To do list
Beauty for soul,  Carti,  Have success

Obiective atinse in 2016

Bună dragilor, În primul rând vreau să vă urez un An Nou fericit, plin de bucurii, iubire, sănătate și împliniri. Să vă bucurați de tot ce vă oferă noul an și de prezența celor dragi. La mulți ani! Anul trecut, cam pe vremea asta, am împărțit cu voi lista mea cu ”To do list 2016”. Pentru că a trecut anul și a venit timpul să mă gândesc la noi obiective și dorințe pe care mi le doresc de la noul an, mă gândeam ca prima dată să trecem în revistă obiective atinse de pe lista veche. Acestea erau obiectivele mele pentru 2016:

1. Book challenge – 20 cărți!
Pentru că nu reușeam să citesc cât îmi doream, am intrat pe Goodreads și mi-am propus să citesc 20 de cărți în anul 2016. Am bifat 23 de cărți și sunt extrem de mândră că am reușit asta. Am citit cărți bune, toate mi-au plăcut. Lista completă o găsiți aici. Aceast challenge o să îl păstrez și pentru 2017. Despre aceste cărți am să vă povestesc și în recenzii, mai ales despre cele mai îndrăgite și cele mai căutate dintre ele. Momentan v-am scris doar despre Marele Gatsby și Mincinoșii, recenzii pe care vă invit să le citiți.

boook challange

2. Înot sau mă înec 😛
Ok, deci în 2016 am ales să mă înec! Am avut mici intenții de a învăța să înot, dar fără rezultate. Am învățat lucruri elementare, dar nu am avut curaj, încă, să încerc să înot singură. Sper ca 2017 să mă prindă mai curajoasă și mai hotărâtă!
3. Învață limba germană
Vă spuneam că fac lecții de limba germană pe Duolingo (un site extrem de bun, vi-l recomand) și că aș vrea să știu să formulez 2-3 propoziții. Mă gândeam eu că nu o să se prindă mare lucru de mine, dar din păcate am abandonat lecțiile pe parcurs. Acum gata! Trec la învățat!
4. Be Manager at Oriflame!
Am reușit să ating nivelul de 6% de câteva ori consecutiv, aproape spre 9%. Din cauza unor probleme personale am fost nevoită să fac o pauză, dar am revenit la nivelul de 3% și sper să urc tot mai sus. Ador tot ce înseamnă lidership și cred în oportunitatea Oriflame. Am avut extrem de multe de învățat în cadrul acestei companii și îmi doresc să ajung într-o bună zi manager.
5. Blogging
Am crescut în vizualizări și sper că v-a plăcut ceea ce ați găsit pe blog. Pentru 2017 îmi doresc să ne vedem și mai constant, cu articole interesante și cât mai mulți. Aștept și părerile voastre despre blog și ce v-ați dori să găsiți printre articole.
6. Ajunge la greutatea dorită 😀
Principalul motiv era greutatea, însă mi-am dorit să reușesc să fac mai mult sport. Vara a fost super ok din acest punct de vedere, am alergat, am făcut zeci de kilometrii cu bicicleta și m-a plimbat căinele prin tot orașul. Partea care trebuie îmbunătățită pe viitor, este să fiu mai activă și în sezonul rece.

Evening routine.: min. 10 km biking #routine #evening #instadaily #biking #goodmood #nature #healthy

O fotografie postată de Lindemona blog (@lindemona) pe

7. Învață să patinezi pe gheață
Ah, iarna trecută nu am ajuns la patinoar, dar anul acesta îmi doresc neapărat.
8. Mergi la minim 5 concerte
Sincer, nu prea le-am numărat, dar cred că am atins acest obiectiv. Am fost la concertele susținute de zilele orașului meu, dar și din împrejurimi, plus câteva concerte din Arad. La categoria have fun am stat mega bine, nu ne-am plictisit deloc. Am profitat de cele câteva ore libere și am ieșit din casă.
9. Participă la cel puțin 5 training-uri/workshop/dezvoltare personală
Dacă le număr bine, au fost vreo 3, dar tot e bine. Am ratat unele training-uri din cauza serviciului, așa că e ok.
10. Ține un jurnal cu tot ce mănânci!
L-am ținut și nu prea. Sunt momente când scriu cu sfințenie, alteori uit complet zile în șir. Dar am învățat să mănânc mai sănătos (când vreau) și cel mai important, am învățat ce alimente îmi fac rău. Pe viitor sper să reușesc să mănânc și mai sănătos și echilibrat. Micul dejun a fost reintrodus cu brio în rutina zilnică. Yupy!
11. Vezi 20 filme
Nu știu câte am văzut, am am fost de nenumărate ori la cinema, iar câteva am văzut și acasă. Nu cred că sunt chiar 20, dar pe aproape. Deci bifat!

12. Încearcă un sport extrem
Reportăm pe 2017 😀
13. Mai mult sport
V-am mai povestit despre asta 😉
14. Fi productiv!
Anul 2016 a adus și un plus, mi-am găsit un job de care sunt foarte mulțumită, am reușit să fiu mai activă și mai productivă. Sper ca 2017 să fie cel puțin la fel de bun și de productiv. Deși nu am bifat complet toată lista cu obiective, sunt super încântată de cât am reușit să fac și ce nu am reușit este un motiv bun de a mă ambiționa pentru anul 2017. Vă doresc un 2017 magnific. Eu am fugit să îmi fac lista pentru 2017 😉

Cum a fost anul 2016 pentru voi? Câte obiective atinse ați bifat din lista voastră de dorințe?

%d blogeri au apreciat: