Performanță pe toată linia!
Altele

Performanță pe toată linia

Stau la calculator și încerc să fac o retrospectivă a săptămânii; ce am reușit să fac, ce a trebuit să amân și unde am greșit. O ceașcă de cafea cu lapte îmi face ziua mai frumoasă și optimistă. Cu siguranță săptămâna care urmează o să fie mai productivă și reușită. Așa că iau un pix în mână și îmi notez principalele obictive pentru următoarele 7 zile.

Timpul a devenit extrem de scurt. Cele 24 de ore nici nu știu cum trec. Trec zile, săptămâni, luni. Toate parcă ar zbura. Așa că am descoperit că nu pot funcționa bine fără să îmi fac o mică strategie, să îmi stabilesc care sunt prioritățile și ce trebuie făcut cu prioritate. Am învățat de la cea mai dragă persoană: iubitul meu. Mereu cu planul pus la punct, mereu cu mii de taskuri de făcut. Și totuși mereu reușește să le facă pe toate.

Performanță pe toată linia!

Dar uneori trebuie să ne găsim un moment de respiro și de răsfăț. Deși se știe că femeile fac orice ca să le rămână un strop de timp pentru îngrijire, la fel ar trebui să facă și bărbații. Ambii muncesc din greu, se trezesc de dimineață și aleargă între casă, servici și multe alte taskuri ce apar pe neprevăzute. Așa că indiferent dacă ești bărbat sau femeie, oferăți măcar 5 minute de pauză.

Gerovital – Doctor în frumusețe

Farmec este un brand cu produse 100% românești, cu produse cosmetice bine cunoscute de reprezentantele sexului frumos. Dar nu au uitat nici de harnicii noștri bărbați pentru care au lansat noua gamă de cosmetice pentru bărbați – Gerovital Men. Gama aceasta conține întregul necesar pentru o îngrijire exemplară: creme, șampoane, fiole, deodorante, spume de ras etc.

Aș vrea totuși să vă povestesc mai detaliat despre două dintre noile produse. Majoritatea bărbaților se confruntă cu problema căderii părului. Tineri sau maturi, se știe că bărbații sunt mai predispuși să își piardă complet podoaba capilară. Dar cum Farmec se gândește la toate, unul dintre noile produse este dedicat în întregine acestei probleme: Fiole Anticădere tratament intensiv Gerovital Men.

Serul conține principii active consacrate în remedierea problemei căderii părului:
Redensyl – conține extracte de Larix și Ceai Verde care acționează asupra cauzelor căderii părului;
Glicină – un amino-acid constituent major al Keratinei și ZN, care mărește rezistența firului de păr;
Procapil, Biogapigen și vitamine din grupa B (B3, B6, B7) – reduc sebumul și mătreața, respectiv aspectul de „păr gras”.

Farmec

Fiolele acestea sunt defapt un tratament care este recomandat să fie utilizat zilnic, timp de 3 luni, pentru a se vedea rezultatele optime. Promite să stopeze căderea părului, îmbunătățește densitatea și îl face mai puternic.

Eu am folosit un tratament de păr, acela pe bază de vitamine. Timp de 3 luni trebuia utilizat pentru a se vedea rezultatele maxime. Ceea ce vreau să vă spun este faptul că un tratament, fie el pe bază de medicamente sau seruri, trebuie utilizat zilnic și exact atât cât recomandă producătorul. Altfel nu aveți cum să vedeți efectele produselor. Iar problema căderii părului chiar este una serioasă și necesită mult timp. Este necesar să îmbunătățiți firul de păr de la rădăcină, de a stimula creșterea firelor noi și de a avea timp ca firul de păr să devină mai puternic.

Pasiune, tradiție, inovație

Un alt produs foarte interesant și cu siguranță util, consider că este crema cu antirid acid hialuronic Gerovital Men.

Crema conține:
Ion-Moistᵀᴹ4Men și acid hialuronic pudră (care acționează în exterior) și lipozomal (care acționează în interior), complex ce ajută la reducerea adâncimiii ridurilor fine, hidratează la suprafață și în profunzime și îmbunătățește aspectul pielii.
Vitamina E – limitează stresul oxidativ, protejând acidul hialuronic și fibrele de colagen și elastină din piele.

Farmec

Bărbații de cele mai multe ori nu sunt foarte deschiși atunci când vine vorba de folosirea cremelor. Însă tenul necesită un minim efort pentru a se menține tânăr și frumos. Crema aceasta poate fi folosită pe timp de zi sau seară. Iar cel mai important este că se absoarbe repede în piele, fără a lăsa tenul gras sau lipicios. Asta cred că este un avantaj, având în vedere că bărbații cu siguranță nu sunt la fel de dispuși ca femeile să suporte pe piele cremele grase sau lipicioase.

Bărbați, ori femei, cu toții avem nevoie de performanță pe toată linia: carieră, viața personală, cât și propria înfățișare și sănătate. Precum apelează Farmec la cele 3 valori ale companiei: pasiune, tradiție, inovație, așa apelați și voi la ele în viața voastră.

%d blogeri au apreciat: