Favoritele lunii noiembrie 2020 (1)
Altele

Favoritele lunii Noiembrie 2020

Bună dragilor, de ceva timp nu ne-am văzut cu produse favorite și a sosit timpul să vi le arăt pe cele mai folosite în luna Noiembrie. Am selectat 5 produse care să facă parte din favoritele lunii noiembrie 2020, produse spre care am întins cel mai des mâna la începutul acestui sezon rece.

Spray Split Ends Miracle Gliss Hair Repair de la Schwarzkopf​

Produse Gliss ați mai văzut pe blogul meu, găsiți o recenzie Review: Oil Nutritive Spray pentru păr de la Gliss. Foarte mare diferență între acel spray și acesta, ca și acțiune, nu văd. Ambele sunt pentru a repara firul de păr și îmi place că lasă părul mai moale, fin și ușor de pieptănat. 

Are în compoziție ulei de struguri, complex ionic și vine într-un ambalaj 97% reciclat. Miroase tare plăcut, ușor dulceag.

Apă de toaletă Friends World - tropical sorbet de la Oriflame

Parfumul acesta l-am primit în setul de lansare și nu am avut intenția să îl rețin. Am descoperit o pagină parfumată din catalog și m-a cucerit. Are un miros fresh, de vară, exact cum îi spune și numele de tropical sorbet. Ca un sorbet tropical te cuprinde în mrejele lui și îți dorești doar să nu se termine vara și acest efect de vacanță al parfumului. Este un parfum fructat-lemnos-tropical, având note de vârf de guava, rubarbă și lămâie, note de mijloc de trandafir, rodie și lăcrămioare, note de bază: cedru, mosc și ambră. Un cocktail numai bun de savurat vara, dar nu numai.

Ka-Brow! de la Benefit

Am tot văzut celebrele produse pentru sprâncene de la Benefit și tare mult mi-am dorit și eu unul. Îl am cam de un an și încă rezistă perfect. Nu s-a uscat și văd că se menține bine, nu își schimbă culoarea, mirosul sau textura. Pensula lui o folosesc foarte rar, deși e ok, prefer una mai mare, să am precizie mai bună. Pentru călătorii este perfectă. Culoarea este naturală, eu am nuanța 3 și textura cremoasă, ușor de aplicat. Îmi place mult, deși stau să mă gândesc dacă l-aș mai lua la preț întreg

Eye Reviver S02 de la Oriflame​

Am ales să vă spun aici despre produs pentru că nu vreau să ratez șansa de a vi-l prezenta, iar review momentan nu am să îi fac. Face parte dintr-o gamă nouă lansată de Oriflame, alături de o pensulă pentru mască, pensulă pentru aplicarea cremei și o spatulă pentru cremă. Pensulă pentru mască foarte asemănătoare am tot de la Oriflame și îmi place la maxim. Acum am ales să încerc și acest eye reviver, o ustensilă pentru masarea zonei din jurul ochilor. eu aplic cu degete crema pentru conturul ochilor, apoi o masez cu această ustensilă pentru a intra mai rapid în piele. Biluța de la capăt are un efect răcoros, tare plăcut, apoi prin masare se încălzește, încălzind și crema și ajutând-o să pătrundă mai bine în piele. Eu nu am cearcăne, doar mici semne de riduri de expresie, dar îmi simt pielea mai luminoasă și hidratată. Cred că ajută la prevenția apariției ridurilor.

Revitalising Serum din gama Time Restore NovAge de la Oriflame​

Serurile din gama NovAge sunt preferatele mele. Am folosit toate deja, din toate variantele de seturi. Acesta l-am luat din setul mamei, ea folosește rar serul și atunci eu recuperez. Primul îmi trece serul și asta pentru că atunci când nu am timp, aplic doar acesta sub fond de ten. Îmi plac aceste produse super mult, mereu am cel puțin 2-3 produse din gama NovAge în preajmă, dar mi-aș dori să mai renunțe la alcool din unele, deși încă nu mi-au cauzat probleme.

Cu greu am ales cele cinci care să facă parte din favoritele lunii noiembrie 2020 pentru că sunt mult mai multe produse pe care le folosesc. Totuși, încerc să selectezz de fiecare dată cele din top 5. 

Ca de fiecare dată, vă atașez și două melodii de care chiar am fost obsedată în luna noiembrie. Este vorba despre melodia celor de la The Motans în colaborare cu Emma – Insula. M-a fermecat din prima și am căutat-o ca disperata până să fie lansată oficial. Inițial era doar versiunea pentru radio și nu se găsea nici pe YouTube. Acum ne putem bucura din plin de ea:

Din serialul Trinkets (Zorzoane) pe care îl găsiți pe Netflix am rămas cu Bianna Hildebrand și melodia ei We Belong. OMG, e superbă melodia asta. Și versuri, și linia melodică…tot. O ador.

Voi ce ați include în favoritele lunii noiembrie 2020? Vă plac melodiile alese?

%d blogeri au apreciat: