Monday mani dragostea pluteste in aer cover
Beauty,  Tutorial,  Unghii

Monday Mani: Dragostea plutește în aer

Bună dragilor,

Poate nu mai suntem în luna iubirii (februarie), nu este Valentines day, nici Dragobete, dar asta nu înseamnă că nu iubim. Și pentru că dragostea plutește în aer, indiferent dacă este o zi bifată în calendar ca sărbătoare a îndrăgostiților sau nu, am ales pentru Monday Mani o manichiură roșie ca focul, să vă surădă norocul, presărată cu inimioare și puțin sclipici. Hai să ne apucăm de lucru:

1. Unelte necesare

Veți avea nevoie de următoarele lucruri:

– ojă roșie. Eu am ales oja The  One Long Wear Nail Polish de la Oriflame, în nuanța Red Sky at Night (cod 30529). Ador culoarea asta.

– ojă albă. Eu am folosit French Manicure Nail Enamel de la Bell, nuanța 01.

– sclipici auriu. Din păcate nu scrie pe el nimic și nu știu de la ce firmă e, dar puteți vedea în poze, poate îl recunoașteți (să îmi spuneți și mie 😀 )

– ustensilă pentru pictură pe unghii

2. Aplicarea ojei

Am aplicat pe trei unghiuțe oja roșie, pe una am aplicat oja albă, iar una am lăsat pentru sclipici auriu. Toate sunt în două straturi.

3. Cum facem inimioare?

Am ales să aplic mai multe inimioare peste oja albă, pentru a le scoate în evidență. Puneți ojă roșie pe o hârtie, plastic, farfurioară, orice vă doriți voi, care se poate spăla sau arunca. Apoi luați ustensila pentru pictură pe unghii (cea pentru buline) și aveți 3 metode de a face o inimioară:

a) faceți două puncte, apoi trageți în jos pentru a le uni,

b) faceți 3 puncte în formă de triunghi, pe care le uniți

c) desenați un V micuț, astfel că va arăta ca o inimă. Cred că este cea mai ușoară metodă și cea mai sigură de reușită 🙂

Lăsați până se usucă puțin, apoi aplicați un top coat. Gata!

4. Aplicarea sclipisiului

Știu că sunt mai multe metode a aplica sclipiciul pe unghii, dar mereu aleg să aplic o ojă transparentă, apoi pun sclipici pe unghie direct cu flacon, îl fixez ușor cu degetul, excesul de sclipici dau jos și aplic un top coat peste. Nu am probleme, mereu rezistă o săptămână fără probleme (mai mult nu rezist eu cu o manichiură 😀 )

Monday Mani Love is in the airInfographic

Ok, acum ne putum bucura din plin de zile însorite, iubire și o manichiură super ușor de realizat și de efect :*

Și nu uitați: dragostea plutește în aer 😉

Să fiți iubite,

signature-lindemona

%d blogeri au apreciat: