Ne vedem la Pizza_dodo pizza
Altele

Ne vedem la pizza? Dodo Pizza!

Spring SuperBlog 2019 alege să arunce în aer toate secretele noastre, păstrate de-a lungul anilor cu atâta dibăcie. V-am povestit despre momente triste, despre vacanțe frumoase și afaceri. A sosit momentul să ne relaxăm, să tragem aer în piept și să apelăm la Dodo Pizza.

În proba numărul 6, Dodo Pizza ne întreabă „tu cum, ce, când și cu cine sărbătorești la o pizza?”. Sărbătoare? Fiecare zi în care ai ocazia să savurezi o pizza bună este o sărbătoare în sine. Un moment în care papilele tale gustative sunt într-o petrecere continuă.

Dar au dreptate. Uneori sunt evenimente care cer să fie sărbătorite cu o pizza. Astfel de evenimente în viața mea sunt când merg în Timișoara și mă întălnesc cu fosta colegă de facultate. Dulcea revedere se sărbătorește mereu alături de o pizza gustoasă, asezonată cu ultimele noutăți și pățanii. De dragul anilor studenției. Atunci sărbătoream fiecare reușită de la examene cu pizza. E o tradiție.

Un alt moment pe care îl sărbătorim cu pizza este ziua colegilor de la servici. A devenit o tradiție să comandăm pizza la birou și să lungim puțin pauza de masă pentru a o savura din plin.

Un alt eveniment important de sărbătorit cu pizza? Fiecare participare la probele din cadrul acestei competiții. E o noutate pentru mine, iar fiecare deadline de jurizare devine un moment de curiozitate maximă. Toată experiența acumulată merită sărbătorită cu pizza. Așa că rog pe cei de la Dodo Pizza, să facă bine și să vină în vestul țării. Vreau și eu acces la o pizza gustoasă, cu multe ciuperci și cu margini crocante, printr-un simplu telefon și cu livrare imediată.

Cine sunt Dodo Pizza?

Sunt o companie IT care face și livrează pizza, cu peste 450 de locații în 12 țări, inclusiv România. Momentan ne putem bucura de produsele lor gustoase în București și Brașov. Sper totuți să se gândească bine și să vină mai aproape spre noi, prin Vest. Prin ce se mai deosebesc ei? Au un business foarte transparent:
– o bucătărie în care îi poți invada intimitatea oricând. Ei transmit online tot ce se întâmplă în bucătărie.
– o afacere deschisă, deoarece oferă oricând și oricui dorește informații despre afacerea loc, fără rezerve.
– garantează livrare în 45 de minute, iar la întârziere primești o pizza din partea casei. Apropo, nu te bucura prea tare, am înțeles că sunt prea rapizi. Oare dacă plasez o comandă pizza la Nădlac? Hmmm…

PS: Am auzit de această pizzerie inedită de vreo 2 ani, însă de abea acum am descoperit că pizzeria din Brașov se află în top 10 din cele peste 450 de locații. Iar dacă ți-am stârnit interesul, îi găsești la următoarea adresă: bulevadrul Gării numărul 1. Aștept poze de acolo și nu mă supăr dacă trimiți și o mostră de pizza 😀
PSS: Aceasta a fost și prima pizzerie deschisă peste hotarele Rusiei, de unde a luat naștere ideea asta inedită 😉

Îmi plouă în gură. Povestindu-vă, mi s-a făcut poftă de o pizza cu multă brânză și mai ales ciuperci. Nici nu contează dacă este cu șuncă, piept de pui sau alte ingrediente. Ketchup, sos de usturoi sau pastă de ardei picant? Nici nu contează!

Gata! Îmi iau concediu 3 zile și plec la București. Ne vedem la Dodo pizza?

Articol scris în cadrul Spring SuperBlog 2019 și savurat alăcuri de Dodo Pizza.

%d blogeri au apreciat: