Rezoluţii pentru 2018
Altele

Rezoluţii pentru 2018

Bună dragilor, în urmă cu câteva zile spuneam La revedere, dragă 2017, iar astăzi vreau să îi urez aşa cum se cuvine un călduros bun venit 2018! Un an nou, început nou, dorinţe noi şi mai ales noi rezoluţii pentru 2018. Anul acesta îmi doresc să fiu fericită, împlinită şi să reuşesc să îmi ating câteva din rezoluţii.

1.Book challenge – 25 cărţi

Un obiectiv foarte important pentru mine, pe care îl stabilesc în fiecare an este book challenge. De ce fac asta? Pentru că mă motivează. Îmi reaminteşte cât de important este să citeşti, să te relaxezi sau să înveţi lucruri noi. Iar cărţile îţi pot oferi toate acestea. Aşa că, anul acesta sunt mai hotărâtă şi vreau să citesc 25 de cărţi. Am citit în 2016 şi în 2017, câte 20 de cărţi. Cred că a venit momentul să mă ambiţionez mai mult.

2.Sport, activitate fizică

Un obiectiv? Nu neapărat. În ultimii ani îmi doresc să fac mai multă mişcare pentru că am devenit mult prea sedentară. Un motiv în plus este acela, că atunci când fac sport mă simt mult mai bine şi am mai multă energie. Aşa că încerc să devină un must have în viaţa mea.

3.Blogging

Pasiunile rămân pasiuni şi trebuie să le alimentăm cu mult spor. Şi dragoste. Uneori chiar perseverenţă. Asta îmi doresc să fac şi eu anul acesta cu pasiunea aceasta a mea de a scrie. Aşa că vă aştept cu articole noi, subiecte noi şi sper că foarte interesante pentru voi.

4.Timp liber

Viaţa din zilele noastre a devenit un real maraton. Fugim după remuneraţii frumoase, ne zbatem pentru o carieră şi ne dorim cât mai mult succes. Uneori cred că ar trebui să realizăm că asta nu e totul în viaţă. Că lângă noi stau oameni dragi, oameni care ţin la noi şi își doresc să le fim alături, că există mii de locuri superbe de vizitat, că mereu se organizează concerte şi activităţi menite să ne scoată din rutina zilnică. Că există cărţi care ne duc în lumi magice. Că prietenii ne aşteaptă la o cafea.

Cum poţi ajunge să faci toate astea? Prin timp liber. Prin a-ţi crea timp liber, ca să fiu mai exactă. Prin organizare mai bună. Orice om are la dispoziţie doar 24 de ore pe zi. Depinde doar de el cum alege să le împartă. Cu cine. Sau cu ce. Eu vreau să îl petrec făcând diverse activităţi şi alături de cei dragi.

5.Învaţă ceva nou

De ani de zile spun că am să învăţ limba germană. Chiar dacă nu îmi place, chiar dacă nu mă atrage. Stop! Anul acesta vreau doar să învăţ ceva nou. Indiferent dacă este o limbă străină, cod HTML sau tricotat. Vreau doar să descopăr şi să învăţ ceva nou, astfel ca la sfârşitul anului să ştiu că am făcut ceva pentru mine, pentru dezvoltarea mea personală.

6.Vizitează un loc nou

Ador să călătoresc, să descopăr locuri noi, oameni şi obiceiuri. Anul acesta îmi doresc să fac asta. Să descopăr un loc nou, un loc în care nu am fost încă.

7.Smile and be happy

Nu e o rezoluție! E cel mai important lucru în viață: să zâmbești și să fii fericit și optimist. Iar exact așa vreau să fiu și eu în acest an. Și în anii care o să vină. Și mereu de acum înainte. Cu zâmbetul pe buze, optimism în minte și bucurie în suflet.

Iar la fel vă doresc și vouă. Să fiți fericiți. Să nu vă alimentați cu ură. Să uitați de certuri. Știți proverdul acela: când viața îți oferă lămâi, fă o limonadă!

Tu ce rezoluții pentru 2018 ai?

 

%d blogeri au apreciat: