14 beauty vloggeri romani (1)
Altele,  Beauty,  Blogging

15 beauty vloggeri romani pe care ii urmaresc

Beauty vlogging a luat o mare amploare în România. Evident, Youtube-ul este plin de vloggeri super talentaţi şi muncitori, dispuşi să ne înveţe lucruri noi, să ne arate mici trucuri sau să de dezvăluie ce este nou în beauty. Urmăresc cu mare drag beauty vloggeri, mai ales cei din ţara noastră. Prezintă mereu lucruri interesante şi ştiu că au mare nevoie de sprijin din partea celor care le apreciază munca. Azi am decis să vă povestesc despre 15 beauty vloggeri din România pe care îi urmăresc cu mare drag şi cărora le apreciez munca.

1. Andreea Balaban

Andreea a fost printre primii beauty vloggeri pe care i-am descoperit. O urmăresc de fiecare dată cu mare drag. Are mereu clipuri interesante, subiecte diverse şi stilul ei propriu. Este amuzantă şi simpatică, dar totodată foarte dedicată pentru ceea ce face. Mereu tratează subiectele cu seriozitate şi se vede că muncesşe din greu la ele. Vă inserez aici clipul meu preferat, chiar dacă este de anul trecut, este de actualitate pentru că e despre Crăciun.

2. Denisa Sima M.

Simpatică şi frumoasă, Denisa are videoclipuri interesante, cu subiecte bine alese şi profesionist prezentate. Trebuie să recunosc că este printre cele pe care le urmăresc cel mai îndeaproape. Apreciez foarte mult faptul că mereu munceşte mult la clipurile ei şi este printre puţinele fete din vloggosferă care, deşi se vede că are succes şi devine tot mai profesionistă, este mereu la fel ca persoană. Succesul o face să evolueze foarte frumos.

3. Ioana114

La fel ca Andreea, pe Ioana am descoperit-o pe la început şi m-am îndrăgostit de vloggurile ei. Este simpatică, are mereu clipuri profesioniste, subiecte interesante şi te cucereşte cu felul ei de a fi. Vă las aici un clip ales la întâmplare, dar vă rog să intraţi pe canalul ei pentru că o să descoperiţi multe lucruri interesante.

4. Georgiana Dumitra

Pe Georgiana am descoperit-o atunci când căutam informaţii despre produsele Oriflame. De atunci o urmăresc constant şi îmi place foarte mult ceea ce face. Iar filmuleţele ei m-au cucerit. Aşa am aflat că a ajuns Manager la 18 ani (felicitări).b Dar aflaţi mai multe chiar de la ea.

5. Beauty Barometer

Prima dată am văzut blogul ei unde m-a uimit cu articolele ei super bine concepute. Mi-a plăcut pentru că aborda altfel de subiecte despre beauty. Îmi place că vine mereu cu informaţii interesante. Găsiţi la ea atât vloguri despre ce înseamnă să fii blogger, despre make-up pentru adolescenţi, produse pentru copii sau adulţi. E super.

6. Laura Charaba

Amuzantă şi cu stilul ei mai nebunatic de a aborda subiectele din clipurile ei, Laura cu siguranţă te cucereşte de la primul vlog. Vorbeşte sincer despre produse, abordează diferite subiecte şi mereu găseşti ceva ce te interesează.

7. Rawscientist

Irina este o vloggeriţă mai altfel. Îi place să vorbească despre lifestyle, dezvoltare personală şi multe altele. Am inclus canalul ei în această listă pentru că uneori vorbeşte şi despre beauty. Aşa că vă includ un astfel de vlog aici:

8. Anitanna Channel

Pe Anitanna o urmăresc pentru că abordă cel mai mult subiecte legate de cărţi. Aşa mi-a atras atenţia canalul ei. Apoi am descoperit şi partea ei de beauty, ceea ce a fost un plus. Totuşi, aici am să vă includ un vlog de beauty:

9. Doamna T

Pe Adriana am descoperit-o întâmplător, cam acum un an. Mi-a plăcut cum vorbeşte şi subiectele abordate, aşa că uite-o în lista mea. Vă las un clip din care să o cunoaşteţi mai bine:

10. The Pretty Blossoms

Ştefana are acum o serie super drăguţă de vloguri: Vlogu-i ler. E o serie de vloguri dinaintea Crăciunului, unde Ştefana ne arată cum decurge ziua ei. Evident, vedeţi şi chestii de beauty în ele. Aşa că vă las aici primul Vlogu-i ler 2017:

11. Liliana Vintur

O vloggeriţă relativ nouă în această lume a Youtube-ului, dar care e super profesionistă. Liliana este director Oriflame, foarte bună în ceea ce face. Majoritatea clipurilor ei sunt despre produsele Oriflame, dar are şi alte subiecte interesante şi utile. Este o persoană de la care chiar ai ce să înveţi. Are o mulţime de exprienţă în beauty şi nu se sfieşte să o împărtăşească cu noi.

12. Iguanitza

Pe Iguanitza o urmăresc de ceva timp şi sincer, îmi pare rău că în ultimul timp postează mai puţin. Îmi plac vlogurile ei, dar mai ales tutoriale de machiaj. Aşa că unul din tutorialele ei mai recente vi-l las aici:

13. Mademoiselle Lorraine

O vloggeriţă pe care o urmăresc cu drag datorită tutorialelor foarte bune de make-up. Explică foarte bine, îmi place şi vă las să vedeţi şi voi un tutorial:

14. Mikky Michellee

Alina are clipuri foarte interesante despre produsele Oriflame, ultimele produse lansate, dar găsiţi şi alte subiecte bune. Vă las cu un clip chiar despre ceea ce face ea zilnic:

15. Julia Hasch Official

Prima dată am descoperit contul ei de Instagram şi m-a vrăjit cu pozele ei. E foarte bună în ceea ce priveşte fotografiile. De curând am descoperit şi contul ei de YouTube şi cu siguranţă merită urmărită. Are subiecte interesante.

Cu siguranţă lista asta poate fi extinsă. Acestea sunt beauty vloggeri aleşi de mine. Îi apreciez foarte mult pentru ceea ce fac. Cu siguranţă fiecare are propriul lui stil de a face vlogging şi subiecte interesante. Mi-ar plăcea să descopăr şi alţi oameni talentaţi, aşa că vă rog să lăsaţi în comentarii care sunt beauty vloggeri români pe care îi urmăriţi voi.

Tu ce beauty vloggeri români urmăreşti?%d blogeri au apreciat: