Cumparaturi de la Notino lindemona beauty blog
Cumparaturi,  Makeup,  Par,  Ten,  Unboxing

Cumpărături de la Notino

Bună dragilor, vă arătam prin septembrie că cei de la Notino au ofertă super interesantă, la produsele Makeup Revolution. Cu ocazia asta am decis să încerc și eu produse de la această firmă și mi-am comandat câteva bunătăți. Așa m-am ales cu 4 produse Makeup Revolution cumpărate, un cadou format din alte 4 produse de la aceași firmă și alte produse pe care mi le doream de ceva timp. Dar vă povestesc despre fiecare produse din ultimele mele cumpărături de la Notino.

makeup revolution paleta re-loaded newtrals 2

Makeup Revolution Re-Loaded paleta farduri de ochi culoare Newtrals 2

Paletuța conține 15 farduri de diferite nuanțe de roz. Îmi place mult să folosesc nuanțe calde, de roz, portocaliu sau culori pământii. Tocmai de aceea am ales aceasta. Sunt disponibile alte 7 vatiante foarte drăguțe. Îmi plac toate. La prima folosire îmi plac fardurile, sunt pigmentate, se blenduiesc bine și îmi place că are culori mate și sidefate.
Cantitate: 15 farduri x 1,1 g
Preț: 26 lei!

makeup revolution paleta soph x extra spice

Makeup Revolution Soph X Extra Spice

Paleta SophX Extra Spice a fost lansată destul de recent. Mi-au atras imediat atenția culorile calde și variate. Cred că se pot realiza o mulțime de machiaje doar cu culorile din paletă. Are 18 farduri pigmentate, atât sidefate, mate, culori închise și deschise. E paleta de care mă bucur cel mai mult. Nuanțele de portocaliu și acel galben sidefat pur și simplu le ador.
Cantitate: 18 farduri x 0,8 g
Preț: 58 lei

makeup revolution ultra cream contour paleta conturare

Makeup Revolution Ultra Cream Contour

O paletă pentru conturul feței cu 8 culori diferite; unul este iluminator sidefat. Fardurile sunt super cremoase și ușor de blend-uit. Fiind culori atât de multe, sigur fiecare își găsește nuanța potrivită.
Cantitate: 8 farduri cremă, 13 g
Preț: 58 lei

Makeup Revolution Shimmer brick bronzer iluminator highlighter 5 culori

Makeup Revolution Shimmer Brick

Bronzer și iluminator, 2 în 1, din 5 culori diferite, cea mai deschisă fiind un iluminator. Nuanța aleasă de mine este Radiant, dar mai mult disponibile alte 2 nuanțe: Bronze Kiss și Rose Gold. Nuanțele sunt foarte frumoase și pigmentate. Nu am avut ocazia să îl folosesc des, dar v-a veni și vremea lui 😉
Cantitate: 7 g
Preț: 20 lei

BONUS: Makeup Revolution Nudes And Smoked Collection

Acesta este pachețelul pe care l-am primit cadou pentru că am cumpărat cele 4 produse de la Makeup Revolution. Pachetul conținea:

Makeup Revolution Iconic Smokey

O paletă cu 12 culori perfecte pentru diferite variante de smokey eyes. Culori frumoase, cele mate mi se par puțin cam prăfoase, dar celelalte sunt super ok. Sunt pigmentate și ușor de combinat. Urmează să le testez mai atent, mai ales culorile închise pe care nu am avut ocazia să le încerc prea mult.
Cantitate: 13 g
Preț: 32 lei

Makeup Revolution Pressed Powder

Pudră compactă în nuanța 101 Translucent are textură faină, dar pentru moment am ales să o pun deoparte pentru că folosesc pudra compactă Giordani Gold de la Oriflame și vreau să o termin. 
Cantitate: 7,5 g
Preț: 11 lei

Freedom Beauty Blender

Un beauty blender din gama veche Freedom, din câte știu. Momentan nu am mai găsit disponibil pe site-uri din România, așa că nu vă ofer prea multe detalii. Însă au disponibile variante noi. Așa că dacă le-ați încercat, vă rog să ne spuneți detalii în comentarii.

Life On The Dance Floor – Sparkles Lipstick 

Am primit nuanța Twerk, un bordo movuliu foarte închis. Îmi plac super mult rujurile închise, dar nu le port niciodată. Așa că nu știu când v-a ajunge momentul lui de glorie. Probabil în vreun tutorial sau machiaj pentru Instagram 😀
Preț: 23 lei

Cam atât cu produse de la Makeup Revolution. Ca primă impresie, sunt plăcut impresionată de produsele lor. Sunt produse accesibile și au un raport calitate-preț excelent. Urmează să testez fiecare mult mai mult și să vă spun părerea mea despre fiecare separat. Dacă ați folosit produsele celor de la Makeup Revolution, ce mi-ați recomanda să mai încerc?

masca skin naturals moisture fresh look ochi

Garnier Skin Naturals Moisture+ Fresh Look

O mască pentru zona ochilor care promite că ,,îngrijește perfect toată zona ochilor, îmbunătățește calitatea pielii și-i redă vitalitatea.” Așa o fi? O să vedem. Momentan mai restrângem teancul existent de măști 😀 Am mai încercat măștile de la Garnier, precum Review: Mască Garnier Skin Naturals Moisture Freshness, și mi-au plăcut mult. 
Cantitate: 1 pereche, 6 g
Preț: 10 lei

rimel loreal paris paradise extatic

L’Oréal Paris Paradise Extatic

Am auzit extrem de multe păreri despre acest rimel de când a fost lansat, promite volum genelor, așa că trebuia să ajung la el. Îl folosesc de fiecare dată când îmi doresc gene voluminoase și bine definite. Momentan mi se pare exact ca rimelul meu preferat Review: Rimel Giordani Gold Incredible Lenght Oriflame. Vreau să le încerc concomitent și să văd dacă într-adevăr există o diferență între ele.
Cantitate: 6,4 g
Preț: 43 lei

vopsea sprancene delia dark brown

Culoare pentru spâncene Delia Cosmetics Argan Oil

Îmi plac sprâncenele frumoase, bine definite, dar urăsc când le văd excesiv de colorate (atunci când au o culoare puternică și închisă). Iar cam acesta este și motivul pentru care am renunțat să le vopsesc la salon. De multe ori nu îmi plăcea, iar culoarea la mine prinde foarte greu și dispare repede. M-am gândit de multe ori să încerc acasă, dar recunosc că mi-a fost teamă. Totuși, mi-am luat inima în dinți, am cumpărat vopseaua, nuanța Dark Brown (e super ok pentru mine) și am zis că doar iese ceva. Am folosit vopseaua de 2 ori, nu am lăsat decât 7 minute prima dată, iar a doua oară 15 minute. Am putut să ies din casă! Așa că eu zic că e bine pentru prima dată :)) 
Cantitate: 15 ml, conține tot ce ai nevoie (culoare, activator, un recipient și o mică paletă pentru amestecat)
Preț: 13 lei

masca regeneratoare par caviar kallos

Kallos KJMN mască regeneratoare cu caviar

O mască gigantică, nu știu ce a fost în capul meu. Cred că o să mă țină o mie de ani, atât cât are și ca ml. Masca promite doar cele mai bune chestii: regenerarea părului, reface structura, întărește firul de păr etc. La prima vedere eu zic doar că miroase super puternic. Nu am înțeles niciodată de ce măștile de la Kallos au un miros atât de puternic. Și a doua zi de la utilizare, părul meu miroase mai tare decât parfumul (orice firmă ar fi el). Sper ca aceasta să fie excepție. Revin cu o părere concretă 😉

mostre parfum si because its you femei giorgio armani

CADOU! Am primit de la Notino 2 mostre de parfum:
1.Armani Sì eau de parfum pentru femei 1,2 ml
2.Armani Emporio Because It’s You eau de parfum pentru femei 1,2 ml
Pe ambele am vrut să le testez, așa că au le-au nimerit perfect. Ambele miros foarte bine, sunt exact pe gustul meu și totuți înclin mai mult spre Because It’s You.

Acestea au fost ultimele mele cumpărături de la Notino. Mă bucur super mult că am ales să încerc produsele Makeup Revolution. Momentan sunt încăntată de eleși aproape că le folosesc zilnic. Despre fiecare produs în parte aș vrea să vă vorbesc în review-uri, ca să vă pot oferi mult mai multe informații. Dar până atunci, eu am fugit să le mai testez, iar de la voi aștept păreri.

Ați făcut cumpărături de la Notino? Ce produse bune ați recomanda? Ce ați mai încercat?

%d blogeri au apreciat: