Fii pe val cu Oriflame C9-C10
Oriflame

Fii pe val cu Oriflame C9-C10

Hey-hey, Azi vorbim din nou despre o oportunitate de câștig. După cum v-ați obișnui, Oriflame lansează la fiecare 3 campanii un super program de bun venit și un program pentru sponsori. De data aceasta e timpul să fii pe val cu Oriflame. Hai să vedem ce vă așteaptă în următoarele campanii.

Program de bun venit

pasul 1 program bun venit hair & nail nutricomplex
pasul 2 program bun venit hair & nail nutricomplex
pasul 3 program bun venit hair & nail nutricomplex

Program pentru sponsori

Invită doi prieteni să se alăture Oriflame, ajută-i să realizeze Pasul 2 din Programul de bun venit C9. Primeşti geanta Navy pentru numai 10 lei. Produsul cadou este cumulativ. Pentru 2 recruţi care au finalizat Pasul 2 din Programul de bun venit C9, sponsorul obţine o geantă Navy, pentru 4 recruţi obţine două genţi Navy şamd. Produsul cadou se primeşte în comanda din campania C11.
program sponsori oriflame c9 hair & nail nutricomplex
Invită doi prieteni să se alăture Orifl ame, ajută-i să realizeze Pasul 2 din Programul de bun venit C10. Așa primeşti geanta de umăr Navy pentru numai 10 lei. Produsul cadou este cumulativ. Pentru 2 recruţi care au fi nalizat Pasul 2 din Programul de bun venit C10, sponsorul obţine o geantă de umăr Navy, pentru 4 recruţi obţine două genţi de umăr Navy şamd. Produsul cadou se primeşte în comanda din campania C12.
program sponsori c10 oriflame hair & nail nutricomplex
! Programul de sponsori poate fi parcurs și de cei care se înscriu acum.
Dacă și tu îți dorești să arătați bine, să te distrezi, să câștigi bani și vara asta să fii pe val cu Oriflame, te invit în echipa mea. Te poți înscrie AICI sau lasă-mi un mesaj și am să te contactez eu 😉

Împreună contruim o afacere de secces!

E timpul să fii pe val cu Oriflame!

%d blogeri au apreciat: