review cool recovery gel kueshi
Beauty,  Corp,  Review

Review: Cool Recovery Gel Kueshi

Te confrunți des cu picioare obosite și unflate? Astăzi am să îți vorbesc despre un produs care cu siguranță te scapă de aceste probleme. Este vorba de Cool Recovery Gel Kueshi. Vă povesteam despre el în articolul cu Cutia mea Pick N Dazzle #2, cutia cu care a ajuns gelul acesta în posesia mea.

Mereu am folosit creme pentru picioare pentru a le oferi hidratarea de care au nevoie, dar niciodată nu am fost în căutarea unui produs care să mă ajute cu picioarele obosite. Nu aveam nevoie. Dar cum se spune ,,fie roata și pătrată, tot se-ntoarce înc-o dată”, anul trecut chiar am căutat un astfel de produs. Dar care să fie și super eficient. Așa am descoperit Cool Revovery Gel de la Kueshi.

Despre produs

„Gelul pentru picioare produce un efect de prospețime intensă și de durată după aplicare, astfel încât acesta activează circulația săngelui, în special la nivelul picioarelor obosite și tâlpilor încinse. Elimină stresul și excesul de căldură dând un efect relaxant și liniștitor. Deoarece ajută la îmbunătățirea microcirculației pielii, este de asemenea indicat pentru tratarea celulitei.”

Pick N Dazzle

Ingrediente

review cool recovery gel kueshi

Părerea mea

Ingrediente Partea bună este că produsul nu conține parabeni sau sulfați. Conține alcool denat, ceea ce se simte puțin si în mirosul lui. De asemenea, conține mentol, un ingredient mai puțin avantajos pentru cei cu piele sensibilă sau foarte uscată.

Mod de folosire Se aplică pe picioare în zona în care sunt umflate sau pe tot picior, ori de câte ori vă simțiți picioarele obosite sau știți că ați stat mult în picioare. Sau ați dansat mult.

cumparaturile mele pick n dazzle

Eficienţă Un produs care își face foarte bine treaba. Eu îl aplic mereu când stau mult în picioare, când mă simt obosită sau după o seară dansantă prin oraș/nuntă/chef. Are un efect imediat de răcorire. Ador senzația de rece pe care o lasă. Am impresia că șterge cu buretele orele în care am tot umblat sau dansat. De regulă îl aplic seara, iar dimineața mă trezesc cu picioare foarte bine hidratate, piele fină și fără nici o urmă de oboseală.

Miros Cool Recovery Gel Kueshi are un miros extrem de puternic și mentolat. Eu îi ador mirosul. Mă revigorează complet doar când îl simt. Poate nu e pe placul tuturor, mai ales dacă nu vă plac produse mentolate. Eu ador astfel de produse.

Textură Produsul este ca o gelatină, ușor uleioasă și lipicioasă la prima vedere. Însă se aplică foarte bine și intră destul de repede în piele. Dacă folosiți mai mult produs, poate lăsa pielea puțin lipicioasă. Așa că trebuie să aveți grijă cât gel aplicați.

review cool recovery gel kueshi

Ambalaj Gelul vine într-un recipient cu pompiță, ceea ce e super fain și practic. 3-4 pompițe că ajung pentru o utilizare. Pompița se poate bloca prin răsucire, ca să nu riscați să vârsați gelul din greșeală sau să îl puteți lua cu voi în bagaj.

De unde? Eu îl am de la Pick N Dazzle, momentan cam singura modalitate de a achiziționa produse de la Kueshi. Se mai găsesc la FarmaVerde câteva produse, dar gelul acesta nu. Așa că îl puteți cumpăra ori într-o cutie Pick N Dazzle (se poate alege doar una singură) sau din diferite magazine online din străinătate.

Cu cât? Negăsindu-se în magazine din țară, mie cam greu să vă spun un preț. Însă la Pick N Dazzle depinde ce tip de cutie și pe ce perioadă vă alegeți.

Cantitate 250 ml

Valabilitate 12 luni de la deschidere

Produs în Spania de către Kueshi Cosmetics. Produsele lor nu sunt testate pe animale

review cool recovery gel kueshi

Concluzia

Cool Recovery Gel este un produs super bun, mă bucur că l-am încercat și cel mai probabil am să îl recumpăr. Este eficient, îmi place mirosul lui mentolat și lasă pielea fină, iar picioarele super odihnite. Așa că îl recomand cu mare drag.

Voi ați folosit produse de la Kueshi? Dar Cool Recovery Gel Kueshi? Ce alte produse asemănătoare recomandați?

%d blogeri au apreciat: