Oriflame

Aniversare Oriflame 50 ani – program de bun venit

Bună dragilor, luna aceasta Oriflame sărbătorește 50 de ani de când ne încântă cu produse de calitate, dar și cu un business avantajos. Această aniversare Oriflame vine cu o mulțime de produse noi, oferte și cadouri, dar și cu un nou program pentru consultanți și pentru sponsori. Despre acestea mi-ar plăcea să vă povestesc astăzi. Vă reamintesc: sunt programe la care se poate înscrie oricine, indiferent de sex, vârstă (totuși, specific peste 16 ani) sau alte criterii.

Acestea fiind spuse, nu vă mai țin pe jar. Acestea sunt cele două programe valabile în campaniile C5 și C6 Oriflame 2017 și cadourile pe care veți primi:

1. Program de bun venit

În campania C5-C6, Oriflame are un program super pentru cei care se înscriu. Acest program de bun venit presupune parcurgerea a 3 pași:
  • Pasul 1: plasarea unei comenzi de minim 150 lei (preț de catalog) din catalogul C5/C6
  • Pasul 2: plasarea unei comenzi de minim 250 lei (preț de catalog) din catalogul C6/C7
  • Pasul 3: plasarea unei comenzi de minim 350 lei (preț de catalog) din catalogul C7/C8
Dacă parcurgeți un pas, plasați comanda în următoarea campanie și primiți cadoul. Pentru a primi toate cadourile, trebuie să parcurgeți toți pașii. Dar dacă vă place ideea cel puțin 1%, lăsați un mesaj și am să vă răspund la orice întrebare aveți ;)
Acestea sunt cadourile:

Singuri vă puteți îndeplini visurile. Hai să încercăm! Înscrie-te AICI sau lasă-mi un mesaj. Parcurgem acest program de bun venit împreună!
 

2. Program pentru sponsori

 
Cadourile nu se opresc aici. Oriflame te răsplătește de fiecare dată când îți inviți prietenii să se alăture echipei tale. Iar de acest program poate beneficia oricine e consultant Oriflame, chiar și noii consultanți. Să vedem cum puteți obține cadourile:
 
Invită doi prieteni să se alăture echipei Oriflame, ajută-i să realizeze Pasul 2 din Programul de Bun Venit C5 și primești la alegere, un set pentru ea sau un ceas pentru el, pentru numai 10 lei.
Produsele cadou sunt cumulative: pentru 2 recruți care au finalizat Pasul 2 din Programul de Bun Venit C5, sponsorul obține unul dintre cadouri , pentru 4 recruți obține două cadouri (poate alege 2 seturi pentru femei, 2 seturi pentru bărbați sau ambele cadouri șamd.
Invită doi prieteni să se alăture Oriflame, ajută-i să realizeze Pasul 2 din Programul de Bun Venit C6 și primești o mașină de înghețată pentru numai 10 lei.
Produsele cadou sunt cumulative: pentru 2 recruți care au finalizat Pasul 2 din Programul de Bun Venit C6, sponsorul obține un cadou, pentru 4 recruți obține două cadouri etc.

Dacă vreți și voi să

vă distrați 
arătați bine 
câștigați bani
completați AICI formularul, iar eu am să vă contactez. Sau puteți să îmi lăsați un mesaj ;)
Toți consultanții/clienții direcți beneficiază de următoarele procente de discount, în funcție de valoarea comenzii:
aniversare oriflame program de bun venit c5 c6 2017

Vă aștept în echipa mea!

%d blogeri au apreciat: