serile cozy de acasă
Altele

Serile cozy de acasă

Dacă mă urmărești de ceva timp, atunci cu siguranță începi să intuiești câteva lucruri atunci când vine vorba despre design interior și mai ales când aduc în discuție serile cozy de acasă. Dacă nu, atunci te invit să citești despre amenajarea propriului colț de rai la tine acasă sau să descoperi câteva elemente decorative care te ajută să creezi propriul spațiu confortabil în toamna aceasta.

Acum că am reușit să te introduc în atmosfera aceasta mai relaxantă, îți pot povesti despre cum percep eu o seară cozy, relaxantă și liniștitoare. Pe lângă balansoarul frumos, canapeaua confortabilă, o pernă decorativă sau o lumină caldă, sunt câteva lucrușoare mici care transformă orice seară într-una specială.

serile cozy de acasa
Sursă foto: Favi.ro

1. Un ceai fierbinte – plante, fructe – fierbinte și aromat

Una dintre plăcerile mele este să mă bucur de un ceai fierbinte și aromat, mai ales în serile mai răcoroase de toamnă-iarnă. Ador mirosul lui îmbietor, aleg mereu un alt fel de ceai în funcție de starea mea de spirit și iubesc la nebunie ceștile de ceai și ceainice. Îmi oferă o senzație de liniște și căldură foarte plăcută.

2. Persoana iubită

Acum să fim sinceri, oricât de cozy ar fi atmosfera din casă, fără prezența lui, totul pălește. Suntem făcuți să căutăm sufletul pereche, iar atunci când îl găsim, ne simțim compleți sufletește doar atunci când îi simțim inima bătând alături de noi. Când putem să împărtășim cu cineva astfel de momente frumoase. Alături de el mă simt cea mai liniștită, e momentul din zi când simt că pot să uit de toate problemele dde peste zi.

3. O carte bună

Lectura este o formă de relaxare pentru mine. Este posibilitatea de a descoperi lucruri noi, de a experimenta diverse experiențe, chiar dacă imaginar. Alături de o muzică calmă, deseori cea clasică, e și o relaxare psihică, nu doar cea fizică.

4. Muzica din background

Pe timpul zilei, muzica e un must-have. Fie că în mașină sau la birou, youtube și radio răsună într-una. Ei bine, seara, atunci când vreau să mă relaxez, prefer să pun o muzică clasică și să mă bucur doar de instrumente. Să fie ceva liniștitor, dar în același timp plăcut simțurilor mele auditive.

5. Lumina ambientală

Lumina caldă și slabă este relaxantă pentru ochi. Însă lumina de la lumănări poate fi mai mult de atât. Poate reprezenta o întreagă experiență de relaxare. În plus, încântă simțurile olfactive. Este de nelipsit pentru o seară cozy de acasă.

serile cozy de acasa
Sursă foto: Favi.ro

O parte din plăcerile mele pentru o seară cozy tocmai v-am destăinuit. O atmosferă relaxantă îți poți crea și tu la tine acasă, exact după bunul plac. Fie că îți dorești să adaugi o canapea mai confortabilă, să alegi un ceainic nou sau să schimb lustra, te invit pe Favi.ro, locul unde orice mobilier sau accesoriu nou pentru căsuța ta este la un click distanță. Un loc în care poți combina utilul cu plăcutul, fără să renunți la confortul casei tale. Te poți bucura de un ceai fierbinte și să faci cumpărături pentru casă exact în același timp.

Am fugit să îmi fac un ceai fierbinte din infuzie de portocală, mango și scorțișoară, plăcerea mea nevinovată în ultima perioadă de timp. Muzica liniștitoare se aude deja din surdină, iar cartea mă așteaptă cuminte să descopăr noi aventuri. V-am pupat. Mâine aștept să descopăr cum arată serile cozy de la tine de acasă.

Acest articol a fost scris în cadrul competiției SuperBlog 2021 pentru proba 6 lansată de Favi.

%d blogeri au apreciat: