monday mani black and white graphic
Beauty,  Unghii

Monday Mani: Alb-negru grafic

Ceau dragilor,

E luni, așa că avem un monday mani!De mult timp nu am avut chef de o manichiură albă. Deși aproape tot timpul apelez la culori mai îndrăznețe, manichiura albă o ocolesc de multe ori. Nu am o explicație clară. Îmi place cum arată, dar apelez la ea foarte rar. Dar acum mi-am dorit atât de mult să îmi fac o manichiură albă cu puțin negru. Am luat tableta în mână, am intrat pe Pinterest și nu m-am lăsat până nu am găsit o ideea care să îmi placă la nebunie. Inspirată de vreo 2-3 imagini interesante, vă prezint ce a ieșit.

1. Produse folosite

Am ales să folosesc următoarele produse:

  • o ojă albă, respectiv Belt French Manicure, nuanța 01
  • ojă neagră din gama Very Me Night Fever de la Oriflame, nuanţa Black, cod 23098
  • base/top coat The One de la Oriflame, cod 31029
  • pensulă subțire (de la o ojă mai veche, special pentru a picta pe unghii)

2. Cum aplicăm oja

Prima dată am ales să aplic oja albă pe toate unghiile. După uscare, am luat oja neagră, eu o pun puțin pe o hârtie, ca să îmi fie mai ușor de folosit. Apoi cu o pensulă subține am marcat mijlocul fiecărei părți ale uncghiei și am unit punctele, ca îm imaginea de mai jos. Iar la final, aplicați oja neagră exact împrejurul unghiei. Super ușor și arătă foarte chic.

monday mani black and white graphic manichiura alb negru

Așa va arăta primul model. Puteți să faceți același lucru pe două unghii. Eu am ales încă ceva simplu de făcut.monday mani black and white graphic manichiura alb negru

Dacă aveți benzi pentru unghii în formă de V, atunci v-a fi mai ușor de făcut acel triunghi mic. Dacă nu, faceți un punct în mijlocul unghiei, unde vreți să fie vârful triunghiului, și trasați linii câtre colțurile unghiei. Umpleți mijlocul triunghiului. Trasați încă două linii paralele cu cele ale triunghiului și aveți și al doilea model:monday mani black and white graphic manichiura alb negru

Pentru un finish frumos și manichiură mai rezistentă, aplicați un top coat. Manichiura asta mi se pare super ușor de făcut și arată foarte bine.

Voi ce propuneri de manichiură aveți pentru săptămâna asta?

signature-lindemona

%d blogeri au apreciat: