Spring Superblog 2023
Altele

Prinde gustul competiției cu Spring SuperBlog 2023

Primăvara răsar mândrii ghioceii, iar pe lângă ei ne revenim și noi din mica hibernare de iarnă. Ca în fiecare martie, mărțișorul ne aduce o nouă ediție din Spring SuperBlog, ediția cu numărul 26, care ne invită să prindem gustul competiției.

Spring SuperBlog este ediția de primăvară din cadrul marii competiții SuperBlog. O variantă mai mică, de încălzire.

Ce ne așteaptă în Spring SuperBlog 2023? Iată:

  • un ritm mai relaxat – doar două probe pe săptămână, miercurea și sâmbăta. Pentru fiecare veți avea la dispoziție 7 zile (calculând atât ziua lansării probei, cât și pe cea cu termenul-limită)
  • provocări savuroase (la propriu și la figurat), astfel încât să ne bucurăm din plin de primăvară și să avem spor la creativitate 😉
  • mai multe probe cu testare de produse – deja vă așteaptă o invitație de a testa mucenicii Băneasa, să avem un start delicios 😃
  • puteți participa cu unul sau mai multe bloguri (cu condiția ca fiecare să îndeplinească cerințele din regulament, le veți menționa pe toate în câmpul „Despre mine” din formularul de înscriere)
  • teme variate, despre diverse domenii, propuse de branduri noi, dornice să vă descopere, sau de sponsori deja cunoscuți și apreciați în comunitatea noastră.
  • veți avea pagină dedicată de prezentare în Galeria SuperBloggerilor – o creăm cu informațiile pe care le înregistrați în câmpul „Despre mine” din formularul de inscriere (imaginea și linkurile social media ni le puteți trimite prin email, dacă nu sunt pe blog). Astfel vă promovăm în fața vizitatorilor (cititori, sponsori, parteneri) care ne accesează site-ul, pagina respectivă este cartea voastră online de vizită, ca superbloggeri.
  • Acces la webinariile gratuite SuperBlog, în care puteți participa activ și primi recomandări despre diverse aspecte de blogging.

Dacă ești pasionat de scris, chiar dacă doar din pură pasiune, e o competiție care îți stârnește imaginația, te ambiționează și te disciplinează. Poți scrie din propria perspectivă, urmând un brief. Poți experimenta să scrii pe subiecte noi și interesante, să îți descoperi noi abilități. Sau pur și simplu să scrii. Doar pentru asta ești pe blogging: ca să scrii.

Descoperă articolele mele din cadrul celorlalte competiții Spring SuperBlog!

Miercuri, 1 martie 2023, se lansează prima probă din Spring SuperBlog 2023!

Deci, prindem împreună gustul competiției în a 26-a ediție SuperBlog? Înscrierile au început deja! https://super-blog.eu/register

%d blogeri au apreciat: