8 ținute din noua colecție La Donna by Cătălin Botezatu lindemona blog
Fashion

8 ținute din noua colecție La Donna by Cătălin Botezatu

„Pssst! Ai auzit? Colecția nouă a fost creată de Cătălin Botezatu și se găsește la DyFashion.” Așa mi-am început ziua și tare m-am înseninat când am văzut ce produse vestimentare faine sunt și mi se par prețuri decente. Tocmai din acest motiv m-am gândit să vă anunț de această lansare și să vă arăt cele 8 ținute din noua colecție La Donna by Cătălin Botezatu.

Pentru a afla mai multe informații despre ținută, v-am lăsat la Detalii link direct spre produs. Găsiți acolo prețul, informații despre material și diverse mărimi. Mărimile sunt de la S la 4XL.

Produsele sunt preponderent din bumbac și găsiți fiecare vestimentație în 2-5 culori diferite. Eu am ales cele care mi-au atras atenția și mi se par super drăguțe.

Despre DyFashion

DyFashion este un magazin de produse vestimentare, încălțăminte și accesorii, dedicat publicului feminin. Cu sediul în Râmnicu Vâlcea, DyFashion comercializează peste 20.000 de articole, au o gamă largă de produse și mai ales mărimi, de la XS la 6XL. Găsiți atât produse din import, cât și produse românești, de calitate. Au o politică de retur bună, poți înlocui articolul primit sau poți cere banii înapoi. Returul se poate face în decurs de 14 zile calendaristice de la primirea coletului, gratuit, dacă nu îți place produsul sau dacă nu ți se potrivește mărimea. Poți alege înlocuirea produsului cu alt produs (doar o singură dată/comandă) sau să ceri bănuții înapoi.

Eu am făcut până acum 5 comenzi la ei și am avut un singur retur. Am cumpărat doar rochii și am fost mulțumită de tot. O singură rochie luată pentru mama a avut mărimea greșită, am făcut retur și am cerut banii înapoi. Totul a decurs foarte bine și banii mi-au fost restituiți imediat după ce a ajuns coletul la ei. Eu de fiecare dată am plătit online cu cardul, imediat după plasarea comenzii, fără a întâmpina probleme.

Despre Cătălin Botezatu

Cătălin nu cred că are nevoie de prea multă introducere. Este un creator de modă foarte cunoscut, atât în țară, cât și în toată lumea. Este singurul creator de modă din România care se ocupă de tot atunci când vine vorba de prezentări, de la scenografie, coloană sonoră, accesorii etc. 

Astăzi, Cătălin Botezatu, împreună cu cei de La Donna din Cluj vin pe piață cu o colecție frumoasă, ușor elegantă, ușor lejeră. Produsele lor fiind fabricate în România.

noua colecție La Donna by Cătălin Botezatu lindemona blog

Despre La Donna

La Donna este un brand românesc, cu origini în Cluj, dar care aduce mici bucurii publicului feminin din 2003 încoace. În portofoliul lor găsim rochii elegante, fuste, cămăși, dar și haine mai lejere, bluze, pantaloni sau tricouri. Într-un cuvânt, de toate pentru toate.

PS: Acest articol nu este sponsorizat, este scris din inițiativa mea. Conține linkuri de afiliere prin 2Performant, ceea ce înseamnă că dacă voi achiziționați ceva, eu primesc un comision mititel pentru care vă sunt extrem de recunoscătoare. Pe voi nu vă costă nimic ;)

Ați văzut noua colecție La Donna by Cătălin Botezatu? Care ținute vă plac? Ați cumpărat până acum de la DyFashion?

%d blogeri au apreciat: