Review lichid waterproof Muah Cupio
Altele

Review: Ruj lichid waterproof Muah Cupio

Bună dragilor, toamna aceasta a venit cu o mulțime de noutăți în ceea ce privește produse cosmetice. La fel au făcut și cei de la Cupio, care ne-au surprins cu o nouă gamă largă de rujuri lichide de la MUAH. Nu m-am abținut să nu le încerc pentru că am găsit nuanțe frumoase de nude. Alegerea mea a fost nuanța Naked Touch MUAH Cupio.

Despre produs

,,Descoperă noul ruj lichid Urban Vibe de la Muah care învăluie buzele cu o culoare vibrantă, rezistentă până la 12h! Textura super lejeră a rujului conferă ultra confort pe buze. 

Urban Vibe Matte Lipcolor revoluţionează rujurile lichide rezistente la transfer, ieşind în evidenţă prin textura utra lejeră, rezistenţă îndelungată şi armonie perfectă cu buzele. Cu textură mată, Urban Vibe de la Muah fuzionează perfect cu buzele. 

Datorită formulei îndelung elaborate, Urban Vibe se usucă în câteva secunde şi apoi se fixează confortabil pe buze! Rujul lichid mat îţi garantează buze pline de culoare, vibrante, irezistibile şi delicioase.’‘ – Cupio

Gama Urban Vibe de la MUAH este disponibilă în 17 nuanțe superbe, o paletă largă de culori, de la nude, la roșu aprins, roz sau chiar mov închis. Este o gamă formată exclusiv din rujuri lichide cu finisare mată. Produsele celor de la MUAH sunt disponibile prin intermediul celor de la Cupio.

MUAH cupio ruj lichid mat review

Ingrediente

Am răscolit tot internetul în căutarea ingredientelor acestor produse, dar… nimic. Am încercat deja zeci de metode, efectiv nu găsesc nici o informație legată de acest subiect. Sper să găsesc în cele din urmă și să pot reveni cu un update.
Părerea mea

Când au apărut aceste produse pe piață am fost sigură că sunt marca Cupio, mai ales că în blogosferă se asociau cu această companie Și așa am știut până când a venit momentul să mă documentez mai pe larg despre aceste produse. Așa am descoperit că de fapt colecția se numește Urban Vibe și face parte din portofoliul celor de la M.U.A.H. – adică Make Up Art House. Cupio este partenerul acestora prin care pun la dispoziție produsele lor pe piața din România.
Mod de folosire Folosirea rujurilor lichide nu este așa rapidă pe cât pare. Buzele ar trebui pregătite înainte de aplicarea acestor produse, deoarece ele au tendința de a usca buzele și evident, o să apară pielița și aspectul inestetic. Iar asta este valabil pentru toate rujurile, indiferent de calitatea lor. Asigură-te că buzele tale sunt pregătite pentru un ruj lichid mat. Exfoliază buzele şi aplică un balsam care să le hidrateze foarte bine. Apoi aplică rujul din centru buzelor spre exterior, cu mare atenţie să nu depăşeşti conturul buzei. Dacă consideri că ai nevoie de un plus de îndemânare, apelează la o pensulă pentru ruj. Cu siguranţă îţi va fi mai uşor de aplicat.

Eficienţă Rujul lichid MUAH mi-a plăcut de la bun început. Are o textură super, e ușor de aplicat pe buze, se usucă repede și rămâne intact câteva ore, chiar dacă bei sau mănânci. În plus, dispare treptat, fără să arate inestetic. Am folosit acest ruj des pentru că este o nuanță ușor de purtat, arată foarte bine pe buze și nu le usucă. Rămâne intact după uscare, iar dacă vreți să țină cât mai mult, aveți grijă nu să vă umeziți buzele prea des.
Miros Are un miros foarte ușor, destul de plăcut, puțin parcă chimic. Nu este deranjant, deci e ok din acest punct de vedere.
Textură Consistența rujului este între lichid și cremos, perfect pentru a fi ușor de aplicat pe buze.
Ambalaj Rujul lichid vine ambalat într-o cutie neagră. Are un ambalaj frumos, elegant și de calitate. Sticluța este dintr-un plastic foarte tare și rezistent, care imită sticla. Se închide perfect, așadar cu siguranță eviți riscul de a se usca produsul. Aplicatorul este bun, cu o peniță la capăt care permite aplicarea uniformă a rujului.


De unde? Îl găsiţi în magazinele Cupio, în majoritatea mall-urilor sau direct de pe site-ul lor oficial Cupio.ro. Cei de la M.U.A.H. sunt în plin proces de a lansa propriul lor site. Sper că o să fie disponibil curând pe muah.ro

Cumpără acum acest produs Banner cumpara lindemona blog
Cu cât? Preţul este de 29 lei, ceea ce mi se pare super avantajos. În plus, raportul calitate-preţ este unul ok.
Cantitate 7 grame
Valabilitate 18 luni de la deschidere

Concluzia

Rujul lichid Muah Cupio este o alegeră super bună, un ruj rezistent şi la preţ foarte avantajos. Îmi doresc să încerc şi celelalte rujuri din portofoliul celor de la Cupio, mai ales noile rujuri lichide Mattix. Evident, de abea aștept să aud noutăți despre MUAH și să se lanseze site-ul lor.

Ai încercat aceste rujuri lichide de la MUAH Cupio? Ce alte rujuri lichide recomanzi?

%d blogeri au apreciat: