rezoluții pentru 2020
Altele

Rezoluții pentru 2020

Bine v-am regăsit, dragilor. Vă urez un an bun, presărat cu bucurii și împliniri, cu momente frumoase și lipsite de griji. Să vă îndepliniți o parte din vise, să vă bucurați de compania celor dragi, să rădeți și să nu cunoașteți tristețea. Să fie un an frumos, să vă aducă optimism în suflet și să treceți cu bine peste orice încercări aduse de destin.
Am decis să încep și acest an cu mici rezoluții, să vedem la sfârșit cât am reușit să ating din rezoluții pentru 2020.

Book challenge – 20 cărți

Din 2016 mi-am creat un obicei de a-mi seta un număr de cărți pe care vreau să îl citesc în anul respectiv. Uneori am atins obiectivul, alteori nu. Important este că m-a motivat să citesc mai mult și să țintesc spre acel obiectiv. Astfel, pentru acest an am decis să citesc 20 de cărți. Poate părea puțin pentru unii, însă cred că e un obiectiv realist și unul pe care cred că îl pot atinge. Dacă sunteți iubitori de cărți, vă invit pe GoodReads 😉

2. Blogging

Îmi doresc să găsesc timp mai mult. Timp pe care să îl dedic acestui blog și oamenilor care îl vizitează cu drag. Îmi doresc să nu îl abandonez niciodată, ci să reușesc să fac tot mai multe pentru el și pentru voi. Sper să găsesc acest timp și să fie cât mai mult. Astfel, îmi propun să ne citim de minim 3 ori pe săptămână.

3. Viața profesională

Tocmai închei primul an din cei 3 ani de stagiu la CECCAR – Corpul Experților Contabil și Contabililor Autorizați din România. Sper să urmeze un an mai ușor, dar oricum ar fi, sunt total pregătită să îl întâmpin și sincer, să scap și de acesta cu brio 😀

Oriflame – anul 2019 a fost un an de start pe scara succesului Oriflame și de abea aștept să fac din 2020 cel mai bun an. Ținta momentan este titlul de director, 21%. Ador să am echipa mea, să îi ajut când au nevoie, să îi încurajez și să văd cum viața unor oameni se schimbă în bine. Este cea mai mare satisfacție. Apoi, evident vine satisfacția independenței financiare, cadouri și diverse cursuri de dezvoltare. Este WOW!

Business – pe partea aceasta cred că 2019 a fost un an ok. Am reușit o parte din ce mi-am dorit, dar cu siguranță este loc de mai bine. Așa că momentan am niște idei noi pe care de abea aștept să le pun în practică. Sper să producă roade.

4. Viața personală

Anul acesta mi-am propus să fac un pas și în ceea ce privește sănătatea mea. Astfel, încep din primăvară cu diverse analize, radiografii și RMNuri. Vedem ce o să urmeze. Dar ce trebuie făcut, trebuie făcut!

Îmi doresc să ascult mai mult pe cei dragi, să zâmbesc mai des, să mă supăr mai rar, să profit mai mult de momente frumoase, să mă consum mai puțin la momente tensionate, să iau viața așa cum e. Pentru că la urma urmei, contează doar cum percepem noi viața: bună sau rea, frumoasă sau chinuitoare. Este vorba doar din care parte privești lucrurile. Așa că privește mereu cu optimisc și zâmbet. Iar când viața îți oferă lămâi, fă limonadă din ele 😉

Voi ce rezoluții pentru 2020 aveți? Ceva nou? Ceva ce vă doriți să schimbați?

%d blogeri au apreciat: