Spring SuperBlog 2020 competitie blogging blogger romania
Altele

Spring SuperBlog 2020

Vine, vine primăvara,
Se anunță-n toată țară,
Zile pline și senine,
Cu articole depline.

Scriem, ștergem și din nou
Scriem pentru voi cu drag,
Că doar s-a anunțat un nou
concurs Spring SuperBlog!

Rădem, glumim, se pare că și în rime am început să scriu, cam asta înseamnă schimbarea după provocările lansate de SuperBlog. Așa că, după ce am văzut că se lansează o nouă ediție de primăvară, am zis clar și răspicat ,,I m  in”! Astfel, vă informez că urmează săptămâni pline cu articole diverse și interesante, pe lângă cele cu care  v-am obișnuit deja. 

Despre SuperBlog

SuperBlog este o competiție pentru cei pasionați de scris și care își exprimă gândurile și sentimentele în mediul online, pe un blog. Are două sezoane, dacă le putem numi așa. Spring SuperBlog care are loc în primăvară și SuperBlog care este în toamnă.

Spring SuperBlog este o competiție mai scurtă, începe în data de 1 martie în fiecare an și durează până în 22 aprilie. De 3 ori pe săptămână se anunță câte o probă lansată de unul dintre sponsori și fiecare are un brief care trebuie urmat întocmai. Unele probe sunt foarte stricte. Altele puțin mai lejere. Dar toate te pun puțin pe gânduri, având în vedere că de zi cu zi nu scrii despre aceste subiecte.

Al doilea an la Spring SuperBlog

Anul trecut, pe 1 martie vă anunțam că particip la primul meu concurs în blogging: Spring SuperBlog 2019. A fost foarte interesant, am încercat să scriu la cât mai multe probe. O experiență tare faină, mi-a arătat că pot scrie despre mult mai multe teme decât credeam eu, iar notele au fost foarte motivante pentru mine. Unele mi-au dat încredere că sunt pe drumul cel bun în ceea ce privește bloggingul, altele m-au motivat să studiez mai mult și să acord o atenție și mai mare articolelor mele. Am avut doar de învățat din competiția aceasta așa să anul acesta vreau să dau și mai mult.

Ai un blog? Hai la Spring SuperBlog 2020!

%d blogeri au apreciat: