Oriflame

Program de bun venit & sponsori C2-C3 Oriflame 2017

Bună dragilor, zilnic povestim despre cosmetice și produse de îngrijire, iar de multe ori vă arăt produsele de la Oriflame, cele care îmi plac și despre care cred că trebuie să afle toată lumea. Această companie ne oferă și alte avantaje: o afacere la cheie sau beneficii de a fi client direct. Despre cum îți poți crea propria afacere cu Oriflame aș prefera să vă povestesc altădată, pe îndelete. Astăzi aș vrea să vă arăt cele două programe din campaniile C2 și C3, respectiv program de bun venit și pentru sponsori, adresate persoanelor care decid să se alăture comunității Oriflame și celor care deja sunt în Oriflame și v-or să își invite prietenii să descopere beneficiile acestei companii.

Despre consultanți sunt sigură că a auzit multă lume, însă despre client direct Oriflame câți știți? Prin completarea formularului de înscriere deveniți un client direct, adică o persoană care primește datele de logare prin mail și poate să își comande produsele singur, fără intermediari, fără să cunoască vreun consultant din zonă. Comandă când vrei, ce vrei, fără nici o limită. În plus, beneficiezi de aceleași avantaje ca un consultant: reducere de 23%, 30% sau 40%, posibilitatea de a participa la program de bun venit și program de loialitate, oferte exclusiv online, oferte din flyer etc. Sigur acum vă întrebați „ok, atunci ce face un consultant?”. Vinde! Arată catalogul, strânge comenzi, plasează comenzi, duce produsele clienților și multe alte activități.

Acestea fiind spuse, nu vă mai țin pe jar. Acestea sunt cele două programe valabile în campaniile C2 și C3 Oriflame 2017 și cadourile pe care le puteți primi:

1. Program de bun venit

În campania C2-C3, Oriflame are un program super pentru cei care se înscriu. Acest program de bun venit presupune parcurgerea a 3 pași:
  • Pasul 1: plasarea unei comenzi de minim 150 lei (preț de catalog) din catalogul C2/C3
  • Pasul 2: plasarea unei comenzi de minim 250 lei (preț de catalog) din catalogul C3/C4
  • Pasul 3: plasarea unei comenzi de minim 350 lei (preț de catalog) din catalogul C4/C5
Dacă parcurgeți un pas, plasați comanda în următoarea campanie și primiți cadoul. Pentru a primi toate cadourile, trebuie să parcurgeți toți pașii. Dar dacă vă place ideea cel puțin 1%, lăsați un mesaj și am să vă răspund la orice întrebare aveți ;)
Acestea sunt cadourile:
Singuri vă puteți îndeplini visurile. Hai să încercăm! Înscrie-te AICI sau lasă-mi un mesaj. Parcurgem acest program de bun venit împreună!

2. Program pentru sponsori

 
Cadourile nu se opresc aici. Oriflame te răsplătește de fiecare dată când îți inviți prietenii să se alăture echipei. Iar de acest program poate beneficia oricine e consultant Oriflame. Să vedem cum puteți obține cadourile:
 
Invită doi prieteni să se alăture echipei Oriflame, ajută-i să realizeze Pasul 2 din Programul de Bun Venit C2 și primești geanta pentru cosmetice Gratitude pentru numai 10 lei.
Produsele cadou sunt cumulative: pentru 2 recruți care au finalizat Pasul 2 din Programul de Bun Venit C2, sponsorul obține o geantă pentru cosmetice Gratitude , pentru 4 recruți obține două genți șamd.
Invită doi prieteni să se alăture Oriflame, ajută-i să realizeze Pasul 2 din Programul de Bun Venit C3 și primești geanta Gratitude pentru numai 10 lei.
Produsele cadou sunt cumulative: pentru 2 recruți care au finalizat Pasul 2 din Programul de Bun Venit C3, sponsorul obține o geantă, pentru 4 recruți obține două genți de voiaj etc.

Dacă vreți și voi să

vă distrați 
arătați bine 
câștigați bani

 

completați AICI formularul, iar eu am să vă contactez. Sau puteți să îmi lăsați un mesaj ;)
Toți consultanții/clienții direcți beneficiază de următoarele procente de discount, în funcție de valoarea comenzii:

Vă aștept în echipa mea!

%d blogeri au apreciat: