program de bun venit si pentru sponsori c7 oriflame
Oriflame

Program de bun venit și sponsori C7 2016 Oriflame

Ceau dragilor,

Marți s-a dat startul celei de-a 7-a campanii Oriflame, care pe lângă produse nou lansate, oferte foarte bune la produsele preferate, vine și cu un nou program de bun venit și unul pentru sponsori. Programele sunt valabile doar pentru campania curentă, C7, așa că grăbiți-vă! Cadourile sunt adorabile. Hai să vă povestesc despre fiecare program în parte:

Program de bun venit

În campania C7, Oriflame a pregătit cadouri frumoase pentru toți cei care se înscriu acum. După cum ne-am obișnuit deja cu regulile și acest program de bun venit presupune parcurgerea a 3 pași:
  • Pasul 1: plasarea unei comenzi de minim 150 lei (preț de catalog) din catalogul C7
  • Pasul 2: plasarea unei comenzi de minim 250 lei (preț de catalog) din catalogul C8
  • Pasul 3: plasarea unei comenzi de minim 350 lei (preț de catalog) din catalogul C9

 

Dacă parcurgeți un pas, plasați comanda în următoarea campanie și primiți cadoul. Pentru a primi toate cadourile, trebuie să parcurgeți toți pașii, consecutiv. Dar dacă vă încăntă ideea cel puțin 1%, lăsați un mesaj și am să vă răspund la orice întrebare aveți, cu mare drag ;)
Acestea sunt cadourile:
program de bun venit oriflame c7 pasul 1 program de bun venit oriflame c7 pasul 2program de bun venit oriflame c7 pasul 3
Singuri vă puteți îndeplini visurile. Hai să încercăm! Înscrie-te AICI sau lasă-mi un mesaj. Parcurgem acest program de bun venit împreună.

Program pentru sponsori

Odată intrat în echipa Oriflame nu vei fi uitat și te vei putea bucura și de alte programe și cadouri. Oriflame te răsplătește de fiecare dată când îți inviți prietenii să se alăture echipei tale. Iar de acest program poate beneficia oricine e consultant Oriflame, chiar și cei care se înscriu acum. Să vedem cum puteți obține cadourile din programul pentru sponsori:
program pentru sponsori c7 oriflame
Invită doi prieteni să se alăture echipei Oriflame, ajută-i să realizeze Pasul 1+2 din Program de Bun Venit C7 și primești X pentru numai 10 lei.
Produsele cadou sunt cumulative: pentru 2 recruți care au finalizat Pasul 1+2 din Programul de Bun Venit C7, sponsorul obține X , pentru 4 recruți obține X șamd.
Dacă vreți și voi să
  • vă distrați 
  • arătați bine 
  • câștigați bani
    completați AICI formularul, iar eu am să vă contactez. Sau puteți să îmi lăsați un mesaj 😉

Vă aștept în echipa mea!

%d blogeri au apreciat: