Altele

O toamnă cozy la tine acasă

Culorile acestea frumoase de toamnă mă îndeamnă să renunț la culorile puternice de vară și să îmi redecorez casă în culori mai calde, creând o atmosferă mai cozy. Așa că îndemnul celor de la Favi.ro de a vă prezenta câteva idei de decorare tomnatică a venit la fix.

Cum poți modifica toată atmosfera din casă

De multe ori ne dorim să modificăm puțin atmosfera din casă în funcție de starea noastră de spirit sau în funcție de anotimp și de vremea de afară. Dacă vara am preferat plante, verde și multe culori pastelate, toamna starea noastră se schimbă odată cu venirea serilor reci și a zilelor ploioase. Cel puțin eu așa sunt. Toamna are tendință de a mă seca de puteri și de a mă face să mă simt mereu înghețată (și nu, nu din aceea delicioasă la cornet cu topping). Așa că îmi încălzesc atmosfera cu câteva modificări prin căsuță.

Perne decorative

Acestea pot fi elemente cheie în decorarea unei încăperi. Pernele în culori tomnatice, cărămizii sau pufoase, crează o atmosferă cozy și sunt și super călduroase. În plus, este suficient să ai în casă 4-5 perne, iar pentru ele să aveți diverse huse. Acestea nu ocupă mult loc și pot fi schimbate frecvent, oferind de fiecare dată o notă de prospețime în cameră.

Lumănări

Mulți care mă cunosc, cunosc și obsesia mea din ultimii ani pentru lumănări parfumate. Iar toamna este momentul perfect când scot toate din cutii și profit de aroma lor caldă. În plus, oferă o atmosferă foarte liniștitoare și relaxantă. Sunt disponibile pe piață mii de arome, care mai de care mai interesante, în recipiente foarte frumoase. Astfel că lumănările nu mai sunt o simplă necesitate de a oferi puțină lumină. Sunt decorațiuni cu puteri aromatice și sursă de lumină caldă și plăcută.

Pături pufoase

Un alt element decorativ, care arată foarte bine, schimbă complet fața canapelelor, dar au și un rol util. Păturile oferă căldură și sunt foarte plăcute în sezoanele mai reci. 

Sunt multe moduri de a schimba aspectul casei, însă am venit cu niște idei super ușor de pus în practică, elemente de decor ușor de depozitat, dar cu un impact mare asupra designului unui încăperi. Acestea sunt micile mele trucuri. 

 

Toate aceste decorațiuni, dar și multe altele, găsiți la cei de la Favi. Vă invit să vizitați site-ul lor. Dar cu atenție! Poate crea dependență pentru cei pasionați de design 😉

Voi cum vă redecorați căsuța toamnă cozy ca aceasta?

%d blogeri au apreciat: