blogal initiative-un-site-pentru-bloggeri-cu-initiativa-lindemona
Blogging

Blogal Initiative – un site pentru bloggeri cu inițiativă

Bună dragilor, Ați auzit de Blogal Initiative? Ei bine, ei au aproximativ 6 ani de când au venit cu această inițiativă, timp în care au reușit să trimită bloggerilor premii în valoare de peste 200,000 euro. Eu am descoperit această comunitate de curând și am fost încântată de idee de la prima vizită pe site-ul lor. Am văzut un banner pe un blog pe care îl urmăresc și am intrat să văd despre ce este vorba. Am descoperit o comunitate foarte frumoasă și un loc în care se întâlnesc bloggerii cu inițiativă.

Ce este Blogal Initiative?

echipa-blogal-initiative-team-chira-birta-cristian

Blogal Initiative este, simplu spus, inițiativa 2.0 care vrea să pună umărul la dezvoltarea blogosferei locale. Scopul nostru este de a strânge în jurul acestei inițiative bloggeri care vor să se profesionalizeze și care vor să se implice în dezvoltarea pieței locale în care ei activează.

Scopul nostru este de a demonstra practic clienților, prin intermediul campaniilor pe bloguri, cum le poate aduce social media beneficii. Pe de altă parte, dorim să arătăm bloggerilor perspectiva unei campanii din partea agenției și a clientului pentru ca bloggerii să înțeleagă mai bine ce au de făcut. ” – Blogal Initiative

Ce îmi place la Blogal Initiative?

Vă invit să faceți o vizită pe site-ul lor, www.blogalinitiative.ro Cu siguranță veți descoperi imediat ce mi-a plăcut. Este o comunitate frumoasă unde ai ocazia să întâlnești bloggeri din toate domeniile, iar participând la campaniile lor descoperi bloguri noi. Îmi place că au campanii atractive și îți oferă posibilitatea de a scrie despre un anumit subiect exact cum îți dorești. Condițiile pentru participare sunt super accesibile, iar subiectul pe care îl poți aborda este versatil.

Pe lângă acestea, Blogal Initiative oferă puncte pentru cei care participă la campanii, puncte cu care îți poți cumpăra lucrușoare drăguțe în secțiunea de GiftShop.

Pe lângă acestea, îmi place faptul că pot descoperi firme noi, dar și site-uri utile. De exemplu, am descoperit BursaBinelui.ro, un site prin care poți susține diferite organizații, asociații sau campanii. Dacă vreți să susțineți o astfel de cauză, merită o scurtă vizită pe site-ul lor.

De ce Blogal Initiative?

Am ajuns pe acest site din pură coincidență și am rămas în această comunitate. Mă bucur că există o asemenea inițiativă, iar blogosfera românească este stimulată prin competiție și mici beneficii. Iar dacă sunteți pasionați de scris și/sau blogging, vă invit cu drag să vă alăturați comunității BlogalInitiative. Până atunci vă las câteva cifre despre ei:

blogal-initiative-cifre-statistica

Tu ai auzit de Blogal Initiative? Ce îți place cel mai mult la ei?

 

%d blogeri au apreciat: