Programele pentru consultantii Oriflame
Oriflame

Program de bun venit şi pentru sponsori C2-C3 Oriflame

Dragii mei,

Vorbim de produse cosmetice, de îngrijire și alte lucruri, dar ce ziceți dacă povestim și despre business? Astăzi a început campania C2 de la Oriflame și cu ea, s-a dat startul unui nou program de bun venit și pentru sponsori.

Ok, vă spun despre afaceri și trec la premii?! Cam da. În primul rând, Oriflame este o companie care îți oferă un job part-time sau full-time, reduceri la cumpărături, premii prin diverse programe, distracție prin diverse călătorii și multe alte beneficii. Dar îți oferă și oportunitatea de a construi propria afacere. Cum? Tu decizi când lucrezi, cât lucrezi, unde și cu cine. Oriflame doar îți pune la dispoziție un plan de afacere foarte bine structurat, îți oferă sprijin și un așa numit sponsor, adică o persoană care îți este mereu alături când ai nevoie de un sfat, un sprijin sau un prieten. Îți pune la dispoziție produsele, se ocupă de îmbunătățirea lor, lansează altele noi și în tendințe; practic ai tot ce ai nevoie într-o afacere. Tu trebuie doar să îți dorești să faci ceva. Iar acum este momentul potrivit să începi să lucrezi pentru tine și viitorul tău.

Hai să vedem care sunt noile programe, de care se poate bucura oricare consultant nou Oriflame:

colectia Pink Delight Oriflame

Program de bun venit

În campania C2-C3, Oriflame are un program super drăguț pentru cei care se înscriu. Acest program de bun venit presupune parcurgerea a 3 pași:
  • Pasul 1: plasarea unei comenzi de minim 150 lei (preț de catalog) din catalogul C2/C3
  • Pasul 2: plasarea unei comenzi de minim 250 lei (preț de catalog) din catalogul C3/C4
  • Pasul 3: plasarea unei comenzi de minim 350 lei (preț de catalog) din catalogul C4/C5
Dacă parcurgeți un pas, plasați comanda în următoarea campanie și primiți cadoul. Pentru a primi toate cadourile, trebuie să parcurgeți toți pașii. Dar dacă vă place ideea cel puțin 1%, lăsați un mesaj și am să vă răspund la orice întrebare aveți ;)
Acestea sunt cadourile:
Program de bun venit Oriflame pasul 1
Program de bun venit Oriflame pasul 2
Program bun venit Oriflame pasul 3
Singuri vă puteți îndeplini visurile. Hai să încercăm! Înscrie-te AICI sau lasă-mi un mesaj. Parcurgem acest program de bun venit împreună.

Program pentru sponsori

 
Cadourile nu se opresc aici. Oriflame te răsplătește de fiecare dată când îți inviți prietenii să se alăture echipei. Iar de acest program poate beneficia oricine e consultant Oriflame. Să vedem cum puteți obține cadourile:
 Program pentru sponsori Oriflame
Invită doi prieteni să se alăture echipei Oriflame, ajută-i să realizeze Pasul 2 din Programul de Bun Venit C2 și primești geanta Pink Delight pentru numai 10 lei.
Produsele cadou sunt cumulative: pentru 2 recruți care au finalizat Pasul 2 din Programul de Bun Venit C2, sponsorul obține o geantă Pink Delight , pentru 4 recruți obține două genți șamd.
Invită doi prieteni să se alăture Oriflame, ajută-i să realizeze Pasul 2 din Programul de Bun Venit C3 și primești geanta de voiaj Pink Delight pentru numai 10 lei.
Produsele cadou sunt cumulative: pentru 2 recruți care au finalizat Pasul 2 din Programul de Bun Venit C3, sponsorul obține o geantă de voiaj, pentru 4 recruți obține două genți de voiaj etc.
Dacă vreți și voi să
  • vă distrați 
  • arătați bine 
  • câștigați bani
completați AICI formularul, iar eu am să vă contactez. Sau puteți să îmi lăsați un mesaj ;)

Vă aștept în echipa mea!

%d blogeri au apreciat: