program de bun venit si program pentru sponsori c6 2018 oriflame oportunitati consultant reprezentant vanzari
Oriflame

Program de bun venit & sponsori C6 2018 Oriflame

Bună dragilor, primăvara asta vine cu o mulțime de noutăți de la Oriflame, dar și oportunități cărora merită să le acordăm o atenție sporită. Cu Oriflame am învățat o mulțime de lucruri importante, cunoștințe de care mă bucur în viața de zi cu zi. Mi-a oferit ocazia să cunosc oameni noi, mi-a oferit materialele necesare clădirii unei afaceri proprii și mi-a dăruit mii de zâmbete. De acea de fiecare dată vă povestesc cu drag despre Oriflame și mai ales despre oportunitățile de care puteți beneficia și voi. Astfel, astăzi vă prezint noul program de bun venit și program pentru sponsori C6 2018 Oriflame:

 

1. Program de bun venit

În campania C6, Oriflame are un program super pentru cei care se înscriu. Acest program de bun venit presupune parcurgerea a 3 pași:
  • Pasul 1: plasarea unei comenzi de minim 150 lei (preț de catalog) din catalogul C6
  • Pasul 2: plasarea unei comenzi de minim 250 lei (preț de catalog) din catalogul C7
  • Pasul 3: plasarea unei comenzi de minim 350 lei (preț de catalog) din catalogul C8
Dacă parcurgeți un pas, plasați comanda în următoarea campanie și primiți cadoul. Pentru a primi toate cadourile, trebuie să parcurgeți toți pașii. Dar dacă vă place ideea cel puțin 1%, lăsați un mesaj și am să vă răspund la orice întrebare aveți ;)
Acestea sunt cadourile:
program de bun venit c6 2018 oriflame
program de bun venit c6 2018 oriflame
program de bun venit c6 2018 oriflame
Singuri vă puteți îndeplini visurile. Hai să încercăm! Înscrie-te AICI sau lasă-mi un mesaj. Parcurgem acest program de bun venit împreună!

2. Program pentru sponsori

 
Cadourile nu se opresc aici. Oriflame te răsplătește de fiecare dată când îți inviți prietenii să se alăture echipei. Iar de acest program poate beneficia oricine e consultant Oriflame. Să vedem cum puteți obține cadourile:
 program pentru sponsori c6 2018 oriflame
Invită doi prieteni să se alăture echipei Oriflame, ajută-i să realizeze Pasul 2 din Programul de Bun Venit C6 și primești Blenderul cu storcător de fructe Russell Hobbs 2-în-1 pentru numai 10 lei.
Produsele cadou sunt cumulative: pentru 2 recruți care au finalizat Pasul 2 din Programul de Bun Venit C6, sponsorul obține un blender , pentru 4 recruți obține două blendere șamd.
Dacă vreți și voi să
vă distrați 
arătați bine 
câștigați bani
completați AICI formularul, iar eu am să vă contactez. Sau puteți să îmi lăsați un mesaj ;)
Toți consultanții/clienții direcți beneficiază de următoarele procente de discount, în funcție de valoarea comenzii:
catalog c6 oriflame 2018 comision vanzari directe

Te aștept în echipa mea!

%d blogeri au apreciat: