rezoluții pentru 2021 ce mi-am propus obiective
Altele

Rezoluţii pentru 2021

Au trecut primele 2 luni din an ca pe nerăsuflate, nu știu nici cele 13 zile din martie când s-au scurs. A fost ca o clipire și „PUF”… timpul a zburat. Am scris articolul acesta în primele zile din an, iar acum l-am descoperit printre ciorne. Eu zis să-l resuscitez, chiar dacă a trecut vremea unor astfel de articole, eu zic că tot rezoluții rămân, indiferent când le public. În plus, cum v-am obișnuit, în fiecare an împărtășesc cu voi aceste mici dorințe, așa că azi avem rezoluții pentru 2021 😉

Rezoluții pentru 2021 – dorințe și obiective

În primul rănd, vă doresc să aveți parte doar de bucurii și împliniri în acest an. Să treceți cu bine peste orice provocare pe care viața inevitabil vi le aduce, să învățați să fiți optimiști și să vedeți mereu partea plină a paharului. Pentru că fericirea trebuie să vină din dorința noastră, niciodată nu ne este oferită. Să vă stabiliți rezoluții pentru 2021 și la final de an să ne auzim doar cu vești bune, vise îndeplinite și zâmbete pe buze.

Acum, cum vă propun și vouă, îmi propun și mie să fac o scurtă rezoluție pentru 2021, să pun câteva ,,goals” pe lista mea și să țintesc să îmi îndeplinesc dorințele. La final de an vedem unde ne-am abătut din drumul nostru către vise și dorințe, unde am stagnat sau poate cum am realizat toate.

Jurnalul unei femei de succes

Zilele trecute mi-am comandat cărțile Andrei, iar în set era inclus și jurnalul. Am citit deja prima parte în care explică în detaliu cum a gândit acest jurnal, cum trebuie completat și care este scopul lui. Lecțiile am învățat deja. De luni încep să îl completez zilnic astfel ca în 6 luni, cât cuprinde jurnalul, să mă întorc și să vă spun care sunt concluziile, avantajele, dezavantaje și tot ce ține de jurnal.

Sper astfel să văd mai exact parcursul, abaterile și lucrurile bune din rutina mea. Pentru că simt nevoia să fac asta, să folosesc timpul în avantajul meu și să reușesc să fiu cât mai productivă, atingând astfel țelurile mele.

Book challenge – Goodreads

Ador aplicația și situ-ul Goodreads, iar asta nu cred că este o noutate pentru voi. Anul îmi propun să citesc un număr de cârți, începând din 2015. Anul acesta mi-am stabilit un adevărat challenge: 30 de cărți. De ce 30? Pentru că Bookclub-ul Ștefanei Peev (Suciu) asta își propune, să citim minim 30 de cărți din diverse domenii, nu doar cele de dezvoltare personală. Sperând să ating acest țel, chiar am notat acolo 30 de cărți, deși m-aș bucura enorm de mult să trec peste acest număr.

Îmi place să citesc și să vorbesc despre ce citesc. Vă povestesc și vouă despre ce am învățat din cărțile citite și ce vă recomand. Și cred că anul acesta chiar o să am despre ce să vă tot scriu.

Super Blog, bloggind și alte articole

SuperBlog a fost pentru mine o motivare de a mă aduna și a scrie constant. Mi-a plăcut că am fost provocată să scriu despre lucruri diferite, despre lucruri complet noi pentru mine. Simt că îmi stărnește creativitatea și nu vreau să scap de senzația asta de împlinire. Așa că vreau să accept tot mai des astfel de provocări. Nu vreau să fie un blog doar despre produse cosmetice și atât. Vreau să scriu despre tot ce ține de frumusețe în viață, despre lucruri diferite, despre dezvoltate, despre întâmplări și despre cum putem să ajungem acolo unde țintim.

Alte articole scrise în cadrul acestei competiții găsiți dând click pe Articolele mele SuperBlog.

Viața personală și profesională

Sunt lucruri pe care vreau să le păstrez pe wish-board-ul meu. Nu pentru că nu vă privesc, ci pentru că unele sunt super personale, altele vreau să fie proiecte surpriză. Vă spun doar că am câteva obiective deja notate în jurnal și promit să lucrez la ele cu drag și implicare.

Cursurile mele de la CECCAR se apropie de final, începând din februarie anul 3. Nu îmi vine să cred că deja am trecut pe partea de final. De abea aștept să pot trece și peste etapa asta și să mă gândesc serios să încep să fac ceva și pentru mine, să fiu pe propriile mele forțe.

Vreau de la 2021, ceea ce îmi doresc de la fiecare an. Să fie cât mai bogat în zâmbete, zile senine, împliniri și bucurii. Să fim toți sănătoși și mereu alături unii de alții. Pentru că toate celelalte lucruri vise ni le împlinim și singuri. An nou fericit și pozitiv doar în gândire 😉

Voi v-ați stabilit rezoluții pentru 2021? Ce vă doriți cel mai mult de la acest an?

%d blogeri au apreciat: