gata femeie, mâine e luni!
Healthy life

Gata femeie, mâine e luni!

Chiar așa! Mâine e luni și prima zi a lunii aprilie. Știți deja că ziua în care toți oamenii încep să facă schimbări, încep noul abonament la sală sau o dietă este LUNI. Nu se știe niciodată care luni. Dar mereu e „de luni încep”. A sosit acel luni mult așteptat. Faptul că e 1 aprilie e chiar o coincidență și sper să nu îmi umbrească gândirea limpede și motivația acerbă de acum. Așa că trebuie să spun tare și răspicat: Gata femeie, mâine e luni!

Te întrebi ce m-a apucat? Să o luăm de la bun început. În urma întâmplării de acum aproape 2 ani, am slăbit foarte bine, probabil ajungând la greutatea ideală. Însă după ce am început să mă recuperez, am început să și pun înapoi kilogramele pierdute. Prin decembrie am reușit să dau jos 4-5 kg, însă cu siguranță nu e suficient. Așa că tot așteptam încă un impuls ca cel din decembrie pentru a mă reapuca de slăbit. Cred că a sosit momentul. Spring SuperBlog vine cu o nouă probă, iar de data aceasta este o adevărată provocare pentru mine.

Dietă? Am încercat să slăbesc de mai multe ori, de fiecare dată cu rezultate vizibile, însă nu am încercat niciodată o dietă strictă. Nici nu recomand cuiva să încerce așa ceva. Trebuie să te gândești că viața continuă, problemele o să apară și nu o să ai mereu timp și nervi să ai grijă în ce zi a săptămânii ești, să te uiți pe listă ce ai voie să mănânci în ziua respectivă. Dacă lista îți permite luxul acesta. Trebuie mereu să pornești de la ceea ce mănânci acum și să încerci să adaptezi gusturile tale cu mâncare sănătoasă. Așa slăbești sănătos și rezultatele se văd în timp.

Smart Diet Experience – o dietă sănătoasă altfel

Cu toții știm că nu e cel mai ușor să îți schimbi stilul de gătit, iar atunci când ești singurul din casă care ține o dietă poate deveni un adevărat chin. Familia poate nu dorește să își schimbe meniurile, iar tu sigur nu vei fi dispus să gătești 2 feluri diferite. Tocmai de aceea vreau să îți povestesc despre o dietă altfel.

Smart Diet este o adevărată experiență, iar dacă îi ești fidel, poate fi una memorabilă. Cei de la Smart Diet sunt o echipă de profesioniști, care îți propun 3 variante diferite de pachete special concepute pentru a te ajuta în lupta cu kilogramele în plus.

Ce este un pachet

Smart Diet a conceput un meniu de slăbit pe care trebuie să îl urmezi timp de o săptămână pentru a vedea rezultate. Însă meniul nu este doar o simplă listă! Este un meniu în toată regula, cu mâncare gătită de bucătarii lor, gata preparată pentru a fi savurată la tine acasă, la birou sau oriunde te afli. Cum e posibil?

Smart Diet îți pune la dispoziție 3 pachete. Primele două pachete conțin mâncăruri cu carne, iar cel de-al treilea este special conceput pentru vegetarieni. Fiecare pachet conține 3 mese pe zi cu 2 gustări pentru o săptămână întreagă. Trebuie să consumi la ore regulate doar ceea ce îți este pus la dispoziție pentru a obține cele mai bune rezultate.

Conceptul acesta mi s-a părut foarte interesant, practic, dar eram curioasă cât de gustos ar putea fi. Așa că am analizat fiecare meniu și am rămas foarte plăcut surprinsă. Meniurile conțin mâncăruri gustoase, gen lasagna de legume, porridge cu fructe, biscuiți cu fructe, prăjituri, tocăniță de ciuperci cu carne de curcan, paste bolognesse, ciorbă de perișoare cu pui, pui curry și multe alte bunătăți. Deja mi-am făcut poftă de ele.

Tot ei îți pun la dispoziție un calculator prin care să afli indicele tău de masă corporală. Asta ca să îți faci singur calcule în cât timp poți ajunge la greutatea mult visată.

Tu ce dietă alegi când vrei să scapi de kilogramele în plus?

Fie că alegi să urmezi propunerile Smart Diet Experience, fie optezi pentru un stil de viață sănătos personal, rămâi motivat și perseverent. Cele două chei importante în lupta cu kilogramele în plus. Și un ingredient minune: sport (mișcare).

Important este să fim sănătoși și să ne simțim bine cu noi înșine.

Acestea fiind spune, eu am să vă țin la curent cu ce am reușit să fac în lupta asta. Sper să ne vedem învingători la final 😉

%d blogeri au apreciat: