La revedere,
Altele

La revedere, dragă 2017

La revedere, dragă  2017! În sfârşit pot spune la revedere 2017; cu toate lucrurile care s-au petrecut în acest an. Ştiu că la început de an, prin ianuarie 2017, mi-am făcut o mulţime de planuri şi mi-am dorit să fie un an prosper şi frumos. Acum pot spune doar că a fost un an plin, cu bune şi cu rele, cu realizări frumoase, schimbări radicale şi lecţii le viaţă.

Încerc acum să fac un bilanţ al anului, să analizez ce mi-a oferit fiecare lună din an, fiecare zi şi fiecare moment. Nu am să vă povestesc despre fiecare lună în parte. Pot povesti doar despre lunile ianuarie-august. Apoi timpul s-a oprit şi am aşteptat cu nerăbdare un an nou, un început nou în care să reîncep să fac planuri pentru următoarele zile, să fiu mai activă şi să îmi stabilesc anumite obiective. Aşa că am decis să analizez evenimentele din acest an.

Blogging

Anul a fost mai prosper în ceea ce priveşte blogging-ul. Am reuşit să fiu mai activă şi să vă povestesc despre diferite lucruri. Iar o mulţime de timp mi-am dedicat optimizării blogului, a articolelor existente şi a îmbunătăţirii stării blogului. Deşi aceste lucruri nu mi-au lăsat suficient timp pentru scrierea articolelor noi, sunt foarte muţumită de munca depusă, iar rezultatele se văd.

Un nou proiect, dacă îi putem spune aşa, a fost să încep şirul de articole Ce am învăţat din cărţile citite. Momentan două aticole au fost publicate, dar vă asigur că urmează altele, curând. Deşi am avut emoţii în ceea ce priveşte subiectul abordat, mă bucur nespus de mult că v-aţi arătat interesaţi de astfel de articole.

Am reuşit să cresc numărul cititorilor, iar pentru asta vă sunt foarte recunoscătoare. Pentru că totul se datorează vouă.  Şi vă pregătesc un articol cu 10 din cele mai citite articole în 2017. Trebuie să recunosc că cele mai apreciate sunt review-urile produselor. Şi mă bucur de asta, pentru că este unul din motivele de la care a luat naştere ideea acestui blog.

Book challenge

La muchie de cuţit am atins obiectivul meu stabilit la începutul anului, cel de a citi 20 de cărţi. Sunt mândră de asta şi mă bucură faptul că am avut o mulţime de cărţi care mi-au plăcut extrem de mult. Astfel, în această privinţă anul 2017 a fost unul prosper şi bogat din punct de vedere literar.

În anul care tocmai a trecut am reuşit să îmi fac un obicei din a merge la bibliotecă, mai ales la întâlnirile lunare/bilunare a iubitorilor de lectură. Îmi place atmosfera, faptul că descopăr oameni noi şi cel mai important lucru, descopăr autori şi cărţi noi şi interesante. Sper doar ca în viitor să fim din ce în ce mai mulţi şi mai prosperi în aceastră activitate.

Concediu

Work hard, play hard. Aş mai adăuga: trip hard ;)) Dacă în anii precedenţi concediul nostru a fost anulat de tot felul de lucruri neaşteptate, anul acesta am reuşit să ne relaxăm şi să mergem la mare. Aşadar, am fost să vedem Dunărea la Dr. Turnu-Severin, apoi am luat-o spre litoralul bulgăresc, la Nisipurile de Aur. După o pauză bine meritată de relaxare la mare şi plaja ei cu nisipul de aur, am ales puţină distracţie la Costineşti. Unde poţi să mergi pentru distracţie, dacă nu pe dragul nostru litoral?! Întoarcerea a fost mai grea decât ne-am aşteptat şi din păcate a reuşit să ne crească nivelul de stres la cote maxime, nu avem ce să facem. Trebuie să o luăm cu bune şi cu rele şi să mergem mai departe 😉

Oriflame

Nu a fost cel mai prosper an în activitatea mea cu Oriflame, dar mă bucur că totuşi am ajuns la două evenimente foarte interesante, am cunoscut oameni noi şi am învăţat o mulţime de lucruri interesante şi utile pentru o afacere de succes. Am participat la Sarpio Express organizat la Timişoara. Sarpio este defapt Sales And Recruitment Process in Oriflame, un curs în care înveţi despre recrutare şi multe lucruri interesante despre vânzări. Apoi am avut ocazia să merg pentru prima dată la un eveniment Mamă şi Fiică, care are loc prin martie. Eu am participat la evenimentul organizat la Arad şi a fost foarte drăguţ.

Timp liber

Timpul liber, atât cât reuşim să ne facem, de multe ori alegem să îl petrecem în oraş la o cafea, la cinema la un film bun cu toată familia, la ştrand (cu apă termală, evident) sau cu prietenii. Anul acesta am ajuns şi la câteva concursuri hipo, mai exact la un concurs regional în Szeged – Ungaria şi în Arad, la Pony Club. Dar mai bine las pozele să vorbească despre asta:

Naşi la nuntă

O surpriză mare şi extrem de plăcută a fost să fim naşi la nunta cumnatei mele. A fost o onoare pentru noi să le fim alături în cele mai frumoase momente din viaţă. Am sărbătorit 3 zile şi 3 nopţi, ca-n poveşti şi ne bucurăm că toată lumea s-a simţit bine, iar frumoşii noştrii miri au fost superbi.

Ultimele 4 luni din an nu au fost cele mai frumoase zile din viaţa mea. Dar au fost zile care m-au învăţat să privesc altfel totul, să apreciez oamenii care îmi sunt alături şi să le mulţumesc pentru asta. Am învăţat că trebuie să fii optimist şi luptător, indiferent de situaţie. Că totul depinde de mine. Că viaţa îţi aduce şi obstacole, dar peste tot se poate trece cu voinţă şi perseverenţă. Poate nu a fost un an cum mi-am dorit. Poate nu mi-a adus doar zile senine. Dar a fost un an plin de lecţii.

Acum e timpul să îi spun la revedere şi să sper ca noul an să fie mai bun, plin de bucurii şi împliniri. Pentru că îmi doresc să fac din 2018 cel mai frumos an de până acum. Şi cel mai important, plin de realizări. Să profit de fiecare zi şi de fiecare oportunitate. Să nu amân nimic.

Acelaşi lucru vă doresc şi vouă şi sper ca 2017 să fi fost un an bun pentru voi. Iar dacă nu a fost, atunci luaţi lucrurile aşa cum sunt, extrageţi momentele frumoase din el şi faceţi din noul an o oportunitate nouă de a vă îndeplini dorinţele şi de a fi fericiţi.

La revedere, dragă 2017!

%d blogeri au apreciat: