Altele

Pune-ți rotițele în mișcare cu Spring SuperBlog 2021

Primăvara de numără bloggerii. Se adună sponsorii, se coc câteva probe super interesante, se presară cu diversitate și se servesc de câtre bloggeri articole pline de creație spre încântarea cititorilor. Așa ne începem în fiecare an ziua de 1 martie, alături de Spring SuperBlog 2021, acum în ediția 22.

Pune-ți rotițele în mișcare!

Ai idei creative? Îți place să scrii? Te invit alături de noi în comunitatea SuperBlog. Ai să găsești oameni faini, creativi, plini de viață și o sursă de inspirație. Dar asta ca un bonus. Pentru că principala ta ocupație o să fie să te dezvolți ca și scriitor/blogger. Probele sunt din domenii foarte diferite, de la automotive la beauty, de la bucătorie la călătorii. Ai ocazia să înveți să scrii după un brief, să scrii un articol după stilul tău, însă combinat cu ceea ce își dorește sponsorul probei.

Am participat în anii trecuți atât la Spring SuperBlog, cât și la SuperBlog și pot să spun că e un boost pentru mine. E momentul când îmi adun forțele, ideile și devin mai disciplinată și organizată. E momentul când îmi folosesc partea creativă la maxim. Iar cel mai fain mi se pare momentul notelor. Niciodată nu m-am lăsat doborâtă de o notă mai proastă, ci am luat textul și l-am reanalizat. E momentul în care cineva notează muncă mea. Cam singurul moment. Și încerc să scot toate lecțiile din propriile mele greșeli, dar și din greșelile celorlalți.

Cu siguranță nu ți-am răspuns aici la toate întrebări. Îți mărturisesc, nici nu îmi doream asta. Însă dacă am reușit să te fac să îți pui cel puțin un semn de întrebare, eu mi-am atins obiectivut. Mi-a mai rămas să îți spun că te invit să scrii un articol despre Spring SuperBlog și să completezi formularul de ÎNSCRIERE. Apoi, trage cu ochiul și pentru alte informații utile pe site-ul oficial SuperBlog sau pagina de Facebook SuperBlog.

Ne citim în competiție 😉

PS: vezi articolele mele din competițiile anterioare aici: Articole SuperBlog

%d blogeri au apreciat: