Despre mine

lindemona blog despre mine contact

„Totul a început încet şi se scurge tot mai repede.”

 Bună dragilor,

Sunt Gerlinde, am 29 de ani şi sunt din Nădlac, judeţul Arad.

În lumea blogging-ului am intrat în urmă cu vreo 12 ani. Am început cu un blog personal. Apoi am renunţat la acest hobby din cauza timpului. Însă a fost o perioadă foarte prosperă şi am avut posibilitatea de a învăţa mult mai mult despre ce înseamnă cu adevărat PR, scrierea de articole, promovare, social media ş.a.m.d.

Acum am considerat că trebuie să continui în blogging, deşi am ales să abordez o altă temă, cea de beauty. În acest blog veţi găsi majoritatea articolelor legate de frumuseţ, îngrijire, dar NU vreau să rămănă doar atât. Vor urma şi altfel de articole, legate despre frumuseţe interioară, gânduri, păreri, dezvoltare personală. Într-un total, este un blog care abordează subiecte care ne înconjoară, de care ne lovim zilnic. Un blog despre mine, despre tine, despre oricine!

Cu drag,

lindemona blog

 

 

 

PS: De ce atât Oriflame?!

Cu siguranţă v-aţi întrebat de ce postez atât de multe lucruri despre Oriflame şi dacă sunt lucruri adevărate sau doar articole sponsorizate. Sunt în Oriflame din anul 2011, pe când am ales să mă înscriu în această companie, fără să ştiu despre ce este exact vorba. M-am alăturat echipei datorită unei prietene, pe care voiam să o ajut să îşi facă programul pentru sponsori, iar ea m-a ajutat cu programul de bun venit şi să descopăr produsele Oriflame. De atunci m-am îndrăgostit de produsele Oriflame. Am descoperit să pot să îmi cumpăr produsele mai ieftin decât din magazine sau consultanţi, că fidelitatea mea era mereu răsplătită şi că am produse de calitate. Am continuat ca şi client direct (comandam pentru mine, eventual pentru 1-2 prietene). În primăvara acestui an am avut oportunitatea de a cunoaşte o persoană minunată, care mi-a arătat şi cealală latură a companiei, cea din care poţi face o afacere personală, fără investiţii financiare şi fără riscuri. De abea de atunci am înţeles cât de complexă este această afacere. Şi mi-am propus să încep propria afacere Oriflame. Şi mă bucur că am făcut această alegere.

Review-urile pe care le veţi găsi pe blog sunt 100% sincere, cu plusuri şi minusuri. Nu recomand produsele doar pentru că sunt în această companie. Sunt o persoană sinceră şi nu vreau un blog care promovează un brand, ci care vă prezintă beneficiile şi dezavantajele produselor, părerea mea despre ele şi experenţa mea!

 

%d blogeri au apreciat: