SuperBlog 018_FB_v1-01-1-768x329
Blogging

Spring SuperBlog 2019

Meteorologii pot spune ce vor ei, semne de primăvară avem deja. Începe competiția Spring SuperBlog 2019. Prima competiție de blogging la care am deics să particip. De când am început să scriu pe blog am tot văzut astfel de competiții, am susținut diferiți bloggeri, însă de abea acum mi-am spus că trebuie să încerc și eu o astfel de experiență.

De ce particip?

Sunt câteva motive întemeiate datorită cărora vreau neapărat să iau parte la această competiție:

  • te disciplinează. Datele exacte pentru diverse task-uri te disciplinează și te ajută să scrii constant și organizat. Este motivul principal pentru care am luat decizia aceasta. Timpul uneori ne joacă feste, nu vrea nicicum să se mărească de la 24 ore. Așa că unele taskuri am tendința de a le amâna.
  • îți faci prieteni noi, cunoști bloggeri noi. Îmi place să descopăr blogguri noi și interesante, iar cu ocazia acestei competiții sigur o să se întâmple asta. Cel puțin asta sper.
  • te dezvolți. Încă un lucru super important pentru mine. Îmi doresc să mă dezvolt, să învăț cât mai multe lucruri noi, să scriu după un brief (deși am mai făcut asta și în trecut) și să scriu pe o nișă mai mare, nu doar despre frumusețe și cărți. Iar cel mai așteptat moment este cel în care se vor acorda notele. Cred că este un moment în care pot vedea care sunt avantajele și dezavantajele mele, unde greșesc și unde trebuie să mai lucrez.

Astea ar fi principalele motive pentru care de abea aștept să înceapă această competiție. Aș fi ipocrită să spun că nu îmi doresc să obțin cât mai multe puncte în competiție. Evident că este un obiectiv pentru mine, iar premiile oferite sunt un stimulent. Însă înainte de asta, vreau neapărat să bifez cele 3 motive despre care vă spuneam.

spring superblog 2019 competitie blogging romania

Cum se desfășoară Spring SuperBlog 2019

Competiția începe din 1 martie și va dura până în 18 aprilie. Vă puteți înscrie oricănd, chiar dacă concursul este deja în desfășurare. Găsiți informații precise și cele mai utile în Regulament.

Dacă ai nelămuriri, vezi și pagina Întrebări și răspunsuri, iar dacă nu găsești informațiile căutate, îți așteptăm cu drag mesajele aici, în comentarii, prin e-mail (superblog@swissplan.biz) sau pe Facebook.

Spring SuperBlog 2019

Sponsorii care susțin ediția aceasta sunt: AIA Proiect, Anunțul Telefonic, Autogedal, Auto Schunn, Borealy, Christian Tour, Cutia.ro, Dodo Pizza, Europa Travel, Farmec, Hotel Miorița Neptun, Sanovita, SomProductSidonia.ro, Smart Diet, Travel Minit și Vindem-Ieftin.ro.

Parteneri media: re7Consulting, Catchy.ro, Chic-Elite, Cinemap, Connect, Comunicatedepresa.ro, CREADIV, Fashion8, Loopaa, Mujer.ro, PRwave, Seolium, toateBlogurile.ro, TVR2, Zelist Monitor, Zile și Nopți.

Bloguri partenere: alina-gheorghe.ro, calatoriaperfecta.ro, cristinalincu.ro, danielbotea.ro, extravita.ro, maiperomaneste.wordpress.com, manuelcheta.ro, nimicurifantezii.blogspot.com, ocartenescrisa.wordpress.com, opisicaneagra.ro, pisicapesarma.ro, presainblugi.com, robintel.ro, sexulslab.ro, StoianCiprian.blog, tssecrets.com, visatorprinlume.ro.

Mult succes tuturor!

%d blogeri au apreciat: