Altele

Ocolul Pământului alături de Christian Tour

„Pauzele lungi și dese, cheia marilor succese!”. Cam așa spune o vorbăp din popor. Și nu pot să contrazic pe cel care a spus asta. Iar pauzele pe drumuri lungi și vacanțele dese, clar sunt cheia marilor succese. Călătoriile sunt plăcerea mea, chiar și atunci când este vorba despre 2 zile de drum și câteva ore de odihnă sau explorare. Pur și simplu escapadele sunt o doză de energie și de revigorare pentru mine. O șansă de a evada din cotidian și de a descoperi lucruri și locuri noi. Doar timpul ce stă în calea mea și de multe ori mă lasă doar să visez la o vacanță. Christian Tour însă m-a pus serios pe treabă și documentare în ceea ce privește ocolul Pământului și eu sper să pun planul în aplicare.

Ocolul Pământului alături de Christian Tour

Astfel, în acest articol călătorim, facem ocolul Pământului alături de Christian Tour, descoperim locuri noi și lucruri pe care trebuie neapărat să le experimentăm. Chiar dacă nu deodată, dar cu siguranță dea-lungul vieții. 

Cum ne pregătim

Înainte să luăm bilete sau să ne facem bagajele, cu siguranță ar trebui să descoperim portofoliul cu circuite culturale Christian Tour. Doar trebuie să știm dacă o luăm prin vest și ne întoarcem dinspre est sau vedem sudul, revenind prin nord. Dacă suntem nehotărâți, luăm un glob, îl rotim bine-bine și cu ochii închiși punem degetul pe un punct la întâmplare. Hai să încercăm… 

Gata! Norocul a decis, o luăm spre Thailanda. Acum ne facem un traseu, studiem oferta agenției și stabilim ce avem de făcut mai departe. Eu cu siguranță aș porni în această aventură cu prietenul meu. Măcar dacă mă pierd, rămânem împreună (doar nu îl las să se bucure de asta ș)) ). Ne facem bagajul, luăm diverse piese vestimentare, pentru vreme bună, vreme răcoroasă și cel mai important: pentru plajă! Let discover the world.

Argentina & Brazilia – Tango versus Samba

O luăm ușor spre Buenor Aires, locul din care se dă startul aventurii noaste. Un loc super, plin de muzică, dans și voie bună. Aici trebuie să descoperim tango și mâncărurile tradiționale din Argentina.

Aici avem o mulțime de locuri de descoperit, precum Plaza del Mayo, unde se află celebra Casa Rosada, apoi vizităm Catedrala care adăpostește mormântul generalului Jose de San Martin, eroul național al Argentinei. Nu ratăm nici La Boca – cartierul unde se spune că s-a dansat prima oară tango. Aici vedem faimoasa stradă Caminito și stadionul La Bombonera.

Plecând din Buenos Aires, descoperim cascadele de pe albia răului Iguazu, rău care traversează marea parte din Brazilia, însă cele mai frumoase cascade sunt pe teritoriul Argentinei. După minunile naturii, Rio de Janeiro ne atrage cu frumusețea lui. Aici descoperim celebra statuie a lui Isus Hristos, rătăcind prin cea mai mare pădure tropical urbană din lume.

După descoperirea frumuseților latine, căutăm printre circuite exotice Christian Tour și ne alegem locații pline de soare, nisip și plaje.

Thailanda, Malaezia și Singapore – Tigrii Asiei 

Sosim într-un loc superb și potrivit celor îndrăgostiți de soare și plimbări pe faleză, mai ales prin Golful Thailandei, Pattaya. Aizi descoperim și una dintre cele mai frumoase grădini botanice din lume, Grădina Tropicală Nong Nooch. Parcul găzduiește cele mai diverse specii de plante, spre încăntarea iubitorilor naturii. Aici cu siguranță aș pleca prin celebra piață plutitoare, un concept unic și foarte interesant.

Lasând deoparte apa și plajele, un tur al orașului Bankok ar fi inedit. Plin de atracții turistice, înconjurat de istorie și tradiții, merită să descoperi țara și dintr-un alt unghi. Sunt atât de multe locuri de descoperit, precum Kuala Lumpur, Putrajaya – Mallacca, Singapore, Insula Sentosa. Țări în care descoperi tradiții complet diferite, poți vizita temple, poți vedea cum trăiesc oamenii și mai ales poți descoperi tradiții culinare extrem de diferite față de cele cu care suntem obișnuiți. Iar aici recomand chiar încercarea diferitelor găngănii. Este o experiență nouă și inedită.

Dar cred că este momentul să revenim. Lumea este largă și locurile sunt foarte diverse și ofertante. O viață plină de călătorii și tot mai ai multe de descoperit. Așadar, rezervă un bilet de avion, pregătește bagajul și hai în vacanță. Toți merităm o vacanță relaxantă și aventuri noi. Have fun!

%d blogeri au apreciat: