Program de bun venit si sponsori c16-c17 oriflame
Have success,  Oriflame

Program de bun venit & sponsori C16-C17 2018 Oriflame

Bună dragilor, se apropie sărbătorile de iarnă. O mulțime de cheltuieli, mereu în căutarea cadourilor potrivite la prețuri perfecte. Așa sunt și eu. Dar de 7 ani reușesc să rezolv mult mai ușor toate astea și să câștig și câțiva bănuți. Cum? Fiind client direct Oriflame, te poți bucura de aceleași avantaje ca reprezentatul de la care cumperi! Reduceri, livrare direct la tine acasă și în plus poți fi răsplătit cu cadouri. Orice persoană care își crează cont nou poate participa la noul program de bun venit C16-C17. Ce presupune asta?

1. Program de bun venit C16-C17

În campania C16 (perioada 13.11.2018-03.12.2018) și C17 (04.12.2018-27.12.2018), Oriflame are un program super pentru cei care se înscriu ca și consultanți sau clienți direcți (adică își crează un cont pe site). Acest program de bun venit presupune parcurgerea a 3 pași:

  • Pasul 1: plasarea unei comenzi de minim 150 lei (preț de catalog) din catalogul C16-C17
  • Pasul 2: plasarea unei comenzi de minim 250 lei (preț de catalog) din catalogul C17-C1
  • Pasul 3: plasarea unei comenzi de minim 350 lei (preț de catalog) din catalogul C1-C2

Dacă parcurgeți un pas, plasați comanda în următoarea campanie și primiți cadoul. Pentru a primi toate cadourile, trebuie să parcurgeți toți pașii. Dar dacă vă surăde ideea, lăsaţi un mesaj și vorbim 😉

Acestea sunt cadourile:

Singuri vă puteți îndeplini visurile. Hai să încercăm! Înscrie-te AICI sau lasă-mi un mesaj. Parcurgem acest program de bun venit împreună!

2. Program pentru sponsori C16-C17

Cadourile nu se opresc aici. Oriflame te răsplătește de fiecare dată când îți inviți prietenii să se alăture echipei. Iar de acest program poate beneficia oricine e consultant Oriflame. Să vedem cum puteți obține cadourile: 

Invită doi prieteni în C16 să se alăture echipei Oriflame, ajută-i să realizeze Pasul 2 din Program de Bun Venit C16-C17 și primești o geantă Woven de weekend pentru numai 10 lei. Dacă inviți doi prieteni în campania C17, cadoul este geanta de cosmetice. Produsele cadou sunt cumulative: pentru 2 recruți care au finalizat Pasul 2 din Programul de Bun Venit C16-C17, sponsorul obține o geantă, pentru 4 recruți obține două genți șamd.

Dacă vreți și voi să vă distrați arătați bine câștigați bani completați AICI formularul, iar eu am să vă contactez. Sau puteți să îmi lăsați un mesaj

Toți consultanții/clienții direcți beneficiază de următoarele procente de discount, în funcție de valoarea comenzii:

Te aștept în echipa mea!

Vezi și alte articole despre Oriflame aici
%d blogeri au apreciat: