Care este sursa ta de inspiraţie în fiecare zi
Altele

Care este sursa ta de inspirație în fiecare zi?

Primele raze ale soarelui nu sunt pentru mine. Mă bucur de ele doar în concediu, exact momentul când nu cred că ar trebui să fie aşa. În restul zilelor din viaţa mea aştept ca soarele să-şi încălzească puţin razele. Deschid ochii în jurul orei 8, iar primul lucru este să deschid televizorul, direct la ştiri. Mă ridic din pat, aranjez patul şi sunt gata de a-mi începe ziua.

O cafea este cel mai bun start al zilei. Îmi descreţeşte mintea, mai ales în dimineţile ploioase. Aleg o pereche de jeans în care să mă simt confortabil în ziua respectivă, precum cele pe care le găsim la Answear în categoria jeans https://answear.ro/h/jeans-boyfriend.html. Dacă ziua se anunţă a fi una solicitantă, prefer un tricou lejer, eventual un blazer şi ceva comod în picioare. Machiajul a devenit unul standard, un fond de ten, puţină pudră, un blush când simt nevoia şi niciodată să nu lipsească un eyeliner şi rimel. Sprâncenele uşor conturate şi buzele doar hidratate. Sunt gata să cuceresc lumea!

Lifespiration starts here!

Lifespiration poate începe doar de aici. Nu mă poate prinde aşa, de dimineaţă, cu părul vraişte, cafeaua nebăută şi patul nefăcut. 

Acum sunt pregătită să răspund provocării celor de la Answear, pe care vă invit să-i vizitaţi aici https://answear.ro/, mai ales dacă până acum nu aţi avut ocazia să le descoperiţi cele peste 350 de branduri internaţionale. Iar provocarea sună exact aşa: „Care este sursa ta de inspirație în fiecare zi?”. Sunt câteva lucruri care mă inspiră în fiecare zi și tocmai despre acestea vreau să vă povestesc.

1. Zilele însorite

Dacă până acum nu ai cunoscut o persoană meteo-dependentă, ei bine: „Eu sunt Gerlinde, îmi pare bine de cunoștință!”. Ador zilele când soarele ne zâmbește frumos pe cer și urâsc zilele ploioase. Zilele senine îmi dau o doză de energie, mă fac mult mai productivă și mai inspirată. Simt că pot să cuceresc o lume întreagă. În schimb, în zilele ploioase sunt stoarsă de orice energie, iar singura mea bucurie este că logodnicul meu de obicei are mai mult timp în astfel de zile. Altfel, ar fi mult mai crunt.

2. O ținută potrivită

Ca orice femeie, garderoba uneori joacă un rol important în viața mea. Îmi plac hainele confortabile în general și niciodată nu îmi pregătesc hainele pentru a doua zi. Fiecare zi vine cu o stare de spirit și tocmai de aceea îmi aleg hainele înainte să ies din casă. Uneori ziua se anunță a fi minunată, iar atunci ador să port haine mai colorate, să renunț la jean și poate aleg o salopetă ușor mai elegantă sau un top mai interesant, precum cele din categoria topuri de aici https://answear.ro/h/topuri.html.

3. O carte bună

Una dintre plăcerile descoperite pe parcursul vieții de după școală a fost să descopăr plăcerea de a citi. Lectura mă liniștește și mă relaxează, oricât de obosită aș fi. Mereu o carte bună și un ceai fierbinte o să fie o alegere potrivită.

4. Oamenii din viața mea

Fiind o persoană mai introvertită, nu pot să spun că mă înconjor cu zeci de oameni, în fiecare zi. Însă îmi place să țin lângă sufletul meu oameni care mă inspiră, oameni pe care îi apreciez. Sunt oameni de la care simt că am ce să învăț și care indirect mă fac mai puternică și mai dornică de a-mi atinge visele și dorințele. 

Una dintre aceste persoane este chiar logodnicul meu. Este doza mea de iubire, inspirație, putere și sensibilitate. El m-a învățat că și atunci când simt că nu mai pot, mai pot umpic. Când e cerul negru să vâd soarele din spatele norilor. 

Care este sursa ta de inspiraţie în fiecare zi
Photo by Andre Furtado from Pexels

Inspirația de multe ori vine din lucruri mărunte. Acestea sunt de cele mai multe ori, cele care ne înseninează ziua. Bucurați-vă de ele! 

Care este sursa ta de inspirație în fiecare zi?

PS: Ați aflat răspunsul vostru de la întrebarea de mai sus? Pentru că Answear ne îndeamnă să descoperim sursele proprii de inspirație și să le împărtîșim cu cei din jur, în consursul lifespiration. Așteptăm înscrierile voastre până pe 30 Noiembrie 2021 pe pagina consursului https://lifespirationstartshere.answear.ro/

Și nu uitați, lifespiration starts here!

%d blogeri au apreciat: