cumparaturile mele pick n dazzle
Beauty,  Corp,  Cumparaturi,  Makeup,  Ten,  Unboxing

Cutia mea Pick N Dazzle #2

Bună dragilor, în urmă cu ceva timp vă spuneam că am încercat cutiile de la Pick N Dazzle. V-am arătat conținutul primei mele cutii în Cutia mea Pick N Dazzle #1, iar acum aș vrea să vă arăt ce frumuseți conținea cea de-a doua. Așa că acestea sunt produsele primite în cutia mea Pick N Dazzle #2.

cumparaturile mele pick n dazzle

1.Cool Revovery – gel cu efect răcoritor pentru picioare obosite de la Kueshi. Gelul acesta este un must-have în casa fiecăruia care se mai confruntă din când în când cu picioare obosite și umflate. Am ales eu gelul acesta pentru că voiam un produs care să mă ajute atunci când am probleme cu picioarele. Până anu trecut nu foloseam asemenea produse, însă am avut anul trecut probleme cam mari cu picioare, fiind și operată. Așa că aveam nevoie de ceva care să mă ajute când obosesc stând în picioare. E un gel minune. Răcorește extrem de bine, imediat. Are un miros puternic și mentolat, care îmi dă o senzație tare plăcută. Vă mai povestesc eu despre el.

cumparaturile mele pick n dazzle

2.Teeez Powder Brush. Aveam mare nevoie de o pensulă pentru aplicarea pudrei. Cea pe care o aveam de la Oriflame (gama veche) nu își mai făcea treaba. Avea perii tot mai tari și deranjanți. Așa că am căutat un înlocuitor. Pensula de la Teeez îmi place, are perii destul de moi, din păr natural și pudra se aplică frumos și uniform. O poți folosi și pentru blush sau bronzer, nefiind prea mare, îți permite să aplici produsul exact unde dorești.

cumparaturile mele pick n dazzle

3.Fragrance Shot Case Red și apă de parfum Wish de la Chopard, 8 ml 130 pufuri. Recipientul pentru parfum este tare drăguț, are 8 ml și este perfect de strecurat în poșetă sau plic. După folosirea parfumului se poate reîncărca cu parfumul preferat. Sticluța se poate scoate din recipient.
Parfumul Wish am văzut de nenumărate ori în magazine, mai ales cele online. Are un preț extrem de bun, 70-100 lei, depinde de unde îl cumpărați și în ce cantitate. Nu mă așteptam să fie atât de persistent și să miroasă atât de frumos. Mi-a plăcut foarte mult și l-aș vrea în variantă full size.

cumparaturile mele pick n dazzle

4.Waterproof Eye Makeup Remover de la Kueshi. Un demachiant bun, îndepărtează orice tip de machiaj, chiar și produsele rezistente la apă. Lasă tenul curat și hidratat, fiind pe bază de ulei. Pielea evident că rămâne ușor uleioasă, așa că v-a trebui să folosiți și alt produs, dacă vreți să scăpați de această senzație. Eu oricum folosesc de fiecare dată un gel de curățare după demachiere, așa că mi-a plăcut produsul.

cumparaturile mele pick n dazzle

5.TonyMoly I’m Real Seaweed mask sheet. Este o mască de tip șervețel, super populară pe Youtube sau în blogosferă, mai ales peste hotare. Am fost foarte curioasă de acest produs. Este extrem de bine înbibată cu produs. Însă nu m-a uimit efectul ei. A fost o mască bună, răcoritoare și hidratantă, dar nu mi s-a părut nimic ieșit din tipare.

cumparaturile mele pick n dazzle

6.Blue Lily gel de duș. Trebuie să menționez că Blue Lily are produse profesionale fabricate în România din ingrediente naturale. Gelul de duș mi-a plăcut. Are un miros foarte gentil și curăță bine pielea. Este mai mult un lapte decât gel, cu textură ușoară. Sigur este potrivit pentru piele sensibilă. Mi-a plăcut.

cumparaturile mele pick n dazzle

7.Secret Key Nature Recipe mask pack cu Tea Tree. Sunt înebunită după măști de față, așa să am ales că încerc și aceasta. Cred că e prima mască tip șervețel pe care din start o ador. Bine înbibată cu produs, are un efect foarte răcoritor și lasă tenul curat, porii diminuați și pielea fină. A fost exact ce am eu nevoie pentru tenul meu extra problematic. Am porii dilatați, iar aceasta a reușit să facă o treabă excelentă. Sigur am să revin la ea.

cumparaturile mele pick n dazzle

8.Juicy sheet mask de la Holika-Holika. Aceasta din păcate a rămas intactă și așteaptă să fie pusă la teste. Momentan nu știu să vă spun nimic despre ea. A încercat-o cineva?

Am mai primit și 3 mostre tare faine

%d blogeri au apreciat: