un tricou, jeans și geanta și am pornit spre lucru. Mă așteaptă o zi plină la servici, agitație, telefoane și rugăminți să nu fim prin apropierea unui 25 (De ce 25? Nu întreba un contabil, e un fel de vineri 13. Glumesc. E doar zi de declarații fiscale. Mai rău). Și așa alergăm zi de zi, lună de lună, an de an. Nu apucăm să ne bucurăm nici de soare, nici de cântecul păsărilor, doar printre pauzele de cafea. Însă se pare că lucrurile se schimbă și avem parte de primăvara asta acasă.

5 activități primăvara asta acasă

Oriunde te uiți și pe oricine întrebi, toată lumea este agitată, grăbită și răspunsul auzit cel mai des este ,,nu am timp”.

Se pare că și natura s-a săturat. Și pământul vrea o pauză. Și animalele vor atenție. Și oamenii vor liniște. Poate de asta ne obligă totul să spunem ,,STOP”, să facem o pauză, să stăm în casă și să dăm răgaz naturii să-și revină, iar virusurilor să se retragă. Iar dacă vă întrebați cum vă puteți petrece primăvara asta acasă, vă propun 5 activități pentru acasă pentru că împreună cu Spacer – IT comes home.

5 activități pentru acasă

1.Ascultă muzică

Un moment pe care rareori ne permitem să-l savurăm din plin este să ascultăm muzică, relaxați, acasă, în timp ce savurăm o cafea aromată sau devorăm o carte bună. De când ți-ai dorit să vezi un concert online sau să descoperi diverși artiști interesanți? Îți poți imagina cum ar răsuna The Lonely Shepherd – André Rieu & Gheorghe Zamfir sau „Bohemian Rhapsody” performed by Ad Libitum Voices în boxe Spacer? Ah, o plăcere!

2.Vizionează filme

Dacă ești un cinefil, îți reamintesc că ofertele de a viziona filme online acasă sunt mult mai bogate în filme decât ceea ce îți poate pune un cinema la dispoziție. Alege doar canalul și poți da start unui maraton de vizionare a filmelor instantaneu. Să nu ne amintim de seriale. Apropo, ai văzut Lucifer? Se anunță sezon nou!

5 activități primăvara asta acasă

3.Jocuri pe calculator

Nu știu ție, dar eu aș da orice pentru a întoarce acele clipe fără probleme de servici, momente când aveam timp să savurez din plin diverse jocuri pe calculator. Preferatul meu dintotdeauna rămâne Caesar, un joc de strategie excelent. Iar acum că timp se ivește, alege unul din multitudinea de scaune gaming, un joc palpitant și bucură-te ca un copil de clipa aceasta.

4.Citește cărți

Dacă ești iubitor de lectură, acum e momentul să te bucur de diverse povești de viață sau să citești mult doritele cărți de dezvoltare personală. Dacă nu ai cărți prin casă, nu te panica. Încearcă cărțile online! O să te îndrăgostești de ele. În plus, costă mai puțin, citești mai mult și nu ocupă spațiu în casă. PS: nici praful nu trebuie șters de pe ele 😉

5.Învață ceva nou

Fie că îți doreai să te apuci de blogging, să înveți să cânți sau să pictezi, acum e momentul. Timpul cu siguranță o să-ți permită asta, iar profesori poți găsi online. Adu-ți aminte de vechile plăceri și readu-le la viață. Redescoperă frumusețea zilelor însorite și libere, bucură-te de fiecare zi și lasă grijile deoparte.

Poate sunt momente grele pentru mulți, poate ne facem griji pentru ce v-a urma, pentru ce se poate întâmpla. Dar asta nu o să rezolve problema. Să luăm lucrurile așa cum vin, cu calm, să respectăm cu înțelepciune indicațiile și să găsim în tot lucrurile care ne pot îmbunătăți ziua. Să ne amintim de vechile dorințe și plăceri. Să zâmbim și să avem grijă de cei din jur.

Tu cum îți petreci primăvara asta acasă?

Articol scris pentru proba 5 – Primăvara, Spacer te trezește la viață! în cadrul competiției Spring SuperBlog 2020.

%d blogeri au apreciat: