Restarteaza creativitatea Spring SuperBlog 2022
Altele

Restartează creativitatea la Spring SuperBlog 2022

E momentul acela frumos din an în care soarele începe să încălzească, pomii încep să înflorească. Natura își revine la frumusețile ei. Iar noi dăm o resetare la creativitate cu Spring SuperBlog 2022. Asta ar fi rețeta unei primăveri frumoase și fructuoase.

Dacă până acum nu ai testat rețeta aceasta, îți las aici rețeta:

 • Ingrediente
  • blog – minim 3 luni și 20 articole publicate
  • 1 articol pentru înscriere
  • formular de înscriere
  • email
  • creativitate
  • perseverență
  • ambiție
 • Mod de preparare
  1. Se ia blogul. Se deschide pagina pentru un nou articol. Anunți participarea ta la Spring SuperBlog 2022 printr-un text de circa 300 de cuvinte.
  2. Intri pe formularul de înscriere. Completezi formularul cu datele tale, detalii despre blog și adaugi la final articolul pe care tocmai l-ai scris.
  3. După ce primești mail-ul cu confirmarea înscrierii, poți să îți activezi ingredientul secret: creativitate.
  4. Pe parcursul concursului, respectiv 1 martie – 15 aprilie, urmărește probele anunțate.
  5. Probele se anunță în zilele de marți, joi și sâmbătă. Ai la dispoziție 7 zile pentru a scrie un articol pentru proba respectivă. Articolele sunt în limba română.
  6. Atenție! Foarte important să respecți brief-ul dat de sponsorul probei, este literă de lege. Orice abatere se sancționează. Iar rețeta finală are de suferit.
  7. Juriul probei are la dispoziție 7 zile pentru a afișa notele probei. Ai șansa de a depune 3 contestații, dacă consideri că ai fost neîndreptățit.
  8. F5 este o tastă pe care o să o folosești la maxim în ziua în care se afișează rezultatele la probe. Asigură-te că funcționează!
  9. Presărează totul cu creativitate, răbdare, ambiție, perseverență și multă înțelepciune, iar succesul este asigurat.

SUCCES 😉

Știu că e o perioadă în care ne concentrăm atenția asupra problemelor care ne înconjoară, asupra atrocităților care se întâmplă atât de aproape de noi. Dar hai să nu uităm de noi. Să ne regăsim un refugiu emoțional, măcar câteva minute pe zi.

Acum că ai toate ingredientele, te aștept în competiție. De abia aștept să citesc articolele înscrise. Să descoperim împreună probele, provocările și sper eu, și premiile.

PS: Eu te invit să descoperi câteva dintre articolele mele din cadrul competițiilor SuperBlog din anii precedenți, chiar AICI.

%d blogeri au apreciat: