Idei de cadouri de Crăciun 2021 gift guide lindemona articole handmade
Cumparaturi

Idei de cadouri de Crăciun 2021

Am trecut cu bine și cu rele, important e că am trecut deja în luna sărbătorilor de iarnă, luna magică a anului, când totul miroase a vin fiert, scorțișoară, vanilie, portocale și brad. Luna cu cea mai mare agitație, dar cu liniște în suflet și inimă. Știu că majoritatea vă pregătiți deja cadourile pentru cei dragi. Unii poate ați ales deja câteva bunătăți, alții poate sunteți în toiul căutărilor de cadouri de Crăciun. Anul acesta m-am gândit să vă las aici câțiva români frumoși cu afaceri mici, dar superbe. Poate vă inspiră și poate ajutăm și afacerile mai mici să crească. În plus, ei cu siguranță ne oferă cadouri mai deosebite pentru cei dragi din viețile noastre.
PS: articolul nu conține plasare de produse, nu sunt reclame plătite. Le-am căutat de ceva timp, le urmăresc și mi-a plăcut conceptul lor. De asta vi le prezint și vouă.

Lumănări parfumate artizanale

FlairScent – Vă invit să o cunoșteți pe Andra din Iași și proiectul ei de suflet FlairScent.ro. Face niște minunății de lumănări naturale handmade cu diverse arome și în diverse forme. Găsiți și produse din ceramică, accesorii și multe altele. Mai bine să intrați pe FlairScent.ro și să le descoperiți voi.

Liniște Candles – fac lumănări din soia pură, turnate chiar de mănuțele lor în borcănașe tare drăguțe și diverse arome. Acum de Crăciun v-au pregătit lumănare cu aroma de turtă dulce ca tine sau sentimente la cuptor ce dospesc a dor. Le puteți vedea chiar voi pe pagina liniște.candles.

Candelina – Faceți cunoștință cu Adina și Alex, doi tineri din București care au pus bazele Candelinei. Fac lumănări din ceară naturală și momentan au lansate 3 variante. Îi găsiți pe Candelina.ro

Tablouri, picturi

PaginaCuTablouri – realizează tablouri tip canvas cu pictură digitală. Este un tablou mai deosebit, ideal pentru a fi oferit cadou unei persoane dragi. Îi găsiți pe instagram la PaginaCuTablouri.

Căni, pahare, cești

Handmade by Denisa – face niște căni superbe cu diverse ficurine pe ele. În plus, acum de sărbători are globuri frumoase și personalizate. Merită să trageți cu ochiul pe pagina ei Handmade by Denisa.

Hand MadeAccesories – dacă căutați o cană deosebită, aici sigur o găsiți. Face magie dintr-o cană banală și o transformă în artă pură. Vedeți și voi pe Hand MadeAccesories.

Maravi – alt gen de cănuțe foarte frumoase. Ei vă personalizează picturile de pe căni și mesajele. Eu cănuțe pentru iubitori de animale, pentru prieteni, iubiți etc. Acum, de sărbători, au și globuri faine. Foarte interesante, vizitații pe site-ul lor Maravi.ro.

Macrame, coșetat, tricotat

Estelle Macrame – Estera face diverse decorațiuni din macrame, absolut superbe. Acum, în prag de sărbători, găsiți și ornamente pentru brad sau casă. O găsiți pe Facebook pe Estelle Macrame.

Macrame Stay.Boho – Ea e Eve și face îngerași din macrame. Și coronițe. Și decorațiuni pentru casă. Și genți. Și vă invit să descoperiți frumusețile ce ies din mâinile ei pe macrame.stay.boho.

Daga macrame – o găsiți pe instagram la Daga Macrame cu toate frumusețile din mâinele ei: ornamente, decorațiuni pentru casă, accesorii, decorațiuni pentru copii, cort din macrame etc.

Clod Wool Studio – Claudia Stoe face minuni din lână, precum globuri pentru iarnă, figurine, păpușele, îngerași. Lucrările ei puteți vedea pe pagina de facebook Clod Wool Studio.

Waceera Macrame – vă propun mai multe pentru macrame, o metodă tare faină, dar parcă puțin promovată la noi în țară. O las pe Waceera Macrame să vă încânte cu decorațiuni de Crăciun, dar găsiți și decorațiuni pentru perete sau ghirlande.

Cadouri diverse – printuri, bijuterii, make-up, decorațiuni

Panda Gabriela Handmade – la ea găsiți toate minunățiile lumii atunci când vine vorba despre lucruri printate: decorațiuni pentur brad, tricouri, pandantive, body pentru copii personalizat, cake topper personalizat, invitații, felicitări, agende, calendare și mai câte. Mai bine o vizitați pe pagina ei Panda Gabriela Handmade și vă lămuriți.

Big Dreams Handmade – găsiți mai mult pe partea de print, globuri personalizate, diverse ornamente pentru brad și csă, pentru botezuri, aniversări etc. Le puteți vedea pe pagina ei Big Dreams Handmade.

Concrete Concept – realizează diverse elemente de decor din beton raw. Un concept tare drăguț, îi găsiți pe pagina lor Concrete Concept.

Făbricuța de rășină – ei fac magie din rășină. Găsiți diverse accesorii, boluri, suporturi pentru fructe sau prăjituri, tăvițe etc. Intrați pe pagina lor Făbricuța de rășină și vă minunați și voi.

SăpunĂRia – Raluca Gelei face săpunuri handmade, din uleiuri esențiale și pigmenți minerali cosmetici și le puteți vedea pe pagina ei SăpunĂRia.

Noor Handmade Atelier – surprind povestea ta într-o lampă de veghe. Așa că dacă ești în căutarea unui produs și drăguț și util, vezi creațiile lor pe pagina Noor Handmade Atelier.

Busicou withlove – cadouri lucrate cu iubire. Altfel nu știu să vi le prezint. Găsiți cadouri personalizate pentru cei dragi, precum jurnale, diverse cutii personalizate, penițe, ștampile pentru ceară, set pentru cafea, kit pentru scrisori, tablouri etc. Un amalgan de cadouri unicate pe pagina Busicou.com.

Codria – găsiți diverse obiecte făcute din lemn, pandantive, globuri, rame, figurine, butoni, decorațiuni. Intrați pe site-ul lor Codria.ro pentru a vedea minunățiile.

Craftz.ro – produc diverse accesorii și decorațiuni din lemn și licheni. E ceva deosebit ce pot scoate din cele două materiale. Aruncați o privire pe site-ul lor Craftz.ro.

Haine, poșete, de-ale femeilor plăceri

Red Cardigans – găsiți la ei cardigane superbe, pufoase și colorate. Site-ul este momentan în lucru, așa că vă las pagina lor de instagram RedCardigans.

Livada cu rochii – este un site unde găsiți haine cu motive tradiționale, făcute ca să fie la modă oricând. Au brăuri, șorțuri, rochii, cămăși, catrințe, de toate pentru toate gusturile. Și ceva unic. Doar la Livada cu rochii.

Freya – dacă vă plac bijuteriile minimaliste, dar frumoase, atunci s-ar putea să vă găsiți inspirația la Freya Bussiness.

Mala Leather Studio – un studio românesc cu produse făcute manual din piele. Au gestuțe superbe și în multe modele și culori. Vedeți pe site-ul lor MalaBags.ro.

Bags by Ecaterina Anastasiu – din Brașor, Ecaterina face genți superbe, lucrate manual. Trebuie să le vedeți și voi pe pagina ei de instagram cati_handmadebags.

Iana Willkofer – pentru iubitoarele de make-up, vă las linkul spre pensulele create de Iana Willkofer, sigur o să fie o alegere perfectă.

Pentru pici și mămici

DADAshop.ro – fac mobilie, accesorii și decorațiuni doar din lemn și materiale prietenoase pentru copii. Un concept tare drăguț, vă invit pe site-ul lor să-l descoperiți DADAshop.ro.

Pretty Little Box – tricotează cu iubire și dăruire diverse hăinuțe pentru copilași: șosetuțe, vestuțe, căciulițe. Găsiți și cutii pentru nou născuți, cadou ideal pentru viitori părinți. Creațiile ei pe pagina Pretty Little Box.

Iya.ro – un magazin pentru pici și mămici. Găsiți produse pentru graviduțe, dar și multe jucărioare deosebite pentru copii, decorațiuni, hăinuțe etc. Doar pe IYA.ro.

Plush Vocal – nu știu unde să-i încadrez. Fac ursuleți care au înregistrată vocea ta. Foarte interesantă idee și tocmai i-am descoperit că s-au lansat. Îi găsiți pe pagina de instagram PlushVocal.

Cam asta am adunat eu, cu siguranță cu timpul o să descopăr și alte afaceri mici și drăguțe. Acum, dacă știți voi alții care merită promovați, vă rog să scrieți în secțiunea de comentarii.

Până atunci, să vă bucurați de perioada asta de dinainte de sărbători, să pregătiți cadourile cu drag și să ne recitim cu bine 😉

%d blogeri au apreciat: