primele mele cumparaturi cupio
Cumparaturi

Primele mele cumpărături Cupio

Bună dragilor, cu siguranță ați văzut magazinele din mall-uri ale celor de la Cupio sau cel puțin câte o reclamă cu produsele lor. La fel mi-au atras și mie atenția. Așa că anul trecut fiind în căutare de noi produse cosmetice am decis să fac și primele mele cumpărături Cupio. Rezultatul? Am mai revenit pe la ei.

Prima comandă

Primele cumpărături pe care le-am făcut de la Cupio au fost în vara anului trecut, când mi-am luat câteva lucrușoare pe care voiam să le port la nunta cumnatei mele. Așa că mi-am ales următoarele produse:

 

 • Adeziv multifuncțional make-up. Pentru că am ales gene false de la ei, am zis să iau și un adeziv. Iar pentru că nu am putut să mă decid, am ales două feluri. Acesta este atât pentru gene, cât și pentru ochi sau buze. L-am încercat și mi-a plăcut. Este transparent, se uscă repede. Genele rezistă bine cu el, iar machiajul este wow. A costat 24,90 lei.
 • Adeziv gene false Cupio – transparent. Având în vedere că am folosit celălalt adeviz, momentan acesta stă doar ca rezervă. A costat 24,90 lei.
 • Extensii de gene permanente – Mink B Mix, mărime 0.10. Grosimea genelor este de 10, iar lungimea lor este de la 7 mm la 13 mm. Arată foarte bine și de abea aștept să le încerc. Din păcate încă nu am avut ocazia să le port, dar vine și momentul lor. Au costat 89,90 lei.
 • Gene false banda CupioLash Desire N304. Mi-am dorit gene false frumoase, care să oferă un look mai natural. Iar acestea au fost exact ce am căutat. Rezistă foarte bine și nu sunt deloc incomode. Le-am curățat după fiecare utilizare și arată impecabil. Sigur am să încerc și alte modele. Au costat 18,90 lei.
 • Glitter make-up Crystal Bronze. Un glitter superb, l-am folosit și pentru machiaj și pentru manichiură. Arată extrem de bine, îmi place. A costat 59,90 lei.
 • Ruj lichid MUAH Matte Lipcolor – Naked Touch. V-am povestit despre acest ruj într-un articol special dedicat lui. Îmi place foarte mult. Mai multe detalii găsiți în articol.
 • Cercei Swarovski Elements Party Queen. Niște cercei care cu siguranță o să te scoată în evidență. Foarte eleganți, fini și strălucitori. Nu mi s-au părut atât de frumoși din pozele de pe site-ul lor, așa că am stat cu sufletul la gură până să ajungă coletul. Dar m-au cucerit instantaneu. Arată mult mai bine în realitate. Au costat 89 lei.

A doua comandă

Cupio a avut oferte irezistibile în perioada de Black Friday din toamna aceasta și nu am putut să nu profit de ele. Sincer, produsele lor s-au vândut mai ceva ca pâinea caldă. Iar pentru toate produsele din coș am plătit doar 46,70 lei. Sper ca și anul acesta să aibă asemenea oferte. Cred că le cumpăr tot magazinul :))

 • Gel de sprancene Brown 01. Păcat că le-au scos din portofoliu, era foarte bun, pigmentat și fixa bine sprâncenele.
 • Creion sprancene maro Aqua Waterproof. Un produs super bun, îmi place mult, creionul este retractabil și oblic. Rezistă foarte bine.
 • Mascara Lash DNA. Nu știu dacă eu am avut așa ghinion, dar rimelul acesta nu face nimic. Cred că am nimerit unul uscat 🙁 Și am fost așa curioasă de el. E primul produs care m-a dezamăgit de tot.
 • Tuș lichid waterproof. Prețul întreg este de 11,90 lei și l-am cumpărat cu 4 lei. 4 lei! Și e un tuș bun, rezistent, pigmentat. Mi se pare totuși că se consumă cam prea repede, iar pensula nu m-a prea încântat. Ok, la ofertă e o minune, la preț întreg… au fost altele care mi-au plăcut mai mult. Dar per total, e un produs ok.
 • Creion contur buze nunața 505 și 509. După produsul acesta cred că o să plâng. E super bun, îl folosesc pentru buze în locul rujului. Îl vreau din nou în magazine!!!
 • Creion sprâncene 402. Pentru că nu îmi vopsesc deloc sprâncenele, îmi place să folosesc creioane pentru a le oferi o formă frumoasă. Iar acesta avea și o perie utilă la capăt
 • Clame de păr alb-negru. Clame mici, foarte bune și ieftine, cu doar 3,90 lei. Îmi place să îmi prind părul cu ele, ca să nu îl deteriorez așa.
 • Nail Growth Cupio in the City 15 ml. Ojele astea îmi plac super mult, sunt pigmentate, se usucă relativ repede și rezistă bine pe unghii.
 • Gene false Fierce. Nu le-a ajuns momentul de glorie să fie scoase în oraș. Mi se par puțin cam lungi. Cele din prima comandă îmi plac mult mai mult și par mai de calitate.

Din păcate majoritatea produselor din a doua comandă au fost discontinuate și nu se mai pot găsi în magazine. Unele produse chiar au fost foarte bune, îmi pare rău că le-au scos. Sper totuși să descopăr noutăți la fel de interesante și de bune.

PS: puteți cumpăra produsele și online de pe site-ul lor www.cupio.ro 😉

Cum arată coșul vostru după cumpărăturile CUPIO? Care produs vă place cel mai mult?

%d blogeri au apreciat: