Oriflame

Program bun venit C8 Oriflame

program de bun venit consultanti oriflame

Hey-hey, Ce mai faceți, dragilor? Mă gândeam să vă povestesc astăzi despre un program super fain, de care pot beneficia noii înscriși la Oriflame. Așa că vorbim pe larg despre noul program bun venit și program pentru sponsorii Oriflame.

Program bun venit
În campania C8, respectiv până în 22 iunie, ora 21:00, Oriflame are un program super drăguț pentru cei care se înscriu. Acest program de bun venit presupune parcurgerea a 3 pași:
  • plasarea unei comenzi de minim 150 lei (preț de catalog) din catalogul C8
  • plasarea unei comenzi de minim 250 lei (preț de catalog) din catalogul C9
  • plasarea unei comenzi de minim 350 lei (preț de catalog) din catalogul C10
Dacă parcurgeți un pas, în următoarea campanie primiți cadoul.
Și acestea sunt cadourile:
program bun venit oriflame c8
Nu e așa că sunt superbe cadourile? Și vă puteți alege cadoul perfect pentru voi. În acest catalog sunt și produse pentru bărbați, așa că băieți, acum și voi sunteți răsfățați 😉
Discount
Probabil că deja toți știți că Oriflame își răsplătește clienții direcți (consultanții) cu discount-uri, în funcție de valoarea comenzilor (la preț de catalog). Acestea sunt nivelele de discount și sunt valabile tuturor clienților direcți, indiferent de ”vechime” și pentru toate produsele (cosmetice, produse de îngrijire, accesorii, etc.):
discount oriflame
Program de loialitate (pentru cei înscriși în campania C8)
Dacă sunteți noi înscriși în echipa de consultanți Oriflame, puteți beneficia doar de programul de bun venit și program pentru sponsori (în catalogul 8 nu există). Însă după primele 3 campanii, respectiv după terminarea celor 3 pași din programul de bun venit, veți fi răsplătiți pentru loialitatea voastră.
Hai să vedem care este programul de loialitate de care pot beneficia cei care se înscriu în campania 8 (până în 22 iunie), după parcurgerea programului de bun venit:
  • Loialitate mică – C12-C13 (25.08 – 05.10.2015)
Plasează comenzi de 150 de lei (preț de catalog) în fiecare din campaniile 12 și 13 din 2015. Revino in C14 cu o comandă de orice valoare și primești portofelul Navy pentru 7 lei. Pragul de 150 de lei poate fi atins în fiecare dintre campanii din comenzi cumulate, iar primirea produsului este condiționată de plasarea unei comenzi în C14.
portofel navy oriflame
SAU
  • Loialitate mare – C11-C13 (04.08 – 05.10.2015)
Plasează comenzi de 350 de lei (preț de catalog) în fiecare din campaniile 11, 12 și 13 din 2015. Revino in C14 cu o comandă de orice valoare și îți completezi colecția Navy cu ochelarii de soare, ceasul si portofelul, toate pentru 15 lei. Pragul de 350 de lei poate fi atins în fiecare dintre campanii din comenzi cumulate, iar primirea produselor este condiționată de plasarea unei comenzi în C14.
program loialitate mare orifkame
ATENȚIE! Puteți beneficia doar de unul din cele două programe de loialitate.
Dacă vreți și voi să
  • vă distrați
  • arătați bine
  • câștigați bani
completați AICI formularul, iar eu am să vă contactez. Sau puteți să îmi lăsați un mesaj 😉

Vă aștept în echipa mea! Hai să facem pașii din program bun venit împreună!

%d blogeri au apreciat: