Favoritele lunii iunie 2019
Altele

Favoritele lunii iunie 2019

Ola-ola! Wow, ne vedem cu favoritele lunii iunie, ceea ce înseamnă că a trecut jumătate din 2019. Prea repede. Dragă timp, încotro? Încotro cu graba asta?
Până primesc și eu un răspuns clar, zic să vă arăt cele mai folosite produse în luna iunie.

Favoritele lunii iunie 2019

1.Demachiant bifazic Nivea

Acum muuult timp v-am povestit pe blog despre acest produs. Articolul îl găsiți pe Review: Demachiant de ochi Nivea Double Effect. V-am spus eu că am să revin cu drag la el! E un demachiant excelent. Șterge orice urmă de machiaj, fie și rezistent la apă. Demachiază extrem de ușor, e delicat cu zona ochilor, nu irită ochii, nu are miros deranjant. Doar atât că lasă tenul uleios, dar pentru mine asta nu este o problemă. Eu mereu folosesc după demachiant un gel de curățare sau un scrub. Sunt tare curioasă cum este varianta cu trandafiri… L-ați încercat?

2.Pensulă pentru aplicarea pudrei de la EcoTools

E gigantică, cu perii foarte moi și densă. Se aplică foarte bine pudra. E o plăcere să o simt pe piele. O am de vreo două luni, iar până acum nu am observat să îi fi căzut vreun firișor. E perfectă. Atât!

Favoritele lunii iunie 2019

3.Spumă autobronzantă St. Moriz

Este prima dată când aleg să folosesc un autobronzant. Vara trecută soarele nu m-a văzut deloc. Absolut deloc! Așa că vara asta am zis să încerc un autobronzant ca să nu fiu nevoită să mă bronzez atât de brusc, mai ales din pricina unor cicatrici cu care m-am ales. După studii lungi prin blogosferă, am ales St. Moriz și sunt foarte mulțumită de el. Îl las cam 1-2 ore (prima oară l-am lăsat doar jumătate de oră), iar bronzul se vede super bine cam o săptămână. Nu lasă pete, se usucă foarte repede, nu se ia pe haine. E tare bun.

4.Colagen cu ulei de rodie Vita-Age de la Bottega di LungaVita

De curând i-am dedicat un întreg articol: Review: Colagen cu ulei de rodie Bottega di LungaVita. Un produs tare fain pe care îl găsiți în cutiile de la Pick N Dazzle. Redă tenului elasticitatea și reduce liniile fine. Intră repede în piele, nu este lipicios sau uleios. Dar vedeți în articol toate detaliile 😉

5.Cremă hidratantă Yves Rocher

Este prima dată când încerc produsele de la Yves Rocher. Crema aceasta am primit-o de la Adriana pe care vă invit să o vizitați la adria74.wordpress.com și pe Instagram w.ganduri. Crema este hidratantă, însă nu simt să îmi îngrașe tenul. Intră repede în piele și o lasă fină, hidratată și catifelată. Uneori o folosesc și seara, împreună cu un booster sau ulei.

Pentru că mereu vă dezvălui melodia care m-a obserdat în luna cu pricina, am să o fac și de data aceasta. Am fost (și sunt) obsedată de melodia Poem a celor de la The Motans și Irina Rimes. Melodia asta efectiv mă face să cănt cu voce tare ori de câte ori apare la radio, reclamă, TV sau internet.

În ceea ce privește cărțile, sunt puțin prea leneșă. De abea am reușit să termin Povestea slujitoarei, de Margaret Atwood, o poveste mai altfel, interesantă. Este vorba despre o perioadă de după război, cănd natalitatea este foarte scăzută. Pentru a crește natalitatea, statul impune noi reguli de trai. Astfel, apar femei, ca și protagonista noastră, menite să aducă pe lume copiii unor oameni cu situație financiară bună.
Iar acum sunt curioasă cum este serialul mult îndrăgit care are la bază această poveste.

Acestea au fost cele top 5 cele mai folosite produse cosmetice din favoritele lunii iunie 2019. Ne vedem cu review-urile lor și luna viitoare cu următoarele top 5 produse 😉

Tu ce ai include în favoritele lunii iunie?

%d blogeri au apreciat: